Феновете ще поемат управлението на ”Левски”?

"Националния клуб на привържениците е организация с нестопанска и идеална цел, създадена единствено да подкрепя безрезервно футболен клуб Левски."

Обратно в новината

Коментари - Феновете ще поемат управлението на ”Левски”? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, не съм фен на Левски, сигурно е голяма мъка.

Който гроб копае други му... тъжно ми е и за сини и за червени. ЦСКАр съм от 30 години, и ми е тъжно, че няма да мога да заведа сина си на стадиона.

Софийските мафиоти се оказаха най-големите мафиоти.Опраскаха ЦСКА,ЛОКО СФ сега и Левски...браво добре се развива Българския футбол.

Как да имаме футбол и национален отбор. Пратиха ЦСКА в девета глуха преди две години, сега Левски е по същият път, Лудогорец играят с трима българи на по 30 + г., а и политиката им е да купят за 200 -300 х. евро някоя мангуста и после да и търсят 10 млн. евро. Детските школи къде са, от Бистришките тигри и Чавдар Етрополе ли ще градим национален отбор или друг треторазряден отбор. Не става само на комисионни, точене и далавери и малко работа и компетентност си е необходима.

Не съм чувал наркомани и идиоти да управляват клуб.

Хахааа . . . Оранжевите мелези и тия розовите къде хрупат моркови от под земята , съвсем се зомбираха , квичат за разруха и фалит . . . САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Щом феновете ще вадят пари значи Левски си отива безвъзвратно!Ше извадят ,ама колко да извадят ,то с жълти стотинки отбор не се прави.Феновете могат само да плюят,не могат да управляват.Това не се е случвало дори в държави където футбола е религия,камо ли в БГ.

са с много повече дългове, с ги търпят в елита??? Време е за тежки санкции. В окръжната група!

Тея тъпири не разбраха , че който плаща , поръчва музиката. Идва някой и ми казва как да си харча парите ! Що не си бръкнете отзад , наркоманчета прости ? И като не ви изнася този Левски , направете си от нищото друг , финансирайте го , ръководете го и си го мастурбирайте ! Това е толкоз просто и логично !

Обратното броене за ПФК Герена започна.

Не съм от Левски.. Но ми е мъчно за него. Това вече си е втора Къкрина!

Е тва ще е сапунка

Тръпнем от нетърпение да ви видим наркомани прocти!

Дербито на В група: ЦСКА 1948 -Левски 2017...безценно!!!!!!

Закривай!!!

Това са пълни глупости. И двете организации НКП и Тръст "Синя България са сдружения с нестопанска цел. За управление на какви акции говорите? Те нямат право на това. И двете сдружения са финансирани от соросоидни организации. За това е този вой. Целта е постигната - ПФК Левски да фалира.

Фенове ще управляват Левски ???? Чакаме ви под нашата черга.

Оставете ги да управляват. Дай власт на глупака и му гледай сеира. Сега е перфектния момент да се разделят на групички, всяка да има някакъв интерес, да се хванат за гушите, защото всеки ще иска да се набута вътре , ще започне едно плюене , една борба, идея си нямате. Това е перфектния момент феновете да се намразят един други. А какво ще се случва когато нефелната администрация и некъдърни футболисти трябва да получат заплати идея си нямам. В един момент средствата по разплащателните сметки ще свършат. Тогава ще видим истинско фенско квичене.

Първо,привържениците на левски са събрани от кол и въже!Неуки хора,които могат единствено да крещят!Как ще управляват 2-3 000 необазовани човека един отбор,представа нямам!На запалянковците мястото им не е в управлението,а на пейките на трибуните!

СЗ не съм левскар но не може да не ме боли това което става сега с Левски . Тези които се канят да управляват те събличаха Петев те създаваха безредици на стадионите а сега искат фенове на мачовите им . Няма как да стане . Ще видим как ще я продължат но не съм оптимист за Левски

Брей, какви интересни мачове се задават въ В група.

като левскар от 30 г. мога да заявя следното: 1. футболът е социология, култура, спорт и икономика 2. поради 1., навсякъде ФК се ръководят от знаещи и можещи 3. като контрапункт на 2., у нас се вихрят някакви неграмотни простаци като гонзовци, бретончета, шифиори и футбалери, при които паричната маса с нелегален и неустановен произход е правопропорционална на интелекта 4. в резултат на 3., сега трибуната не е както трябва, за козирката да не се отваря слово. така още много може да се продължи, но резултатът е повече от логичен. да се готвят феновете за мачове от типа лос тигрес де бистрица - левски, упражнението вече е играно. и да не забравя, уважавайте съотборниците, публиката, съдиите и опонентите. това, за серийните хейтъри и плювачи, заради които великата игра не е зрелище, а арена на апотеоза на опростачаването и оскотяването.

Само малка корекция : "паричната маса с нелегален и неустановен произход е правопропорционална на интелекта" правопропорционална трябва да се замени с обратнопропорционална . много пари - малък интелект и обратно

"Националния клуб на привържениците е организация с единствена цел, създадена да прогони окончателно феновете и зрителите на футболен клуб Левски." Ето това е истинското заглавие на статията. Защото лумпените и олигофрените по стадионите, като тези от НКП, прогониха нормалните хора от мачовете и опорочиха този гледан и обичан спорт от всички. Кога ще видите вече, някой баща с децата си да отива на мач? Да не е луд? Да слушат децата му простотиите на изродите и да не знае дали ще си ги прибере здрави? А имаше такова време, когато тълпи от бащи и деца се запътваха към стадионите. Днес има само агитки, олигофрени, надрусани лумпени и пр. съставляващо НКП.

ЗАКРИВАЙ

Давам 30 стотинки и искам да доя едно говедо.

Специлано за такива, акто теб е наличен млад бик. Получаваш правото да го доиш както сметнеш за добре с ръка, с уста, с анус.

Какво трябва да се случи ,за да влезне НАП в Футболните отбори от А и Б ,групите?

Футболните босове да не се назанчават от политически фигури прикрепени към сочни сделки.

Берое е държавен тим и когато стана 2-ри за момен си помислих ,че има и държава ,но сега е никаква , там ако се почне разледване какви пари са дадени от ТЕЦ-2 и как са изразходвани .....Нов затвор трябва да се построи.

Радвахте се за фалита на ЦСКА. Сега за фалита на Левски радвате ли се? При Борислав Михайлов фалират 2-а от най-големите клубове и 10 -по малки и го държите? Защо бе Бизнесмени на отбори? На далавера ми мирише.

Радвам се! Да си заминава и Славия

сини,червени,пембени...всичко е една долнопробна далавераджийница...

Баща ми (лека му пръст) е ЛЕВСКАР почти от времето на основаването на клуба. Започна да ме води на мачове на Левски от 4-5 годишна възраст - когато Левски се казваше Динамо. Аз направих сина си левскар, а той моите внуци. Мисля, че има много такива фамилии в София и страната. Да се помисли за създаването на един фонд "За ФК ЛЕВСКИ", където всеки може да даде своята лепта за спасението на любимия клуб, подобно на спасяването на волейболния тим. Аз съм пенсионер, на 71 години, но също ще дам каквото мога. Разбира се всичко трябва да бъде под строг контрол и отчетност, а парите да бъдат за изплащане на задълженията към НАП. Другото е работа на ръководството и собственика (-ците).

По-добре хвърли парите на някой през терасата. по-малко ще те я яд после. Образно го казах, далеч съм от идеята да казвам на някого какво да прави със собствените си пари.

Лупи нали опита да продава акции на ЦСКА. Докъде я докара помниш ли?

Дядо, голям си оптимист. Собственикът със своите пари не можа да накара клуба да спира да купува латиноамерикански травестити и чупливи шведи, та с левчетата от твоята пенсия да очакваш да контролира резултатите. Нашият отбор падна жертва на тодорбатковщината, която не си тръгна с Тодор Батков, а остана и се загнезди, докато унищожи всичко след себе си.

Ние сме на всеки мач и всеки стадион, когато "Левски" играе.... значи вие сте 200 !!!Наркоманите изгониха сините от стадиона , сега хем искат да управляват хем са пробити като люлинска наркобригада

Ептем ще цъфнат.

Тъкмо - попа и катафалката да им свършат работа - поне пари няма да дават... лека им пръст на геренци, няма да ни липсват!