Шумахер давал признаци за прогрес

Състоянието на Михаел Шумахер показва "окуражаващи признаци" относно неговото възстановяване след инцидента през 2013 година във френските Алпи.

Обратно в новината

Коментари - Шумахер давал признаци за прогрес | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли мислят Френцен,Хил и Вилнъов??А,Еди Ървайн?

Абе не оставят човека да си отиде в мир, ами 3 години го измъчват. Това неговото не е живот, а адски мъки. Обикновено човек който стигне до неговото положение, роднините решават да му изключат животоподдържащите системи за да не мъчат човека. 3 години затворник в собственото си тяло.

Незнам защо ми пишете минуси, но според мене това лечение започна да се превръща на издевателство над личността на Шампиона!!!

Кой си ти , че ще даваш " указания " Гледай , какво мислят другите / положително / Надеждата умира последна ---

Дано се оправи , много се надявам !

Изобщо няма да се оправи. Просто журналята се чудят от къде да изсмучат новина. Невролозите много добре знаят, че след 3 години няма как да се възстанови от тежката черепно-мозъчна травма.

Никога няма да е онзи човек. Няма да се оправи и не се заблуждавайте.

Какво да ви кажа, наречете ме шубе но дядо ми казваше . На дърво без корени не качвам- Знам че не мота да плувам и не подя на море

Може да ти падне тухла на главата и без да си се качил на дървото. Дай да лежим в къщи, че да не навехнем някой крак.

да да и да влезе крадец да ме убие докато си лежа вкъщи ли :П или пък да гръмне на комшията бойлера и пак да ме отнесе лежейки ...я си излазям ходим си у планината плувам си у моето - нито съм кой знае какъв скиор нито кой знае какъв плувец ама на жив съм си :)))

Може...но ако не минаваш близо до полуразрушена къща вероятносста да ти падне тухла е малка....а колкото си спомням Шумахер и жена му карали ски извън обозначените места...нали не смяташ че са оставили камъни на ски пистите..

Дано се оправи човека.

Дано се оправи.

Ще спечелиш и това състезание, Шампионе!

Фири

Тежко, тежко, толко години кара в такъв супер опасен спорт и на края се преби с некви дъски. Като в поговорката "Като ти е писано да се удавиш нема се обесиш"

Ските също са супер опасен спорт, за мен лично по-рисков от Ф1 на професионално ниво.

боже помогни на този човек,на този страдалез...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.