Григор Димитров срещу 158-ия в света в Маями

Аржентинецът Гуидо Пея ще бъде първият съперник на Григор Димитров на турнира от сериите "Мастърс" в Маями.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров срещу 158-ия в света в Маями | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Григор знаеше колко нещастни хейтърчета прави щастливи когато загуби (независимо къде, без значение кога) щеше да бъде най-щастливия човек на света. Хора, като не ви харесва, не го гледайте, не мислете за него! Имаше някакъв психо термин за хора, които са толкова глупави, че не могат да разберат това, а освен това се смятат и за умни. Очевидно съветът ми към вас е безсмислен:((( Все пак, погледнати статистически, независимо докъде стига в турнирите (освен ако навсякъде е шампион, а това е невъзможно), Григор ще ви даде достатъчно поводи за радост със загубите си. Бъдете щастливи в злобата си, приятели:)))

дано това да е предпоследната публикация за този турнир и участието на найнайнай

че двама вече влязоха без да си платят.

Да не се окаже гледането на тоалетни по интересно занимание от гледане на поредния резил на пенесиста

Давай Гришо! Само се пази леля Шарцингер да не ти лепне нркой СПИН, къде от спринцовка, къде от секс...

защото си онанист-виртуоз!

напоследък все е привилегирована да почива в първи кръг, да играе във втори срещу човек от 100+ на ранг листата и пак не успява да мине трети кръг... е няма как да го пуснат директно на финал за да има някакъв шанс.

Ти си бая тъп. Тая привилегия да не играят в първи кръг я имат само най-добрите 16. И всеки от тях във втори кръг играе с такъв извън първите 64. На предния турнир Григор падна от номер 18. Та много ти е евтино и нескопосано плюенето.

Давам фактите такива каквито са! За нашата всеки турнир представлява един мач, в някои случаи 2. И пак нищо не може да направи! Големите играят в един турнир повече мачове откокото нашия в 5 турнира и топва е нон стоп . И печелят!

що за журналисти сте бре? къде е най-важната информация - дата и час на двубоя? иначе сте написали че пея надвил смичек... какво общо има това със загладието на публикацията?

Благодаря за направената корекция!

тамошно време, в българия - прибави 6 часа, някъде след полунощ.