”Лудогорец” измъкна точка от ”ЦСКА”

ЦСКА и "Лудогорец" завършиха 1:1 в дербито от 29-ия кръг на Първа лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” измъкна точка от ”ЦСКА” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много грешно заглавие.Не Лудогорец измъкнаха точка, а отборът на Гр.Ганчев се спаси от поредната загуба, с несъществуваща дузпа!

А бе пич, щом Левски ти е мерилото, значи мнооого си далеч от истината. Левски са също толкова трагични, колкото и ЦСКА в момента, даже сините са малко по-зле даже. Така че няма смисъл даже и да ги коментираме.

Цирк "Микренски" тръгна на турнето още есента на 2016 г.

да се каже обратното като ,че ли е по-правилно.цска измъкна...

Остави ги тези нещастници.За сайта им и тях днес е празник.Равен с Лудогорец,кога друг път ще се пинявят толкова.Хайде че Левски ги чака.

Сега ако посочиш и един български футболист влязъл в игра за разградския проект, цена няма да имаш...

Ти, ако си гледал Реал и Барселона, можеш ли да посочиш колко испанци имаше на терена? А преди това Арсенал и М.Сити?Приказките от сорта на това, колко местни играчи има в отборите, показват изостаналост от съвременният живот на говорещият.

В национален български шампионат да се допусне да участва отбор от 11 чужди в основния състав и още 3 чужди смени, е уникално, отвратително и престъпно срещу родния футбол. Нека БФС отговори какво печели родният спорт от тази порнография, какво печели Разград, какво печели местният отбор и тези нещастни делиормански футболисти, които никога няма да видят терена на стадиончето им отвътре. Гела убива националния футбол и странно защо му се позволява. Как да мотивираш дечицата около терена, ако те нямат своя местен идол, батко от махлата, с когото да се гордеят, ако е в основния състав на отбора??? Тази уродлива система трябва да се прекрати. И да има саво 3 чужденци в състава за всеки мач. Иначе родният футбол загива!!!

Той родният футбол е загинал, ако не сте забелязали!!! И тъкмо съревнованието с Лудогорец може да го въздигне отново!!! Нека родните "таланти" победят "чуждият" отбор Лудогорец, тогава ще бъдат добри и навън!!! Ако се съревновават сами, ще си останат слабаци!!!

вие нормални ли сте дира Цял свят видя че топката удари Паломино на метри извън наказателното поле. Лудогорец се разсипаха да изтърват, чорбата получи подарък от чернодрешковеца Кога ЦСКА не е получавало подъраци се чудя

Смени си очилата и гледай повторението, да беше в наказателното поле.

Мануел

Нещастни чорбета. Да мислиш че е имало дузпа трябва да си хептен да си кривоглед. Сто пъти и коментаторите го показаха, които не могат да бъдат обвинени в пристрастеност към Лудогорец

Ама научете ги тези правила бе, припознавачи оранжеви. Гледа се къде започва нарушението абсолютно измислена и подарена дузпа на тирето. За мача....Много напъни, много психоза, много закани и ...накрая на съдия да разчитате, микренци. Спаб му е капацитета на Гнома. Само със съдии не става, беше пръв на село. Ама в града е различно.