ЦСКА-София надви ”Монтана” като гост

ЦСКА-София победи "Монтана" с 2:0 в Ловеч в мач от 11-ия кръг на Първа професионална лига.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА-София надви ”Монтана” като гост | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за Ловеч, беше горд български балкански град, с горди балканджии, а сега се продадоха за няколко птичи къщички. Чудя се каква е тази радост да викаш на умряло и да се зовеш ЦСКА-София???

След като Левски разби свинския отбор със 7:2 въпреки държавната подкрепа за ЦСКА, червените гадове насила обединиха Левски със Спартак, за да могат боклуци като теб да се упражняват в словоблудство.

Те са си домакини ма там ако се знае кои кои е. е добре лошо е за ловеч че няма футбол другото кои поръчва музиката тои плаща

И защо като гост Не е ли по правилно да се каже- Отборът на Сборная победи на дублиращия си стадион в Ловеч, Монтана

А стига , бе , до там ли е докарахте ? ! ? Моите куклички , няма да ти ги дам ! ! !

А като има пред вид Левски 1914 каква мислите, че е това. Левски, Динамо, Спартак, Левски Спартак или Витоша.

Бабо ЯГе, като си яхнала синята метла, гледай да ти не излезе през уста!

Яго , престанете с вашите малоумни злобни коментари.........Левски никога не е фалирал , Яго.................и никога не е имало случаи на обединение на два провинциални отбора , което да бъде кръстено Левски...............това , което изброяваш са насилствени трансформации , направени от комунистите и ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ на едно и също дружество , създадено 1914...............фана ли разликата , малоумнико , пеете си злобните рефрени без да вкарвате капка мисъл.................

Лефки е в постоянен фалит,но благодарение на Боко тиквата и тези преди него които постоянно заповядаха ,коѝ да го поеме перукан и тия около него го крият.

Да завист.Имаме три стадиона в София ,Ловеч,Етрополе,можем да избираме.Лефки има само в подхуене.

Прочети какво съм написал по горе ! Беше за тебе , но жалките манипулатори . . . Да сте здрави ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

"ЦСКА-София, надви Монтана като гост", е цинизъм,който само в България може да прочетеш.ЦСКА-София игра на собствения си стадион в град Ловеч,откъдето дойде и се прекръсти.Поне това "гост" го пропуснете, подигравка с читателите е.Не всички реват "обичам ЦСКА" на мачовете на този отбор като пет-шестотин ненормалника които разкарват по стадионите с отбора.Този отбор не е и никога няма да бъде ЦСКА.Имаме ЦСКА и знаем къде е.

е, че оттам никой не се е върнал........

Левски с колко биха Монтана, че пак вземат отношение? :)))

А ти къде видя някой да пише за Левски в тази статия?!?

Никъде... гледах ронещите сълзи и сополи отдолу, в коментарите... това съм и казал - не че ги засяга, ама те да си кажат :))))

Много сълзи и злоба от сини фенове. А истината е, че по-жалки Левски и ЦСКА, едва ли е имало!

Със сигурност е имало и по-слаби периоди.........а ЦСКА принципно вече не съществуват....( така , че няма вариант да са слаби....;) )

Хаахааа, много ми хареса момента, когато от една страна крещяха едни в червено, а другата едни в синьо, а камерата показва празния сектор, с празните седалки, на които се чете LITEX! Е, от това по-голяма простащина няма......

Ахааххаааа,и всичко на фона оранжево-зелено,или нещо такова...:-)

Две грешки имате в заглавието, господа. Първо не е Цска, а второ са домакини.

Нещо не разбирам,защо дразнят народа с това измислено Цска-София,като можеше да го наричат просто Цска-Ловеч и никой нямаше толкова да се дразни?

Искам да похваля господин Юлиан Иванов , че най - после се научи как се изписва името на ГМО-то ! Браво , успех ! Поздравявам ГМО - то , че като домакин и гост , го припознават околностите на Ловеч и привърженици на Литекс , да им е Честито ! ! !

Закарали Монтана да "домакинства" в Ловеч, за да се чувстват оранджевите у дома. Поздрав за "Свинтекс" с песента на Металика "Wellcome home - Sanitarium". Читателите на форума могат да си пуснат песничката в ютуба. Дир не дава линкове, не знам защо.

хо,хо,хо я Дзурлейшън бързо в храсталака.Стои си там вместо да ръсиш глупости.

Ивче , от кога фактите са глупости ???!!!

А уефски от подуене защо се води за столичен отбор? След чорни, патков, сега още един бандит издържа сините - спас русев!!!

"ГНЕВЕН" ти си смешен! Какви са Сашо апашо,Боклукчиите от Перник,Г.Ганчев,В.Стефанов, Крушарски, и т.н.??? Футболът в Бг се управлява от бандити - това е истината!

Абе , приятелю , събуди се , и аз обърквам по някога темата , ама ти нищо не споменаваш за домакинството и гостуването на ГМО - София срещу Монтана ! ? !

3аглавието би било правилно : " Mонтана загуби като гост."

Kато гост??? Tа това гмо цска-софия игра в родния си град и по-добре да си бяха останали там!!!

Грешка.Не е първата победа като гости, ами не знам коя победа като домакини.Все пак мачът се игра в Ловеч.