Световният шампион сензационно се отказа от Ф1

Шампионът във Формула 1 Нико Росберг сензационно обяви, че слага край на кариерата си.

Обратно в новината

Коментари - Световният шампион сензационно се отказа от Ф1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Начеса си крастата, направиха го шампионче, размъти водата на цялата Формула и сега - чао! Един вид "Слизам от сцената завинаги непобеден!" А може и да е ял бой от жена си в къщи, че иска да остане жив да й тупа килимите? По-злобно човече скоро не е имало в надпреварата и дано да е последното. Прав му път. Минал той покрай големите имена, няма що! След година-две почти никой няма да си спомни дори името му. Хората по пет и повече пъти шампиони и си траят, той един път и се нас.. !

Ами хората с по 5 и повече са двама - Мануел Фанджо с 5, не е вече между нас, и Михаел Шумахер със 7 титли, но когото желая да се възстанови.

Тоя взе титлата незаслужено. На Люис поне три пъти тази година му правиха гадости, за да подарят първото място на този смешник. Жалко за Люис, той е роден шампион.

Заслужено, незаслужено все тая. Човека си е шампион, който не му харесва си е негов проблем. Сега си бие камшика да се радва на младата си жена и децата, и ще си прави кефа.

Какъв Люис Бе? Тоя тъмнозеления ли!? Дето го управляват от Бокса? Ти сляп ли си, или си неук!? Или и двете!?Този ли е родения шампион!? Посерко!

Няма по-голям извратеняк от чернилката и Мерцедес трябва да го изхвърли от отбора да видим колко е добър с друга кола

Тук гледам, че има много почитатели на "ариеца" Нико, най незаслужилия шампион в историята на Ф1. На 62 години съм и мога смело да го потвърдя. Истината ще излезе след година-две, когато Люис ще се премести я във Ферари, я във Ред Бул. Но и сега на истината и се показа главичката. В началото на годината половината екип поддържащ болида на Нико е изпратен да поддържа колата на Хамилтън, и обратно. Е, кьорав кон да си, ще разбереш защо е направена тази смяна. И естествено болида на Люис дава дефекти. Просто в началото на годината от Мерцедес са решили да дадат титлата на куцото германче-финландче. И после се правят на големите моралисти! Играха му курв.енски номера целия сезон и накрая искаха да го накажат, защото си защищаваше титлата по всички възможни начини. и баща му наистина шампион по най баламския начин. Ако Люис е пич, да им тегли една майна и да си бие камшика. За истински пилоти винаги има място в добри тимове.

Сигурно си гледал само тази година сътезанията а миналата колко пъти се скапва машината на Нико????

Браво,Шампионе,Сбъдна Мечтата си!Сега,Трябвада сбъднеш следваща ,Твоя Мечта! ДА ТОВА Е НЕМСКАТА ДИСЦИПЛИНА!

от тоя надут въздухар нищо не става,да пали и да бега

Мъдро решение! Постигнал си всичко в кариерата си, няма нужда да си рискуваш повече живота. Карай си само за кеф и си харчи парите. Да заповядат младите.

Забравете израза: " Ако не беше еди-кой си..." Всеки пилот във Формула-1 влиза благодарение на еди-някой си - пилот, спонсор или друг. НЯМА ПИЛОТ, който сам да прекара пътека...това е върха на сладоледа в автомобилните спортове и хиляди талантливи пилоти никога не го достигат защото нямат еди-кой си...

Като знае, че без тати няма да може пак да стане шампион, по-добре да се откаже

Жалко.готин пич е, спокоен,усмихнат.можеше поне още няколко години да покара.по млад е от алонсо.всъщност дали при това положение алонсо няма да иде в мерцедес?

Може и да е образовано, но за пилот от Ф1 не става. Не е от шампионската мая, няма го духа и хъса за победа, от средната класа пилот е! Така че все тая! Много добре знае, че друга такава късметлийска титла няма как да получи. Спестява си резила - ОК.

Пъзльо. Страх, страх.... знае, че догодина Хамилтън ще го размаже. Подариха му една титла на косъм и маминото детенце бяга за да не го разкрият колко е некадърно. Два сезона Хамилтън го размаза, а този също, но, в 4 старта Хамилтън имаше проблеми с болида, отделно и проблеми със стартирващата система, в колко старта от 1ви или 2ри на грида, се озовава 7ми или 8ми до първия завой. Това са кървящи точки. Дори и да не ги четем тия 4 старта и повреди, а само да не му беше гърмял двигателя преди 3 старта и щеше да е шампион. Чисти 25 точки пропусна като му гръмна двигателя преди финала, а водеше категорично и беше края на състезанието. Ако не беше тоя двигател въпреки повредите в другите стартове дори и да не ги четем тях, щеше да е шампион с 18 точки преднина. 25+ за Хамилтън от това състезание, и -2 за Розберг защото щеше да е с място по назад, и като стопим разликата от 5, точно със 18 точки преднина щеше да е шампион Хамилтън. Само да не беше гръмвал тоя двигател. А ако ги четем и другите провалени стартове и изпуснати точки заради проблеми с болида, трябваше да е шампион с над 40 точки пред Розберг, който нямаше нито една повреда през целия сезон. Въобще подариха титлата на Розберг и той бързо бързо избяга, защото много добре знае, че друга такава няма да има. Тоя е по мекушав и калпав и от Бътън даже.

"Маминото детенце" е световен шампион със 206 старта в надпреварата на най-бързите мъже на планетата, а ти си един анонимен мухльо.

Най- измисленият С.Ш. в историята на формулата.

Световен шампион защото баща му Кеке го уреди! Колко по талантливи деца имаше от него, но нямаха шанса, връзките и парите! И вече около половината пилоти от надпреварата не са най-бързите а най-добре спонсорираните!

Човек е добре първо да помисли после да се прави на умен. Явно това качество при тебе го няма. Първо. Розберг щеше да кара по друг начин последните състезания, ако не беше първи. Просто караше разумно. Второ. Повредите на двигателя са заради начина на каране. Розберг кара щадящо двигателя, докато Хамилтън кара по рязко и агресивно. ако беше в друг отбор нямаше да завърши и половината състезания заради гръмнал двигател. Така че това също е част от играта и затова на Розберг двигатели не знам дали изобщо са гърмели. И все пак е интересно, че се отказва, точно когато вероятността да му вдигнат заплатата е огромна. Очевидно няма нужда от пари или е решил да почне някакъв бизнес при който повече да печели. Може и врачка да го е уплашила че ще загине ;))))

Хайде не пишете глупости бе!!! В състезанието в което му гръмна двигателя на Хамилтън от 8 двг. на Мерцедес само неговия, Хамилтън въобще не караше бързо и агресивно тъй като водеше близо 40 секунди и оставаха към 10-тина обиколки до края.....!!! Доста бавно караше тогава!! А в другите стартове където системата му за стартиране не работеше добре и се озоваваше с 5,6 места по-назад, все едно стартира 7-ми или 8-ми, каква вина има?! Защо системата за стартиране на старта на Розберг не се разваляше а само на Хамилтън? Дори имаше клипче след края на последния старт, ако сте гледали по скай спорт състезанието, където дадоха тия 4,5 старта в които Хамилтън от първа редица на старта пропадаше до 6-то,7-мо място заради системата за стартиране! Каква вина има Хамилтън за това?!А на Розберг един път не се случи такова нещо! Отвсякъде титлата си беше за Хамилтън и то не с 10 победи за Хамилтън и 9 за Розберг както завършиха, а поне с 12 победи на 8 трябваше да е!

Те на такива хора им се вика пичове.

jingiby

Важно е да знаеш кога да се откажеш, а този човек определено знае...