Най-големият ни футболен талант напусна ”Барса”

Може би най-големият български талант в световния футбол – Кун Теменуджков, напусна "Барселона".

Обратно в новината

Коментари - Най-големият ни футболен талант напусна ”Барса” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво коментирате само. Взе си решение, нашето момче. Пък, ако трябва,ще му помогна. Такова бразилче, не е за изпускане.

По-скоро от тебе е станало.

Цигането Теме понуждков може да засенчи ристе камата

всъщност Кун не е име (поне на човек). това е анимационен герой. мисля, че манга от 70-те години, но не съм сигурен. на Агуеро му казват Кун, защото много приличал на анимационния герой. предполагам, че и с наш Йоско е така, но лично според мен и двамата нямат особена прилика с анимационния герой.

па като пирказваш- поне не говори глупости. да - в мангите нонстоп се говори за кун и чан. но това не са имена. това го добавят в края на имената на героите като уважителна форма кун за момчета, чан за момичета. сан пък е уважителната форма за възрастните...

Йоско Теменужков Михайлов - така се казва талантливият младок. Пожелавам му успехи и във футбола, и в живота изобщо.

Не зная как се пише "Йоско" на испански, но вероятно са го чели като "Джошко", оттам "Джошкун" и накратко "Кун". Да е жив и здрав!

Мангала е трансфериран в Лом от новия спонсор леля Гошка

"Мангала", както го наричаш, ще гради световна спортна кариера, ще печели милиони и ще си живее без материални притеснения благодарение на таланта и труда си. А ти ще поддържаш немангалско самочувствие с кръчмарски лафове по форумите.

бе бааате айде сега сигански номера! Държа да се пише, че е циганин а не българин!

баба му Куна се гордее с него, докато полива теменужките.

теменуДжките

Хубаво българско име- Кун. Сигурно се е завърнал в отбора на Пич махала.

TIREX

хахахх цигането талантин пък напуснал.

Кун-чо, защо така бе, и ти ли се поблазни по многото пари? То, в Барса на друго няма да се научиш. Няма вече чист спорт. Няма...

E НЯМА ДА Е САМО БОЖИНКАТА Я. ПОРЕДНИЯ "ЧИСТ" БЪЛГАРИН ДЕТО СИ Е ПОВЯРВАЛ, ЧЕ Е ПО ВЕЛИК ОТ РОНАЛДО И МЕСИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

Проста журналя