Хеттрик на Роналдо изведе ”Реал” на 1/2-финал

"Реал Мадрид" победи "Байерн Мюнхен" с 4:2 след продължения в среща-реванш от четвъртфиналите и с общ резултат 6:3 вече е полуфиналист в Шампионска лига.

Обратно в новината

Коментари - Хеттрик на Роналдо изведе ”Реал” на 1/2-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че съдиите са пълни боклуци е ясно на всички любители на футбола, но... не плачете за баварците и там нямаше дузпа, пък съдията (от)свири такава! Относно червените картони, недейте да търсите под вола теле... спомнете си, защо и като домакини получиха такъв!

Та какво казвах по-рано, барса и реал мадрид са най-подпираните отбори от уефа и съдиите и всичките им трофеи от турнира ШЛ (преди КЕШ), са им подарени и са незаслужени!!!!! И това при положение, че в спорта най-важното е феърплея, честната игра и уважението между играчите, а те го превърнаха в махленска надпревара, то там мачовете са по-истински и без някаква умряла и обезценена вече ламаринена сребърна кофа....!!!!!! Отвратиха всички нормални хора от този пародиен футбол, който се решава не на терена, а в някоя стая или канцелария на уефа...!!!!! И двата испански отбора са боклуци .....

Засадата трябва да отпадне от правилника,многото решаващи съдийски грешки при това положение обезмислят играта,а иначе ЦСКА да гледат добре,че не са само те ощетени,проблемът е обективен

Пълен провал на испанските отбори. Купени мачове.И в двата мача гонят играч значи приключване на нормален мач и победа на испанците.При отиване към дузпи СУДИЯТА пуска гол от 1 метрова засада фронтално срещо вратата и сам Роналдо-празно нема мача е решен както трябва.. Така стана и с Барса срещу ПСЖ. Две несъщ. дузпи за Барса. Ромарио си обърса обувките в гърба на паднал неиграещ от ПСЖ и ДУЗПА . Не даде дузпа на ПСЖ -топката спряна с ръка. Втора дузпа за Барса- 9 ката се свлече като чувал с картофи по корема на защитник. Реал и Барса се изложиха. Дано ги отстранят.

С Ромарио играхме в Барса преди 22 години за последно - май си объркал мачовете. А Роналдо не е вкарал гол от засада снощи - гледай внимателно и ще видиш, че вкара 2 ГОЛА от ЗАСАДА.

Явно съдиите са получили инструкции, и на двата мача изгонен от Байерн, подминат жесток фал на маймуняка Казимиро и изравнителен гол от явна засада, всичко нагласено Реал да спечели и стане единственият отбор с 2 титли. Жалка история!

Купиха си Ла Лига (с доста помощ от смехотворната защита на Барцилоната). Купиха си и Шампионската .... Не съм фен на Байерн, но трудно се играе 10 срещу 12 и само развалиха мача за да угодят на белите балерини. Пеналдо по някаква причина е любимец на съдиите - засадите не важат за него, а гмурканията му смешни винаги се свирят. Каземиро изобщо няма да го коментирам - при нарушения за 4+ жълти картона получи само 1 ...

Izet Izet

hala madrid

хала съдията и уефа и така 11 или 12 купи все тая подарени и незаслужени......

И все съдията ли им е виновен на Байерн? Да се радват, че се отърваха, като по чудо от десетките положения, които имаха Реал. А да се надяваш с две дузпи и един автогол от двата мача да продължиш напред срещу отбор 12 пъти стигнал до Олимп в шампионската лига е твърде, твърде наивно и лековато.

Капарирали сте я 12-та, то се видя вчера...

Като и 12-те са им подарени, така може да ги докарат и до 120 все подарени купи!!!!! Пфу... отврат....!!!

Мачът свърши, кой подпрял, кой паднал все тая. Догодина пак.

УЕФА иска финалът да е между Реал и Барселона и ще се погрижи това да стане. Първо го отнесе ПСЖ, след това Байерн, скоро и Ювентус. Другите 4 отбора едва ли са реална заплаха за този финал. Точно затова те бяха пратени да се бият едни други - за да може на полуфиналите Реал и Барса да минат леко.

боли ни фара кво иска УЕФА!

Едно от най грозните подпирания, които съм гледал. При еднакви критерии, Казимиро трябваше да бъде изгонен преди головия пас/съдията - мишок се уплаши/, а изгони Видал за нищо. Засадата е без коментар.

не гледаш мачовете на Барса! Там кво подпиране пада-не може да се сравни с нищо на света. Тук единия гол е със съмнения за засада, но те им набутаха цели 4 , та се тая!

choko73

Ако не бяха изгонили Видал с измислен втори жълт и после да признаят гол от 100 процентова засада и после още един от съмнително положение за засада, нямаше да им "набутат" 4, а щяха да си останат с 1. И щяха те да отнесат поне още един!

С помощта на тримата съдий успяха.Отврът

И дузпа нямаше. Въобще съдийство като в предния мач.