ЦСКА-София отново наказа ”Левски” в дербито

ЦСКА-София надигра "Левски" и разгроми "сините" с 3:0 в мач от 35-ия и предпоследен кръг на Първа лига.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА-София отново наказа ”Левски” в дербито | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я подай ми мила мамо СИНьОТО елече, че ме вика,че ме мами един Герен далечен! Страдам мамо СТО години повече не мога! Ще им кажа,ще им кресна вий ГОВЕДА СИНИ, Топката горката хич не ви обича! Духайте чорбата!!!

за 103 два пъти по 3, 3:0 ЧЕЕСТИТА ГОДИШНИНА НА НИКИ СЪБЛЕКАЛНЯТЯ, И НА БОРЕТО,, ЧЕСТИТО!!!!

Преди 20 г. съм ходил с приятели Левскари на мачове на ЦСКА и левски в агитката на Левски с червен шал и никой не ме е пипнал. Ама имаше др. отношение към футбола и хората,

Тръ.ъ.т...ох нааках се:)))))

А сега си го изяж, че друго за ядене нема да има, да не пукнеш от глад. Не че ще е голяма загуба.

Още ли се връзвате и се радвате на Бездарници и Некадърници играещи в БГ Футбол? Не гледам тия смешници вече 12-та година.

Паднал ,бил приемаш го мъжки и се готвиш за следващия двубой.Какво има толкова.

Абе какво всички се дерете. Вместо да седнете да изпиете по бира. Ония си правят далаверите и смучат парите, а вие се дърляте зарад тях. В следващия мач агитките ЦСКА и Левски трябва да се договорят и да си раменят симпатиите. ЦСКА да викат за Левски и обратно. Това е протест срещу първенството. Преди години лично съм виждал шефа на фенклуба на ЦСКА да урежда печатане на платати на ФК Левски на шефа на фенклуба на Левски. Вие продължавайте да се карате.

На ФК "Левски" ще им раздават хронометри за да могат да си засичат игралното време на терена, че нямали стотни на часовниците!

Cините в момента наистина са слаби, но и гмото много си повярва! Mалко по-скромно!

Виждате ли прасета какво е да припознаеш чужд отбор. Каквото и да превите вече все ще ви го набиваме. Вие сте Литекс. Срам до края!

Що бе, смешник, ако са ви били Литекс, по-малко ли боли? Дори е ПО-СРАМНО! Една загуба от двата най-добри , в момента, отбора - Лудогорец и ЦСКА, не е срамна. Но да твърдиш че са те били Литекс, (те в момента играят в 3-та група) е по-вече от обидно! Ама то, у левскарин, де акъл и достойнство....? Евала на Митов! Човека сам си каза: "Честитя победата на ЦСКА. Бяха по -добрите". Това е истинският коментар за срещата.Всичко друго са глупости.

Колкото и да се напъвате цска нема! Това е прекръстен Литекс и ще ви го набиваме в свинските глави. Левски може да е слаб, но това е Левски на 103 години. А вашият комунистически урод умре! И вие си го знаете де!

Колкото и да се напъвате, това е ЦСКА. Има регистрация, узаконено. Ще остане това което е постигнато, написано, законно и вашия срам,а не брътвежите на някакъв си ревлив левскар с отбор ,който върви към фалит!

Абе, вие, евроидиотите, сте като Петка и Чапаев, които бягали в пустинята от белите и като видели, че няма спсение, се скрили като щраусите - с глави в пясъка. Ония дошли, видели двама надупени, изредили им се и си отишли. А нашите герои извадили глави от пясъка и доволно рекли: "Абе, важното е, че не ни намериха!"

СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДА ИМ СВАЛЯТ ГАЩИТЕ !!! / ДАНО МАЧА НЕ СЕ ИГРАЕ В ТУРЦИЯ /

Диваците, дето събличат спортистите трябва да лежат в затвора и да чукат камъни да им дойде акъла в главата.

Тези диваци нанасят най голяма вреда на отбира.За червените и сини шибаняци,футбола е това ,ако не бият другите отбори,започват да се бият помежду си.Кой си ти бе бако,че ще събличаш?Купувал ли си я тази фланелка,дарявал ли си я,че ще определяш кой да я носи?Но хак им е ,че като бият и ги възхваляват се наакват: "Велика публика,12 тия ни играч" и какви ли не простотии .

Браво на свинската пасмина-бий да те уважават! Нищо не е наред в Левски- от собственика до разделението сред феновете. Предвиждам много бой и от Верея!

Еми Апъл и ЦСКА - нумеро уно! Кефффффффф

Мълчат щото ги е гепила пак червена треска тип 0:3!Причинява се от Големия червен и лечение няма освен ако не станат толкова мълчаливи,че да чуват как расте на Герена тревата!Да ,сини вресльовци гаврите с вас стават безинтересни и отегчителни!

Скучно му било и отегчително. Мри от скука и отегчение.

Такова дерби няма, или май нещо съм пропуснал?

В интернет е модерно да казват, че ЦСКА не е ЦСКА, но пропускат да кажат, че Ботев Пловдив не е Ботев Пловдив, че Берое Стара Загора не е Берое Стара Загора, че Етър Велико Търново не е Етър. Пирин Благоевград не е Пирин, Дунав Русе не е Дунав Русе или Нефтохимик Бургас не е Нефтохимик Бургас. Само за последните няколко години над 30 отбора са ползвали лицензи и са сменяли на адресна регистрация. Дори и Домусчиевия Лудогорец го е правил. Това не е измислено от ЦСКА. Не е първия и няма да е последния клуб направил това. Най-важното е, че е законно! Тук говорим за Футболен клуб. Клуб е важната дума! Проверете каква е дефиницията за клуб! (Клуб на английски: club e организация между хора, обединени от общ интерес или цел. Могат да бъдат свързани с различни интереси хоби, спорт, забавление (използва се и като синоним на бар)). Ялта Клуб на жълтите павета си е сменил поне двайсет пъти фирмите и имената, които го стопанисват, повечето от тях са фалирали през годините, но си остава Ялта любимия диско клуб на няколко поколения софиянци. Стопанисвали са го и хора от Пловдив и фирми от Смолян и Пазарджик, но си остава Софийския клуб Ялта. Нищо, че в регистрацията пише, че фирмата Хенри 03 от Пазарджик мести седалището си в София и се преименува! Клуб Локомотив Пловдив, като използва преди време Кюстендилска регистрация, футболисти и спортни директори от град Кюстендил да не би да станаха Кюстендилски клуб? Локомотив отпразнуваха 90 години на Пловдивския клуб само преди няколко месеца! Берое закриваха два пъти дружествата, които ги стопанисваха последните десетина години. Нито един фен на клуба не се е вторачвал юридически, че Тетевен си е преместил седалището и футболистите в Стара Загора и отбора се казваше Олимпик-Берое(с тире). Никой Старозагорец не е скандирал Олимпик, защото за феновете на клуба това си е Берое, със зелените екипи, домакинстващ под Аязмото, отпразнувал 100 години миналия сезон.

Хайде остави другите отбори и историята им.Там претенции Левски няма.Ти кажи ЦСКА-София коя година е създаден?Къде е ЦСКА АД ? Защо разпродават емблемата и др.?

Това се казва реформа, ама къде да ви го побере акъла. За 103 г. нищо не направихте. Само ревете! ЦСКА имаше затруднение ,но се изправи. Ревете сега, защото ще си останете слабаци.

На ЦСКА ом се напълваха краката с олово като излезе ха срещу синята лавина, сега палачинката се обърна

Can we gat a Муууу- Муууу? Честито на вечните втори, добър подарък на 103-тия им рожден ден, неможахме да ги омааме със 103 на 0 но 3-ката я докарахме. Тяхната кравешка мечта е да са само 2 отбора в А-група аджеба спечелят нещо но дори другият да е Овчар- Бусманци пак че са втори

Алооууу, шшшш, собственика на "Левски", гони ги тия любители на плажния футбол балабар с треньора.Не стават завалиите!

Тия "Левски" от Карлово ли са!?

тц! от село Лесни са, което е на около 30-тина километра от Плевен в посока запад. както знаем там е столицата на индийските бежанци в България.

и втория, и третия гол на ЦСКА бяха от засади - най-малко пет метра!При първия беше фаулиран вратаря на "Левски"!

горкия!!!

Не само втория и третия. И четвъртия беше от засада. Петия от измислена дузпа. Шестия извън редовното време. Пък седмия и осмия бяха в почивката между двете полувремена. В момента им вкарват деветия и десетия в долнопробно чалга заведение, щото левскарите освен, че не умеят да играят футбол, не могат и да пият. В крайна сметка на крив ... вълната му пречи.

Видно е, че не сте разбрали иронията!

Nexus - a пак изял баницатааа. И то с тая уста. Одобрявам!

Нещо не ме радва победата. Разни тарамбуки се гонят по тревата, а в Разград им се присмиват. 'Баси първенството, Локо и Славия берат душа, едва сколасват да натаманят "А" група, а едно време имахме 2 "Б" групи по 18 отбора. И юноши и деца в първенствата. Пък и стадионите пълни, по два часа ходихме предварително. То сега парите играят, но пък и младежта нещо не се натиска да спортува.

Въпреки, че не съм привърженик на Литекс се радвам за загубата на Лецки.

Добито агонизира с 3 - добрите новини край немат: най-бързия гол от Виваком! Доставено от БТК

си остават говеда... Друго няма как да стане. Жалко, че през март им дадохме една нелепа победа с 1:2, та онова смешно джудже се насра от радост. Но, Господ си знае рабатата. Браво, армейци!

Саааамо ЦСКА!!! БЪЛГАРИЯ ПРАЗНУВА!

Баси срамъ, баси мача, баси отбора, баси треньоръ... Уефский са за затриване!

ЦСКА играха добре. Победата трябваше да е по-изразителна! Днес България празнува.

Заслушайте се и ще чуете само "синя тишина". Ами с право им викаме говеда! Ти 3 мача подред да ти вкарат общо 4 гола преди да са минали 5мин и да не си вземеш поука какъв трябва да си? И първия и третия гол паднаха от абсолютно еднакви положения. И при двата гола, не видях човек от лефски да пази на близката греда. При третия нямаше да има голяма полза от него при такъв калпав вратар, ама пак подсигуряваш периметъра. Латекс, Чавдар, Етрополе, хибрид как искат да ни викат. Последните 10 мача от между двата отбора стоят по следният начин: 8 победи за ЦСКА 1 равен 1 победа за лефски голова разлика 21:4

Ех, колко жалко е да си УеФскар!

Ловеч - Етрополе пак шмугнага на евроидиотите суха тройка! Абе, не е ли време за стрийптиз на джуджето-треньор? На мен лично вече не са ми интересни тия мачове. Резултатът еднакъв, сценарият - също! Все едно, че гледаш "Умирай трудно 1" няколко пъти! Даже и да ти харесва, накрая омръзва!

Абе говедарника нали редовно си биеха Литекс и нямаха проблеми с тях ?

това е безобразие! един десподов има и другите са все чужденци... като дете ходех САМ на мачовете на цска. някъде от 5-6 клас. имаше 10-12,000 на българска армия. всеки мач... сега няма българи на терена. и да се ходи по мачовете е ОПАСНО! симао, масторбиньо, гимараеш и прохазка си ги гледайте вие! аз се кефих на велев, михайлов, курдов, велинов, джевизов, илиев, лечков, стоичков, пенев, костадинов, иванов, гочев, георгиев, младенов, танев, балъков и други ентусиасти...

pompai

Сините не бяха си вдигнали гащите и червените им го вкараха. Добър мач за България благодарение и на двата отбора.

Абе ти у ред ли си бе идиот????

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

най-редовно изтрещява, след като го прасне тока (тоест ЦСКА)!

само Лефски пада в рамките на един месец два пъти с 3:0 от ЦСКА! И след още измислени 103години ще бъдат абонати на ЦСКА!Не съм за това,но ако трябва събличайте шефовете,а не футболистите - те толкова си могат!Наистина са лесни - в Европа ги чакат с нетърпение!

Кое ЦСКА бълнуваш бе, вас ви нема от година и нещо! За справка, сайта на УЕФА. Ако доживеете 1-ва титила, ще се убедите че е 1-ва чак тогава и ще излезнете от делириума след победата на безобразно слаб ЛЕВСКИ! Това е положението! Може само да си пожелаете това да е дерби! БКП умре и вече няма кой да ви бърше задника! Отдварна правилата започнаха да важат за ЦСКА, но докато бабуините от ръководството го разберат, ЦСКА умря официално! Това е положението! Дали ви харесва или не това са фактите! И наистина е жалко, клуб шампион над 30 пъти да се остави да го загробят и да го затрият тотално! Срам и позор е това! Да, аз съм фен на Левски, и не злорадствам за това, просто ми е мъчно в какво се превърна българския футбол, един дериват на хазартния бизнес с манипулации и нагласени резултати от черно тото! Има и изключение. Едно време какво беше по стадионите, сегашните генерации не може да повярват, че е било истина даже. Стадионите се пръскаха по шевовете.Само български момчета, пълно с таланти.От Спартак от Септември от Славия, Ботев, Левски ЦДНА/ЦСКА. Локо Сф Локо Пл. Нашите грандове бяха способно да бият клубове от тези, които ги гледате сега по Диема Спорт и то без това да е особена изненада! Всичко е много тъжно сега!