УЕФА изхвърли ЦСКА от евротурнирите в 12 без 5

ЦСКА все пак няма да играе в евротурнирите през новия сезон.

Обратно в новината

Коментари - УЕФА изхвърли ЦСКА от евротурнирите в 12 без 5 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои истински фенове са на стадиона да подкрепят този мутатант?????!!?!?!? Само олигофрени, идиоти, лумпени, вандали и хулигани останаха да подкрепят това хибридно изчадие, което пръкна ГГ!!!!!!! Това цска, няма абсолютно нищо общо със затритият клуб ЦСКА!!!!!!!! И УЕФА по категоричен начин го показа!!!!!!! Викайте си за този оранжево незнам какъв си мелез ЧАВЕКС СОФИЯ(изобщо нямам и представа в какви екипи играеше Чавдар Етрополе) се самозаблуждавайте, че сте онова ЦСКА!!!!!!!!! То само това ви остана!!!!!! А истинските виновници, които съсипаха клуба, боклуците от титан и сашо томов, вместо да ги изгоните от клуба едно време с ритници, даже и да ги п.р.е.б.и.е.т.е, ако трябва, когато беше времето, вие псевдофеновете ги оставихте да си вършеят на воля по затриването на клуба!!!!!!!!!!!!!! Да ви е честито!!!!!!!!

Дали ви се иска или не Цска е новоучреден клуб от 2016 година!!!!!!!! Това е истината и неоспорим факт!!!!!!!!!!!!! Другото са розови сънища и бълнувания, че стария и новия клуб Цска са едно и също!!!!!!! Уефа няма как да процедира по различен начин от този, който са предприели!!!!!!!! Всякакви жалби до различни компетентни и некомпетентни институции в случая са безполезни!!!!!! Още ли има някой неразбрал!!!!!!! За сведение на невярващите, няма да има промяна по казуса и връщане на клуба Цска в евротурнирите, както и каквато и да било компенсация в парично изражение в полза на клуба Цска!!!!!!! Наивниците и шефовете в клуба могат да пият една студена вода и толкова!!!!!!!!!! А що за управленско тяло имат в клуба, говори колко са зле нещата на това ниво!!!!!!!!!!!

Всичко е кристално ясно!!!!!!!!!!! В правилниците на Уефа си има точка касаеща новоучредени клубове и съответна забрана такива клубове да играят в рамките на първите си 3 години от основаването си в турнири под егидата на Уефа!!!!!!!!!!!! Тази точка фигурира в правилниците им и е приложима вече най-малко 10 години, ако не и повече, така че всичко си е в реда на нещата!!!!!!!!!!!!! Няма как за Цска да има някакво изключение, както не е имало и за редица други клубове преди тях!!!!!! Европейски правила важащи за всички европейски държави без изключения!!!!!!!!!!!! Цска безпорно е такъв клуб новоучреден и за тях важи в пъна сила това правило!!!!!!!!! Бфс въз основа на свои си и на Уефа критерии за лицензиране на клубове за участие в турнири под егидата на Уефа дава такъв лиценз на Цска за участие, защото явно няма проблеми в документацията на клуба за да получи въпросният лиценз!!!!!! Но Бфс не я касае дали Цска е новоучреден клуб или не, по всички други критерии клуба Цска отговаря на условията за получаване на лиценз за Евротурнирите, но Уефа е над Бфс, а в Уефа си има точка касаеща новоучредени клубове и автоматично Цска попада под тази клауза за неучастие в Европа в рамките на 3 годишен период!!!!!!!!!!!

шоуто на N3BUL продължава. още по-зрелищно.

Тия, бате, къртат мивки, чупят рекорди, бате... Тия са първите къде ги елиминираха още преди да са влезли в съблекалнята, бате...

За това изпълнение получават пожизнено любимата им титла Евро-идиот.

Няма край селската наглост.На въпроса на ЦСКА-София легитимен участник ли са щом имат лиценз от БФС,КАС отговаря с "ДА", но БФС не е над УЕФА и правилниците ѝ, а там е казано достатъчно ясно за тригодишното условие.Така че мили етрополци пак ви омотаха.Колко сте лесни, не е истина!

на перукан скоро ще му се наложи да проумее смисъла на понятието "обезщетения за пропуснати ползи", колкото и да му е трудно да проумее каквото и да било...

Що бе чорбарче злобно? Нали той им даде лиценз. Какво ви е виновен? Ходете да съдите УЕФА. Смешници.

Най-корумпираната институция в света-УЕФА.

Е па,ще ги изхвърлят.Разбрали са ги,че са менте.

Eдните брутално натресаха гмото в българската футболна лига, а другите брутално го изхвърлиха от европа лига...

Брутален футбол... Само където няма нищо общо със спорта футбол.

Червените кхмери(руските б.клуци), да го д.хат! МАТ!

Измамника от Микре не можа да излъже Уефа така както прави в БГ.

Тук лъже само няколко хиляди малоумника да му ходят на мачовете. Останалото е далавера, ама далаверите от такъв тип е Европа не минават.

а бе гледам, че нагъзват говедата когато ги хванат, пък не знам Литекс ли са, Етрополе или друго.

к.р за ЦСКА!

Не разбирам много от футбол,но като гледам гаменските прояви на тези фанатизирани,дрогирани тифози и като гледам кои са собственици на футболните отбори,считам че българският футбол(в това състояние) е "гнила ябълка",която трябва да се изхвърли на боклука.

Истината винаги боли. Не плачи на гроба на ЦСКА. ЦСКА-СОФИЯ няма нищо общо с моя ЦСКА !

Както искаш така го разбирай,НО ЦСКА винаги е бил използван за политически цели!!! ХО ХО ХО

То ЦСКА са ясни!!! Адвокатите ще оправят работата,но лефски как ще бият ФК"Сутиена" нз брат!!! Е...то пък от евроидиоти не се и очаква подобно нещо...!!! ХО ХО ХО

ЦСКА - за умрял или добро, или нищо ...

Какви са тия ЦСКА?Трепят левскарите с тройки!

И ЦСКА биха с 8:0

Дунаф и мекеретата на Агата от БФС-то прее*аха ЦСКА!!! Това е самата истина!!! ХО ХО ХО

А къде бяха самите ЦСКА-ри през тия години? Емо Костадинов, примерно, как пък нищо не видя, не разбра и не реагира, докато клубът му затъваше все повече и повече?

Личи, че не си следил какво се случваше с ЦСКА през тези години - Емил Костадинов, заедно с Лъчко Танев бяха сред главните комисионери със заслуги към "бомбастичните" трансфери в клуба. Лично на мен схемата на Ганчев ми хареса в едно - НАП (разбирай държавата) взема максимума, който можеше да вземе. Не, че не можеше и да е повече, но това е друга тема и за да се случи трябваше "независимата" прокуратура да свърши едно-друго за да се види кое от дълговете е следствие от мръсни сделки и кое не. Тогава "мечтата" на Газдов за оздравен клуб можеше и да се сбъдне. Колкото до участието в ЕКТ, не ме изненадва самото решение на УЕФА, а начина по който го прави. Един читав адвокат би трябвало да е в състояние да ги изяде с парцалите. За едните "кинти", разбира се.

Не фифа, фафа или фуфа решава кой е ЦСКА! Решават привържениците, аз лично до момента приемам ЦСКА1948. Но, май ЦСКА-София ще си изстрада страдането с това недопускане в евротурнирите - и това ще вземе да ни обедини(жална ви майка тогава). Инак от уефата уефскито- доказаните евроидиоти ще ни донесат купа и коефициенто още у 6тия предварителен-то ясно.

Е, колко още ще се обединявате? Те не останаха вече села около София и Ловеч. ( Микре-Ловеч, Етрополе, Дружба Надежда...)?! :-)

Ако не си разбрал, вие от много Обединения я докарахте до тука.

Супер яко

:-) No Comment! :-)

Много добре - "Дунав" си го заслужават това участие. Пък кой знае какво ще се случи по нататък с участието на "Дунав"... може и да се случи и Дано. ---------------------------- Преди време попитах сина си, който живее и работи в София - Виж, обясни ми, какво е това сегашното ЦСКА, че съм далеч от тази "галимация". Каза ми - не мога да ти кажа точно, но след В-групата не ходя на техни мачове. Аз, че не ходя - не съм в София, но също малко и ги гледам - само като бият Левски... Сега ще гледам "Дунав" - не съм запалянко, но малко подкрепа никога не е излишна. Успех на "Дунав" Русе.

Ххахахахаххахахахааах

Говеда, ще ви гледаме сеира. С нетърпение чакам това. А ЦСКА дори и да не играе в Европа, ще ви пляска където ви хване

Ще гледате, я, кули ли си телевизор? :-)

купи ...

Гришата успя да навреди на ЦСКА дори повече от собствениците, които го оставиха да затъне в дългове. Пък и не само на ЦСКА, а и на българския футбол като цяло. 1. Раздели феновете на ЦСКА на две. 2. Затри един напълно функциониращ и успешен клуб - Литекс, като с това остави неговите фенове без отбор. 3. Направи българския футбол за смях пред институции като УЕФА.

Всъщност грешката му е само затриването на Ловеч. Човекът е решил да спаси един емблематичен отбор, това с разделянето на две хич не е вярно, "разделените" не са истински фенове, истинските са на стадиона и подкрепят отбора си. Просто ЦСКА не се ползват с държавни протекции като Кенефа, които никой не закача въпреки дълговете им. Няма да се учудя, ако всичко е било по поръчка на Кенефа, които действат много мръсно, включително и срещу Ловеч, който ги направи за смях с 9 човека.

Това с 9 човека кога е било? Пак свински лъжи. Както винаги свински лъжи. Като останаха с 9 избягаха от терена. изобщо не са играли. Ама виж имаше един резИлтат 8:0 Затова затрихте Литекс, за да забравите срама.

Ганчо може да купи и да командва БФС , но УЕФА е друга бира !

първо да видим дали ще плати емблемата

И сега, Кой Кой е Евроидиота? :-)

Вече над 25 години евроидиота е отбора на ЦСКА, завършвал неизменно последен в целите си две си групови участия в лига Европа. Сега титлата Евроидиоти заслужено се поема от оранжевото ГМО.

Е как, кой е евроидиота?!?!?!??! То си е ясно, винаги са си били лефски!!!!!!! Те са си го заслужили за цял живот!!!!!!!!! А то това вече не е Цска!!! Тя умря в 2016г.!!!!! R.I.P. ЦСКА СОФИЯ 1948-2016г., на 68г.

А това сега кое цска е? Че се обърках нещо!

Както се казва, тоя филм, който Микренското джудже и шайка искат да прожектират в Европа, европейците не само са го гледали но и режисирали отдавна. Затова са наложени тия правила - да няма ПОВЕЧЕ такива прожекции. Това се знаеше още от самото начало на ЦСКА "минус" София.

По правило, в евротурнирите може да играе всеки класирал се отбор, който е регистриран в УЕФА от минимум три години. ЦСКА (в този вид) има регистрация в УЕФА от шеснайсет месеца...

По другите места и държави има закони, които се спазват. Не е като при нас.

Това е заради прозвището "червените". Напоследък всичко червено не вирее. Наричайте си ги ЦСКА и толкоз, като искате - обличайте си ги в червено пак.

ДДС мурафети и селски хитрости са възможни само и единствено в България, където ни втълпяват, че видим ли имало пропуски в законодателството и нищо не можело да се направи. Защото дори с пролуки решенията на запад се взимат на база духа на закона,обосновано предположение и убеждението на правораздавателните органи. Така оранжевото не става червено, а дяволъка да не си платиш идва със съответните негативи. Да, жалко заради футболистите, но ... правилата са такива.

закривай хибрида.

Така е в Европа не върви ганчовото и там джуджетата са в миманса.

От УЕФА замениха ЦСКА с Дунав Русе - Е това не е вярно. Гриша Ганчев замени Литекс с Чавекс (Литекс + Чавдар), което нарече цска София. Една част от червените "фенове" замениха цска с Чавекс. Уефа просто им казва, че тия заменки при тях не вървят.

Много скоро ще се разбере КОЙ какви ги е вършил...или по-друго казано "КОЙ е изял лната"!!! ХО ХО ХО

То вече се разбра: оранжево червените идиоти ядат в момента лната и като гледам ти е и вкусно

Армейци, Запазете своята гордост! Направете като мен. Поплачете за ЦСКА и го забравете! Колкото и да приказват че новото ЦСКА - София било наследник на старото, не могат да спечелят сърцето ми. ЦСКА си отиде, вечна му памет:((((

Ми така си е, то затова този отбор печели - нещо несвойствено за ЦСКА. Сори, но е факт.

Uefa не обича измамници.

...когато не са и те в делаверата!

Prav si.Ce po golemi izmamnici ot FIFA,iUEFA NJAMA.

Тези дето са в Левски,можеха да бъдат в ЦСКА И ОБРАТНОТО.Остават само имената на отборите.

Становище дошло след запитване на ръководството на БФС.Този измамник Перушан,трябва да си ходи,да го назначат в Левски.Много пъти ни проваля със синчето си.Стига сме сменяли креватите,време е на п.те.

боби пак се е обаждал на уефа

Стига глупости!!! Кое е твоето ЦСКА??? Това от сегашното,онова от 1999г до сега или още по-предното!!! ЦСКА е един!!! От 1948 до сега,ден днешен!!! Там с всичките му купи,мупи дето са в музея!!! ХО ХО ХО

Това беше към Shilo!!! HO HO HO

Шило

Предполагам, че ти е трудно. Знам, че е трудно да приемеш, че любимия ти отбор реално не съществува. Не виждаш ли, че го продават на парче? А за клуба през годините. Да, имало е пререгистрации, нови ръководства и собственици, но е било налице приемство.

Със самозаблуждение до никъде не се стига. Много по-велики отбори от вас са фалирали. Вземете пример от тях /Глазгоу Рейнджърс/. Защо ви трябваше отбор в А група веднага само не разбрах. Две-три години щяха да минат бързо, но щяхте да излезете с достойнство. Вие обаче решихте да припознаете някакъв измислен отбор и сега се сърдите, че нормалните любители на футбола /без значение на кой отбор са привърженици/ ви се подиграват.

Изненадан е само Г.Г. и тези, които му вЕрват. На лъжата краката са къси.

не само на лъжата, на хипофизния също...