Руски бизнесмен иска да купи ПФК ”Левски”

Руският бизнесмен Дмитрий Косарев изрази желание да придобие акциите на ПФК "Левски" и да инвестира 10 милиона евро в клуба.

Обратно в новината

Коментари - Руски бизнесмен иска да купи ПФК ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С това ръководство и Абрамович да ги финансира, все тая!

Георги Марков ще си прегризе ръката :)

Левски-Москва е добре, както и ЦСКА-Ловеч. :) Може и без тиретата :) Винаги ще мразя софийските отбори в А група. И винаги ще съм против тях. Подкрепям само останалите отбори. Подкрепям всички останали отбори от първенството ни когато играят срещу софийски отбори. пп. изключение прави само Славия. Тях винаги ще ги подкрепям защото са ми на сърце, а и са най-стария отбор в България. Това е единствения софийски отбор който искам да остане в първенството ни. И за който ще се радвам да печели титли.

Патриотизма, дори местния е хубаво нещо, стига да не се превърне в шовинизъм. При теб намирисва на това.

Шовинизъм няма! В никакъв случай! Когато български отбори играят в евротурнирите винаги ги подкрепям! Първо съм българин! Не съм като някои левскари и цесекари които освиркват Лудогорец в мачовете му в евротурнирите и подкрепят чуждестранния противников отбор. Например Ливърпул по миналата година или Арсенал миналата година. Това не мога да го допусна и разбера как могат българи да го правят... Българи ли са или какво? Така че шовинизъм виждаш че няма. Вътрешните клубни пристрастия в родния ни шампионат са си само за у нас. Както си ги има всеки. Когато играем срещу чуждестранен отбор подкрепям винаги българския който и да е той. Де да бяха всички българи така..

Тези които са против руските пари в Левски да ги попитам как ги приемат(руските пари) в Англия в Челси например,в Германия в Шалке 04 и т.н.Газпром е спонсор на Шампионска лига. Там по-глупави ли са?

Парите на Таки са по чисти от тия които предлага въпросния Косарев

"Парите не миришат" - бил казал на сина си един римски император. И наистина не миришели.

Шило

Само да припомня- преди години, когато ББ навиваше "Газпром" да купува "Левски" и да оправя кабриолета марка "Герена", май никой нямаше нищо против руските пари.

Няма нормален човек в България който да иска руснаци и руски пари в нашата страна. И напротив - имахме нещо против и затова не се получи това нещо

Примерни варианти: Левски 1914 Левски-София Виваком Левски-Москва

и ЦСКА-МИКРЕ става

Шило

Мани,мани. Резил. Не знам как истинските цесекари са го приели това. Кой каквото да говори, си е преименувания Литекс. И май по-добре е някой да купи "Левски" и да им плати задълженията, вместо тази история да се повтаря.

Или "Свинтекс Уондърърс" 2016

Може ли нещо, което е на народа да се продава? Народният театър продава ли се?

Преди дойдоха и взеха Б-я с танковете, окупирайки страната през 44та, сега искат да ни изкупят. Има ли истински патриоти в Б-я (не тези, за които Росия е "матушка Рус"), които да дадат отпор на окупатора от огромния азиатски колхоз?!?

тебе да не те клъвнал източен орел?

Както отмина времето на комунизма/социализма така отмина и времето на Левски и ЦСКА. Няма как да се върне това време. Бъдещето пред българския футбол е само на Лудогорец и на отбори като него. А комунистическите отбори никога няма да бъдат това величие което са били по време оно. И то ако въобще оцелеят.

Левски е създаден 1914 годнина, к'во общо има с комунизма иди разбери. Иначе сигурно бъдещето е в наливане на пари изкарани благодарение на връзки от близкото комунистическо минало в спортни клубове в слабоурбанизирани територии без никакви традиции в спорта от индивиди спортували два пъти на сън, но родени "победители". Литекс е точен е ясен пример, какво се случва с подобни клубове, дори те да са спонсорирани от спортен човек. Просто, като си на чеше крастата чичко паричко и клуба отива в забвение или се преименува на популярен такъв.

Ей..., няма отърване от тия руснаци!

Пич, лош бизнесмен си! Ако тези пари ги дадеш на БФС-то ще купиш цялата ни Лигоч, пръд.нон БГ-Лигата, де!

Първо трябва да се извади една статистика за всяка година поотделно, колко са приходите на ПФК Левски и колко са разходите! АКО разходите са повече от приходите на година, то защо да го купува? Или преди да го купи ще трябва да предложи намаляване на заплатите от чистачката до върха, до такава степен докато стане така че разходите да не са по големи от приходите. А да са по малко. И чак тогава покупка.

Тоя, па, директно с валенките влиза.

Пич, много си беден и скръндза, бе, чичовото. Искаш да купиш "отборо на народо" за жълти копейки! Като си кур-наз, защо не купиш"Лудо-горецо" ни, а?!!! Аман от бедни роднини!

Всички предишни и настоящи собствени са пълни клоуни и пальочивци. Доказателство е състоянието на отбора и милионите дългове! Всеки частник, който инвестира и дава пари за нещо го прави очаква ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ. Там такава няма, даже парите изчезват, защото са много маймуни на клона. Това е като да искате да намикрите пясъка на плажа, сипвате вода и тя изчезва, сипвате пак и тя потъва и т.н. Преди съм го писал и пак ше го напиша: там трябва да се сменят абсолютно вдички - от чистачката до собственика Всеки един в това дружество е доказал че не става за нищо!!!!

Бегъл поглед в Гугъл показва че Косарев е протеже на руския олигарх Малофеев,който поради агресивната си политика в Украйна е под санкциите на ЕС и САЩ.

Оф, ще повърна. Мога да приема любимият ми клуб да фалира и да спре да съществува, ама ми писна от всякакви бащици от Лондон, Тел Авив и Москва да ми се правят на безкористни спасители...

Един спасител от Индия добре спаси бившия литекс....

А къде са българските бизнесмени бащици да спасят отбора? Защо не купуват Левски ами се спотайват? Или май не искат да наливат грешни пари в спукано гърне.

Ами не искат да наливат и напълно ги разбирам. То и тези "братушки" да не мислиш, че от добрина ще вадят 10 милиона евро? Все през г#%а ще ни ги изкарат.

Нищо няма да се промени. Че то и сега отбора де факто е на руската мафия (Доган Пеевски БТК КТБ) Спас русев някакъв фиктивен ми се вижда.

Значи за това бяха всички глупусти от последните години. За това изгониха всички качествени треньори и добри футболист. За да докарат отбора до предфалитно състояни и да може да ни вземе руската мафия. Продажници.

Разпада на КТБ дружинката до какви неща води, тц, тц, тц. Бобрата е голяма!

руснаците и половин дузина футболисти на Ливски бяха тръгнали да купуват по времето на Батков:))) но никой не знаеше за това:)))

червените кокошкари лаят понеже ги е страх че сините ще станат като сините от лондон,тоест,руски собственик=равно на успех,а нека си величаят ристо и гришата,дето ги шитнаха и разделиха на 5-6 недоносчета

щом има достаъно пари-да купуа футболният отбор васил лвески!в краина сметка националността на купувача не е от значение ,дали е от сащ,русия,ереин,арабин,африканец! по важното е самият човек да е коректен бизнесмен и да е в българските закони!

Шило

Привържениците на "Челси" май нямат нищо против Абрамович?

В Левски не били получили писмо... Проверете си ФАКСА!

Да бяхте писали, че Косарев е главния собственик на Бибаком и води дела срещу Русев и М. Велчев...

Не ми пука,но все пак неприятно е мутри да се кичат с името на Левски.

Това не е писмо ,това е активно мероприятие ,руснаците мразят Левски

Парите Не миришат ! Колкото повече толкова повече !

това вече не е Левски, а турлугювеч.Да фалират.

е нали цска е захарно ловешки гювеч,кво се пънеш като борец

Хахаххаааа... дурак какойта.

Косарев е ясен. В отбора е на Цветан Василев за да се пречи на всичко, което не е под техен контрол. Ясно е, яе е нарочно

Сега ФСБ и ГРУ ще назначат нащат цялото отборче на ДС от Герена Цялото Герена - руски шпиони и диверсанти.

ЛС (ДС) - в опасно състояние Спас Русев във фалит? Ужас...

агент николай ще доведе друга мутра

ЗАсега акциите са в Таки, чрез Бориморов!

Щом има кеш да плаща, не съм чул някой да се оплаква в Челси, че Абрамович е руснак.