Две победи и сме на финалите на Световната лига

Волейболистите от мъжкия национален отбор на България заемат шесто място във временното общо класиране в първа група на Световната лига.

Обратно в новината

Коментари - Две победи и сме на финалите на Световната лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно, но надали. То и аз казвам че мога да стана милионер, но продължението е че по-скоро няма да стана. Пък може би Сърбия и Аржентина само ще гледат ама по-вероятно е да играят.

НИКОГА, НИКОГА , НИКОГА България няма да се класира в челото на Световната лига! Докато БФВ се ръководи от НЕбългари и треньор е този "избран" от "племето " антибългарин, не очаквайте НИЩО! СЛЕД ТРИТЕ ЗАГУБИ В АРЖЕНТИНА ще проумеете!

Предполагам мачът със братките от сърбия го вземаме, ако е жизнено важно да бием :) 3:1 Аржентина има една победа досега, и то точно срешу нас. Смятам, че са абсолютно победими, и нашите ако не грешат адски много, няма как да ни бият. Бразилия ке ни отвинти с 3:0, освен ако не са решили пак да експериментират със съства и тактики както във Варна.

Важно е да са постоянни в изявите си във всеки мач, спрямо предишния!!!!!!!!!!! А дано, да запишат,поне 2 победи ......

Мисля че не трябва да се правят предварителни сметки от сорта 1 или 2 победи. Излиза се всеки мач за победа и без страх от това че може да загубим. Както се видя от мача с Бразилия силния сервис и атаката е в основата на нашата добра игра. Така че играйте така както можете и да не ви пука. Успех.

Освен Сърбия не виждам как ще победим другите два, нямаме никакъв шанс.....

Тиквуне тиква си беше, тиква си остана !

При три победи сме в тройката, а при четири - ПЪРВИ! :)

А при 5 победи от оставащите ни 3 мача, направо сме извън класациите преди 1-ва, на 0-ва позиция ......

3 мача две победи като идея добре като изпълнение малко фантазия и ще бъде идеална атестация за треньор и отбор. Само след това да не слушаме пак оправдания от типа аклиматизация умора и други такива. Успех и късмет защото без късмет няма да стане

Успех момчета!