Невиждано: Мач между МакГрегър и Мейуедър ще има

Непобеденият като професионалист боксьор Флойд Мейуедър ще се изправи срещу шампиона в смесените бойни изкуства Конър МакГрегър на 26 август в Лас Вегас.

Обратно в новината

Коментари - Невиждано: Мач между МакГрегър и Мейуедър ще има | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цирк, а феновете на Конър са основно лапета.

Ако не се лъжа,в средата на седемдесетте години имаше идея за среща между Али и някакъв шампион по карате,но не знам дали се случи........

що не се пробва с нашия Серафимчо?

Този Мейуедър е готов и с чудовището от Лох Нес да се бие (по правилата на бокса), само и само да вземи нови милиони $.

Не е луд тоя, дето яде баницата...

кой ще победи е (почти) ясно. залаганията ще са как кога и с какво.

На всички ни е ясно, че по правилата на бокса Мейуедър ще е с огромно предимство, не просто с предимство и обратното, ако бяха избрали ММА правила за въпросния мач. Въпроса е друг - става дума за много пари, с едно такова зрелище ще си гарантират по мин. 50 мил. долара на човек. В САЩ дават пари за подобни неща, щом фалшивите боеве от кеча пълнят залите, какво остава за такъв мач.

Забавно е че за този мач се говори от около година и всички "разбирачи" и "експерти" обясняваха тежко-тежко, че това няма как да се случи. :) за мача: и аз мисля че Флойд е класи над Конър по правилата на бокса.

Щука

Зрелище, но нищо повече. МакГрегър е невероятен в смесен бой, но само с бокс... Какъвто и да беше цирк срещу Пакиао, Мейуедър си е класа и МакГрегър не ще има много шанс, по правилата на бокса.

Абе, къде е Кънчо бе...да се изкаже? Тоя път Макгрегър май си намери майстора. От ММА на бокс ще му дойде много нанангорно. Както, ако Флоид се беше навил да играят ММА, тогава Макгрегър щеше да е сигурен победител. Но при боксааа...