Хамилтън с първа победа за сезона

Люис Хамилтън с "Мерцедес" спечели състезанието за Голямата награда на Китай, втори кръг от шампионата във Формула 1.

Обратно в новината

Коментари - Хамилтън с първа победа за сезона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е годината на Фетел. Много повече прилича на Шумахер от Хамилтън. Хамилтън е безспорно много бърз, но се съмнявам да има такова влияние върху отбора като Фетел и Шумахер. Щом Ферари са на такова ниво сега ще дръпнат много. Мерцедес са муден немски отбор. Развитието им през сезона не може да бъде със скоростта на това на Ферари. Така, че съвсем скоро ще се борят само за трето място.

да става шампион който иска важното е, че оня розберг го нема,са който и да бие е добре

Има поне трима пилоти по добри от Хамилтън, в това число и Фетел.Шумахер е от Керпен със 700 жители и по време на първия си старт във Ф1 е без пукната пара в джоба си.Хамилтън е готвен от люлката за Ф1 и ще стане 7 кратен, ама на Върба в сряда!

По добър пилот откакто Хамилтън влезе във формулата до сега от него няма! Всички пилоти и отбори го признават в тайна анкета че е най-добрият пилот. Но добър от него на грида няма. И едва ли ще се появи скоро пилота който ще бие Хамилтън! Може би след 4,5 години някой новак. Но от тия в момента които карат по-добър от Хамилтън няма. И го казвам напълно безпристрастно, тъй като аз съм фен на отбор и то не на Мерцедес.

Всички пилоти и отбори го признават в тайна анкета ВСЯКА ГОДИНА че е най-добрият пилот. По добър от него на грида няма.

Тази година Хамилтън става 4-кратен световен шампион. И ако не беше уредената от соломоновото решение на Бърни подарената под масата титла на Кимчо от 2007 заради шпионския скандал, Хамилтън щеше да става 5-кратен шампион сега. И ако не бяха повредите мин.год. само в неговия болид сега щеше да се бори за 6-та титла. Но има време Хамилтън да ги направи 7 титли колкото на Шумахер. Тази година му е 4-та, догодина 5-та.

блак мънки ще печели докато има кинти да плаща реално не е повече от фетел ,каквото каже бокса - това ще е .Верстапен е класния пилот ,а шумахер 2 няма да стигне повече от това което е достигнал до тук в кариерата си

Какво се радва маймуната, Ферари прецакаха Фетел в това състезание и направи стоп повече.

"Маймуната" е най-добрият пилот в момента. И Фетел ако не разполага с кола много по бърза от на останалите няма шанс срещу него. Фетел е средна класа пилот, и това го каза не само Хамилтън ами и почти всички шефове на отбори в периода когато печелеше с ракетите на Нюи.

А хамилтън с каква кола печелеше ? Да не би Мерцедес да са имали реална конкуренция от 2014 до 2016 ?