Григор с разочароваща загуба на старта в Щутгарт

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров отпадна още на старта в първия си турнир на тревна настилка за сезона.

Обратно в новината

Коментари - Григор с разочароваща загуба на старта в Щутгарт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гриско,това не ти е софииският турнир по поръчка и уредените турнири за слончето боико

Вчера казах, че Гришо ще падне от Янович!!!!!!! Неговите мачове са най-лесни за познаване, пада ли, пада ли, пада ......... от кой го хване ..... С кои тенисисти има положителен баланс (победи срещу загуби)?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!

Браво Гришо!!!!! Само така!!!!!!!! Продължавай по същия начин!!!!!!!!!!! Ти си героя на България!!!!!!!!! Само такава страхотна игра да показваш и за напред!!!!!!!!!!! Цяла България ти се радва на страхотната форма, в която се намираш, от както играеш тенис сред професионалистите!!!!!! Продължавай напред в същия дух!!!!!!!!

Може ли да се губи непрекъснато ако играеш "страхотно"?

и само ден преди това обясни на света, колко страхотно играе и е на прав път :)))) Прав ти път Гришо !! Спирам да те гледам. Унищожаваш ми националното самочувствие !!

Жалко за загубата, но гледаме напред - идват нови турнири. Янович е неудобен съперник с много силен сервис. Това му е основното оръжие. Въпреки загубата Григор показа доста супер технични изпълнения, които никой несъм виждал да може да прави. Допусна и наивни грешки, разбира се, но това е тениса. Очаквам този сезон да влезе в топ 10! А относно някои коментари: направо са срамни! Но и това е разбираемо: простотията ходи по хората и ние не правим изключение.

Като е толкова силен Янович другите как го бият?

Защо мълчите PR-чета и журналистчета? Хонорарчетата малко ли са за резила и срама, за да се изкажете? Напишете че следващата клоунада ще е еманация на възхода и чудото ще залее милиони, а нощоносеца ще спечели милиони съжаления и погнуса

ТИПИЧЕН ЛИГЛЬО ОТ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ КОЙТО НЯМА НИ ВОЛЯ НИ СПОРТНА ЗЛОБА ... ПРИ ИЦЕТО СТОИЧКОВИ ТУНЬО БОГ ДА ГО ПРОСТИ НЯМАШЕ 5-6 - ОЩЕ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ МАЧА НАПСУВАТ СЪДИИТЕ И ОТТАМ ДО КРАЯ НА МАЧА СТИГАТ ДО ДЪЩЕРИТЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НА ТЕРЕНА ....

Че то псувните ли са ти критерия за амбиция и воля? То се вижда какъв е резултатат след псуващите батьовци. А че Гришо е лигльо, лигльо е. Ама то тия ПР акции да го възхваляват го развалят доста

И какво му е разочароващото :)) Никой друг не се изненадва освен журналистите , станахте за смях , осъзнайте се . Толкова си може човекът и това си е . Защото най вече журналистите го направихте такъв . Правите го герой без да е заслужил за това , големи писания и какво ли не с коя излязъл ,с коя приспал ,къде си е направил селфи и други подробности . Не разбрахте ли че тенисът не го интересува толкова , по вече му харесва свободният живот , пропадналите жени

Най-смисления коментар от години! Едно нищо се подхвана и се надува и се лакира и се боядисва и се надценява и се величае и се ......... ама си е нищо и това е истината. Дано да дойде нещо смислено!

муйко, а с Федерер какво стана?

На колко години е Федерер? С кой игра Федерер? Какви са успехите на Федерер? От кога не беше играл Федерер? Абе ти как посмя да сравняваш Григор с Федерер бе?????

Да попитам само знаеш ли на колко години е Федерер и колко титли има???Когато някой го стигне тогава му е позволено и да пада

Григор е изгубил напълно увереността в способността си да побеждава. Технически играе много добре, започва мачовете стабилно, с ясна цел, но когато се стигне до края на сета се сковава и прави няколко грешки, които му костват сетовете и мачовете. Общо взето сам се бие. Пожелавам му да намери начин да задържи увереността си цял мач. От там нататък победите ще дойдат.

ПРАВ СИ ...... НО НЕ МУ ТРЯБВА УВЕРЕНОСТ А ЗЛОБА ... ДЖОКОВИЧ ГО ГЛЕДАМ ПОСТОЯННО И ВСЕКИ МАЧ ПОСТОЯННО ПСУВА НА УМ ... ЧЕТЕ МУ СЕ ПО УСТНИТЕ КАК СИ МИСЛИ ПО СРЪБСКИ ЗА МАЙКАТА НА ПРОТИВНИКА - А ТВА Е ПО ВДЪХНОВЯВАЩО ОТ КРАСИВА ИГРА :))

Много сме прости братя българи....ама много.Няма по-прости хора на света!

Ами иди в Монако братко, там прости няма, какво се оплакваш! Простите се вълнуват от пишман емблемата на посредствеността-клоун, а на другите не им пука.

Боли ме хоя за Дришо. Дали е спечелил, дали е паднал...Все тая. Жив и здрав. Нито искам да го знам, нито ме интересуват успехите му, неуспехите му и курваляците около него. Нека за Дришо се вълнуват промитите мозъци от телевизии и реклами, които вместо да си изперат гащите, хванали кафява петура и миризливите чорапи, вместо да си почистят стаята или полеят дърветата пред блока се вълнуват о хорските проблеми....

На 15 юни отбелязваме Видовден. Няма сведения да съществува светец с подобно име, затова този ден не е включен в църковния календар. Смята се, че честваме Вида - сестра на двамата светци, наричани градушкари, Вартоломей и Елисей. В народната митология Вида е образ на възмездието. Тя разделя правото от грешното, а денят се приема като еманация на Страшния съд.

Не разбирам това ожесточено плюене срещу Григор!Няма да стане номер едно ,но какво от това!Може би няма да бъде и в топ 10,но какво от това!Кажете ми в какво България е в топ 10 на света!?Даже и в топ 20!?Това ,за което би трябвало да се ядосваме и да критикуваме Григор,е че той е слаб характер!Но това си е наша национална черта!

На теб може да ти е слаба черта но на другите не е и не облъчвай децата с това

Дребни завистливи душички. Комплексирани от собствената си некадърност и неудача. Какво друго да се чака от такива хора? Плюене по всеки малко по-успял. Могат го.

И то на нещастието, но явно си платен и злобен. Жив и здрав да си

Как може да се говори че слабия характер е национална черта!

Да се направи нещо така че недоразумението да не присъства в нашия свят? Да си язди, да се снима, да ходи на сафарита острови да си поства но да е далееееееееч

Забраняваш му да язди ли? хаха

Идеята е да язди и да изчезне яздейки ...

Много ти е голям светът:)

"Като цяло не съм твърде разочарован от клей сезона." каза пенЕсиста, но не си дава сметка че и тревния сезон е заминал и то за вечни времена

Това е турнир неподходящ за един жиголо и хасковски каун.

Време е вече Гришо да се откажи от тениса и да отвори един бърдак с пеещата баба к--ва

Стига сте пюли Григор бре! Играе колкото може, живота не е само спорт и комар... Има и секс, зрелища, мързел и кино

Аз съм съгласен,че не тр,бва да се оплюва гришата така но журналята да престанат да пишат за него разни глупости всеки ден.....той си е спортист като всички останали и ще бие и ще пада и не трябва да се правят трагедии.....явно това е върхът му и трябва да реши продължава ли или.......

Ганьо си е Ганьо. Но пък патриотизма ми извира и му казвам -- Браво пич! Продължаваме напреде....

"През годината показах страхотен тенис. Мисля, че съм подобрил играта си във всички отношения, просто трябва да направя още една малка крачка, за да мога да си затварям мачовете. Играя на високо ниво във всеки един турнир." Простотии на тонове от един позьор и циркаджия. Менте и половина до кога ще го боготворите?

Спомняте ли си мача в София между двамата, Поляка имаше предимство и печелеше мача,когато нашата"компетентна"публика започна да се радва на всяка грешка на поляка, което беше страхотно просташки...тогава много чужди медии написаха за тази публика, но ние се биехме в гърдите че Гришо е спечелил "голям турнир". Сега се видя истинското съотношение на силите между двамата когато няма тъпани и освирквания от страна публиката.....

Истински хасковски дриШльо.

Типичен истински хасковски дришльо си ти. Григор е номер 12 в мъжкия тенис.

Нищо не е

Тъжно и жалко, но балонът Гришо се спука. Очевидно психически е много лабилен и лесно става жертва на спортисти с по-голям хъс за игра от него. Освен това бетхенда му с една ръка е старомоден и неефективен. Няма спортни качества за топ 10, а както се вижда дори и за топ 20.

Не се е спукал окончателно, мирише здраво, но няма алтернатива. Ментетата рано или късно изчезват

Не губи кураж идва друг тираж ! Нова кака, нов късмет!

"Трябва да вдигна шум по време на сезона на трева и да съм сигурен, че върша правилните неща, за да мога да печеля", коментира Клоуна

Големите очаквания водят до големи разочарования. 155 в света не бил лош тенисист. Сигурно е намерил верният път.

лесно е да се дрънкат простотии за какво ли не, за футбола ни, за волейбола, щангите, атлетиката и пр. Сега и за тениса. Въобще, имам чувството, че коментар дават най-великите спортни експерти на света!!! А то, повечето анализатори от скука в лайняната панелка, където са се наврели, като дръннат две пърцуци, стават компетентни по всичкология. Абе, мушмороци, и аз се дразня он загубите на Григор, и аз искам България да стане световен шампион по волейбол, футбол, худ.гимнастика и въобще да станем спортни великани... Но, бедност, корупзия, завист и злоба не са предпоставки за успех! А Григор си е извоювал място в елита, живее в Монте Карло, има достъп до спортната аристокрация на света и хич не му пука за вас в опиканата панелка. Хванете се на градивен труд вместо да затъвате в калта, където сами сте цамбурнали!

Григор ,ако продължава в същия дух,нали си наясно ,че ще се пребере в България.В Монте Карло кинтите свършват бързо.

тази седмица Григор заработи 35к в евро. По-миналата в париж - двойно. Та не го чакай скоро. Ти колко заработи за миналата година междувпрочем?

Точно затова няма никакъв смисъл да му се кланят толкова хора. Гришо-келеша заслужава само едно - ТОТАЛНО ИГНОРИРАНЕ !

Сральо, май ти пишеш от подобна вмирисана панелка.

Как позна - ами аз съм ти съседът, в Столипиново. Ти от там се обаждаш, видно е!

Гришо,връщай се при кака Маша,тя ти е кадем.

кака маша не приема лузъри,времето в тениса за гриско свърши

Който мисли че е лесно да не се бави а да се хваща за ракетата. Нека не забравя че по цял ден се тича като луд с ракетата и това са само тренировки. Много време и сили за мацки не остава.

Ти пък, той от мацки, няма време да се свърти на корта да потренира, като другите тенисисти!!!!!! Явно при него тренировъчния процес е сбъркан по начало!!!!!! А и той желание да тренира до "смърт" явно няма!!!!!! Интересно, как при другите тенисисти резултати има, само при Гришо не!!!!!!!!!!

наистина дъвче чуждо..?!

пак стана малко д

Гриша, хвани смени флага,,,, БГ флага не е за теб, стига си ни срамил

че той да не би да е от България ? Данъците си ги плаща в МОНАКО ! Т.е. нищо не плаща. А от България прибира САМО ПАРИ от будали, които дори на демо мача отидоха...Българин е само този който си плаща данъците тук !

Човека прави каквото може.И каквото му позволяват другите.А че ние имаме някакви си наши очаквания си е наш проблем.....

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се надява в края на сезона за първи път да заслужи място на Финалния турнир на АТП на осемте най-добри през годината в Лондон през ноeмври... " Мисля, че пак съм на прав път, по-силен от всякога. Направих нужните корекции в много детайли от играта си. Играя страхотно! Надявам се да имам успех до края на сезона", каза Гришу вчера... Резултатът от днешната среща го показа: той наистина е на прав път! Отрепка!!

Григор нищо не ти дължи. А човекът си взе 45 точки и 35хиляди от наградния фонд. А ти го духаш с 800лв заплата. Къде е той? къде си ти? И кой е отрепката от вас двамата? Аз залагам , че си ти.

Д.П. е още по-велик, оти пичели по 1000000 на ден. Да ви имам критерия.

Чудесно е, че взел 45 точки, сега му остават само 6875 до първото място.А и ако така я кара на трева, посредственият му клей сезон ще изглежда направо вълшебен в сравнение.

Само преди няколко часа имаше новина със заглавие:" Гришо: Играя страхотно, на прав път съм!". Да се смее ли човек, да плаче ли...

ПРАВ,ПРАВ АМА ТЕСЕН!!! :)

мача не беше реден като на родна територия на турския турнир коза. А коментатора искаше да му се паднел по поносим съперник. Абе алооо, григораки беше поставен под номер две, а поляка даже не е поставен... Освен да се върне да играе пак в детски турнири григорчо за да има успех най после.

Човека си живее в измислен паралелен свят! Говори глупости непрекъснато "Играя страхотно, на прав път съм ", а пък вече редовно го бият, където го срещнат и то всякакви.

Аз се срамувам!

Миришат ти краката ли?

Пак му пукнаха манерката

Успех ти желаем, Гриша !