Боримиров обяви 3-годишен план за ”Левски”

Спортният директор Даниел Боримиров обяви 3-годишен план за развитието на клуба.

Обратно в новината

Коментари - Боримиров обяви 3-годишен план за ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30-те млн дългове кой ще ги плаща?

Те са казали, че ще платят, ама не са казали кога, 30мнл - 30г ще плащат. Ами новите кой ще ги плаща се пита в задачата? Защото се вижда, че клуба издиша и трупа още дългове. Това е хубаво за нас чорбата, че ще ги бием де ги хванем!

Аз плана го зная, целта е да стоят Лефски в А група още 3г за да може да ги тупаме като килим. И после почват от А окръжна!

Говедото е тъпо животно и носи много на бой !!! :)

С 22 милиона задължения какъв план бе Боримиров !!! Много жалко !!!

И Митов и Боримиров нямат капацитет за тези постове. И двамата са посредствени хорица. Но с шофьора на Стенмарк, като собственик - толкова. .

Пълен смешник заедно с тази мижетурка митов,левски стана за смях....!!!!

В обора на Гей-рена пак цирк. Абе, тези говеда съвсем станаха за смях. И вече никой не им обръща внимание. Останаха им стотина дрогерчета фенове, а и те повече проблеми им създават, отколкото радост. То пък, каква радост... И за какво.

При сините е смях, при червените е смях и кво? За пореден път казвам - докато БГ футбола не стане аматьорски няма да се оправи. И на Домусчиев ще му писне, щото няма реална конкуренция в БГ, а без нея е трудно отборът му да е на ниво в Евротурнирите.

Домусчиев, ако спре да спъва развитието на футбола и още няколко гюлето от БФС се изметат от там едва ли ще има такава доминация на един отбор.

По-голямо падение за футбола в БГ дали има? С.Делев център нападател за нациналния тим и Н.Митов тренер в Лвски след най-кошмарния му провал преди 3 години,когато шампанското вече беше изстудено.Май НЕ,няма!

Боримиров беше добър футболист и изигра много силни мачове за Левски, но за съжаление имам чувството, че не е чак толкова много умен и не става за този пост, както и Николай Митов. Най-доброто за Левски е комбинацията Седрик Бардон - изпълнителен директор, а Херо - треньор.

Къде е играл боримиров и къде е стигнал? Това е един посредствен футболист и простоват човечец! Спокоен съм за ЦСкА щом начело на подуенското отборче са двамата нещастници боримиров и митов!!!

То за "ЦСКА" - то всички са спокойни, най вече самото то, понеже е във Вечните ловни полета... Ако искаш, прочети му една заупокойна молитва и глътни едно валерианче.

Боримиров и Митов ще бастисат и малкото останало от Левски.БМитов се подмазва на директора си ,като пуска сина му да играе.Без стари кокали нищо няма да се случи в Левски.Отново ще има оправдания , че новите са юноши и не са се обиграли достатъчно в отбора.Един 103 годишен клуб ще бъде затрит от некадърници.