Алонсо вариант за нов пилот на ”Мерцедес”

Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо е вариант за нов пилот на "Мерцедес", информира Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Алонсо вариант за нов пилот на ”Мерцедес” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

очевидно е че алонсо , заедно с рицардо и паскал са наж-добри в момента като качетва и постоянство. ще е интересно да се види как хамилтон диша прахта на алонсо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да видим.кои може да кара за мерцедес: фетел:по голямо и по меко няма като изключим ферстапен.изключително неспортсменско държане.4 пъти шампион от които 2 пъти незаслужен.мразен силно поради това от по голямата част от любителите на ф1 и поради това мерцедес няма да го покани алонсо:незаслужено загуби 2012 след катастрофи от ромен грожан в белгия които замалко не го уби и кими след 1 състезание.но това е спорта.някак си по заслужава повече хора биха се радвали да го видят шампион валтери ботас:добър но не брилянтен. даниел ричардо:брилянтен.но не мисля че ще напусне ред бул. ферстапен:същия келеш като фетел но говори холандски.не го изключвам но не мисля че ред бул ще го пусне нико хулкенберг-ще си остане в форс индия. серхио перес:пилот дошъл с пари във ф1 а не с резултати.не мисля че е вариант за мерцедес. бътън,росберг и маса си отиват тъи че има глад за добри пилоти. мисля че кандидатурата на алонсо има наи много шансове стига тои да иска.

одъртелия Галфонсо сега ще надмине и колата на Мрецедес

Дето се казва, дълго време бяха разделени Хамилтън и Алонсо, и са се затъжили един за друг.

да бе.ама как ще се вдигне реитинга!

Алонсо избяга от макларън .никой не го е гонил.а рон Денис е идиот защото той лично подари единствената титла на райконен която той не заслужаваше- беше достатъчно единия от двамата да пусне другия и това трябваше да бъде хамилтън който трябваше да отстъпи.и да не би тазгодишната титла на росберг да не беше измислена?а?на кой не е ясно че хамилтън е по бърз от росберг? Въпроса е че 3 световни титли и щеше да настане вой от конкуренцията.и да ако алонсо отиде в мерцедес тото ще направи всичко хамилтън да не стане шампион.честни били честен двубой дрън дрън.ако има пилот който заслужава титла това е алонсо.ще видим какво ще стане.

Алонсо избяга от макларън .никой не го е гонил. ............................. СТАНКО, ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН!!! Алонсо не е избягал! Изгониха го! Спомни си, че преди да обяват че Алонсо напуска отбора имаше съвещание на борда на директорите на Мерцедес!!! Който бе свикан да реши съдбата на Алонсо - остава в тима или не! Заради скандалите тогава, (а отбора тогава беше Макларън-Мерцедес и Мерцедес имаха акции в тима -дообяснявам за новаците) и тогава борда на директорите реши да бъде бит шута на Алонсо от Макларън.

И веднага сред решението на съвета на борда на директорите на Мерцедес, Алонсо тогава коментира през сълзи че би искал да изпълни 3 годишния си договор с Макларън, но.... независи от него. Мениджъра му Гарсия също с Алонсо след решението на борда, коментира същото, че са били искали да си изпълнят 3 годишния договор с Макларън, че Макларън е детската мечта на Алонсо но така са решили шефовете и така са се развили нещата и нищо не могат да направят вече........ Така че Алонсо бе ИЗПЪДЕН, не си е тръгнал щото той искал така......точно обратното искаше той, но не той имаше думата!!

ами подготвен съм.това което алонсо каза го имаше навремето на саита на макларен а то е:от малък мечтая да карам макларен но понякога в живота не се получава(не става).през сезона имаше добри и лоши моменти но истината е и тя не е таина е че никога не съм се чувствал "в къщи".въпреки всичко мисля че макларен е един голям отбор.точка.сълзи и прочие е нямало.клаузата за напускане на алонсо е била з0 милиона щатски долара които тои никога не е получавал защото тои напусна.същевременно макларен беше осъден за промишлен шпионаж на ферари както шасито така и двигателя на мерцедес.2,ч л в8.в последствие макларен беше лишен от титлата при конструкторите като е имало свидетел под прокритие.смяташе се че е алонсо но после се установява че става дума за наиджъл степни и маик кохлан и двамата бивши от ферари.на 2з октомври 2007 алонсо независимо от резултата на лишаване на макларен от титлата при конструкторите и класирането иска да напусне макларен и решението е взето 2 седмици по късно.норберт хауг шеф на спортния отдел на мерцедес коментира решението но то е взето от рон денис.за мен рон денис по това време постъпи глупаво и непрофесионално. тои буташе хамилтън всячески напред а с алонсо се държеше като мащеха.

макларен беше осъден на сто милиона глоба по аферата със шпионирането на ферари.просто нямаха пари тогава

ако може някакъв линк към публикация доказваща или показваща че алонсо е бил" изгонен".досега нзе намерих

Той да не е забравил номерата на черната маймуна в Макларън?!

goose

Ревльо и Хамилтън в един отбор? :-) При положение, че заради него избяга на майната си преди няколко години? :-) Никакъв шанс ... Да неговорим, че и Мерцедес не са идиоти да взимат пилот, чийто апогей е далеч назад в миналото ...

Само да те "светна", че Ало не избяга, а го изгониха. Той е в основата на титлата на Кими, като в последното състезание осбено много вгорчи живота на хамилтон ;)

кат незнаеш, нема да пишеш! Чернилката ти е новобранец у формулата и Алонсо беше подписал договор, негъа да му копира настройките, за да се научи по-бързо и да се вработи. И СТАНА ЕДНА! БАРНИ НАДУШИ ПАРИ КАТ АКУЛА КРЪВ! НЕГЪР-БРИТАНЕЦ БЪРЗ НА ПИСТАТА...сичко за нашто момчет. Алонси ти настройва колата, хамстера кара и пичели! НАЕБАХА ГО КЛАСИЧЕСКИ! ИСКАШЕ ДА НЕ СИ ДАВА НАСТРОЙКИТЕ, АМА ГО ИЗНУДВАХА И ЗАПЛАШВАХА.... НЕГЪРЪ ВЪНКА ОТ ФОРМУЛАТА.

специалиста! Остава и да познаеш...

Това вече е новина! Ще са много интересни състезания ако се случи това. Тоя е също толкова безскрупулен и арогантен като мургавия англичанин бъдещият му съотборник. И двамата са готови да минат и през трупове за да постигнат амбициите си. Буквално ще се избият на пистата ако ги съберат заедно.

Ще станем свидетели на такива мръсотии и кални номера, че дори тия на Шумахер ще изглеждат като невинни детски закачки.

счумахер никой не може да го стигне, по мръсни номера. той и затова сега вегетира, щото всичко се връщааааааа...