Гришо обърна Бенето и отива на 1/4-финал в Куинс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи французина Жулиен Бенето с 4:6, 6:3, 6:4 в мач от втори кръг на турнира на трева Куинс Клъб в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Гришо обърна Бенето и отива на 1/4-финал в Куинс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати и чутовната победа срещу номер 87 в ранклистата и на 35 години, да биеш с голяма мъка ....... Че даже и супер хвалби, велик бил .... Да ви имам критериите .... И ако отпадне още в следващия кръг от неизвестен съперник, какво правим?!??!!?!?!? След някаква единична и случайна победа и литвате в облаците ...... слезте на земята и гледайте по-трезво на нещата!!!!!! Григор още нищо не е постигнал в мъжкия тенис, а времето си минава и няма да го чака да съзрее инфантилния ни тинейджър!!!!!!!!

е един успял български младеж в спорта.Той си носи всичко българско ,и лошо и добро и затова отнася много незаслужени критики само в БГ.Медиите са отяасти виновни заради очакванията който насаждат в нас.На 26 години всеки е правил грешки,но колко са тези постигнали неговите успехи.Той ме радва когато побеждава и философски приемам загубите,защото винаги победата е само на един,така е в спорта.

Страхотен Гришо и прекрасна победа! Време е нова титла

Истината е, че ако Григор го нямаше, щяхме да се заяждаме с някой друг успял. Истината е , че го уважават в чужбина повече, отколкото в родната му страна. Истината е , че като успял юноша е изостанал в общата си култура, но е прекрасен атлет. Истината е, че е зле психически, но вината не е само негова. И истина е и това , че малко поне му завиждаме, колко от нас на 26 години са имали почти 8,5 милиона долара от награди и почти още толкова от рекламни договори. И истина е , че като се появи на корта , на всички ни се иска да побеждава винаги, дори и на него, ако не противоречи на финансовите му планове. Приятно очакване!

Добре ще е за Григор и за България, да отиде като номер 10 на Уимбълдън.

Колкото по-нагоре в ранглистата толкова по-добре. Но за големите турнири като важни граници са по-съществени 8-мо, 16-то и т.н. степени на двойката, а не десетиците.

Така е при положение че всички участват в даден турнир. Само че обикновено играят не повече от 6 от първите 8.

не ти е купа Дейвис, кво значение за България на кое място ще е той? Ако играе за Дейвис или за олимпиада, играе за България, но го знаем как се "старае" там.

Вярно е, че играта на Григор не е постоянна, но искам да попитам някой от плюещите дали имат и най малка представа какво е да си сред първите 10 или 20 в света ? Знаят ли какви усилия и какви лишения трябват? Да псуваш и да филосфстваш пред телевизора и в чата е едно, а да се потиш долу на терена съвсем, съвсем друго!

Трябва да мисли вече за Полуфинал. И да се стегне.

В този мач може да има само един победител и това е Бенето! Григор с тази игра може да се нарече просто един губещ с късмет! И това ще му се върне тъпкано в следващите срещи, ясно е!

сега него ще го обърнат или опънат - все тая

Какво е това "гришо" ? Да не сте му роднини или вие детенце или гадже? Комплексарите фамилиярничат с измислената звезда и се изживяват като много близки и почти се отъждествяват със субекта. Демек и ние сме почти звезди! Светим с отразената светлина. Да ама НЕ и няма нито звезда, нито вие ставате за каквото и да било.

Щото Шумахер не го наричат Шуми навсякъде по света ли, смотльо?! Ако Гришо, пардон Григор Димитров не е звезда, какъв е...ти ли си по-голям?! Че си прост киселяк не те прави много печен или готин, а просто лимонено кафяв...сеш'се ;)

Селяндурско изказване в съзвучие с селяндурската тематика. То фенове ли са, пиари ли са, журналисти ли са, все едно като две капки си приличат със "звездата"

Григор беше по-добрия и спечели заслужено! Желаем му успех и по - стабилна игра! В Лондон го обичат - ние неговите сънародници - също. Наслаждавайте се на играта му заедно с всички ценители на тениса! Втори Григор няма да имаме. За поколенията ще останат записите от мачовете му - както си кътаме записите от онова американско футболно лято през 94та! Успех!

СТИГА КОМПЛЕКСАРСКИ ХЕЙТОВЕ! НЕ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛ, ЧЕ ЩЕ ИМАМЕ И БЪЛГАРИН СРЕД НАЙ-ГОЛЕМИТЕ В ТЕНИСА. ТОВА Е НАЙ-КОНКУРЕТНИЯТ СПОРТ, МИЛИОНИ ДЕЦА БЛЪСКАТ КАТО ЛУДИ С НАДЕЖДАТА ДА СТИГНАТ ЧЕЛОТО. ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ЗА НАШЕ МОМЧЕ В МАЧОВЕ СРЕЩУ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ. ГРИШО Е ВЕЛИК, ДА МУ ПОЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!

Той си е от Монако и тениса му е непонятно занимание

Великите в тениса имат шлем или се доближават до това. А нашия нищо. А най тъпото е , че като юноша е имал поне една такава титла , но сега мисията се оказва невъзможна за "великия".

Както виждам много българи се отвращават ако спортистите ни не са поне първи в света завинаги. С такива мазохисти даже и това което сме не заслужаваме.

го нарекоха бейби Федерер и му предначертаха бляскаво бъдеще! Те очакваха да стане голям, но той не оправда очакванията . Не може да се закрепи в топ 10, а големите седят с месеци на върха.

Това, че ЗАСЕГА не оправдава очакванията, които е породил с таланта си, не означава, че постиженията му нямат стойност.

Така плюехте и по Бербатов, но гледахте всяка сряда и събота. Сега гледате Джизъса и Валерката.Разкош-да ви завиди човек. Кога според вас ще имаме друг тенисист в Топ10 за да покажете простотията си? Има да чакате!

онзи тъпан дето се пишеше атп, но след като се изложи тук 5-6 пъти като разбирач се покри. И сега след "големия" успех пак изпълзяваш за малко. Кое точно не можеш да схванеш? Никой не го плюе ей така за спорта. Според едновремешните прогнози на най-големите той трябваше вече да е станал номер едно, а вече е на 26, ако не знаеш и не може да се закрепи дори в топ 10 за сезон.. Ако не знаеш, го наричаха бейби Федерер. Поне би трябвало да знаеш кой е Федерер в тениса! След като на големите спецове очакванията бяха такива ,нормално и на българите се повишиха очакванията, но се оказа, че той не е това, което са го мислили всички. Да си в топ 20 когато всички смятат, че може да си номер 1 илипостоянно в топ 5 е не кой знае кво постижение. Я погледни кои са пред него и ми кажи кога е имало такива очаквания към Доминик Тийм, Кей Нишикори, Вавринка, Раонич или Чилич? НО те са вече постоянни в топ 10, някои имат и титли от големия шлем, а григораки не. Проумяваш ли го , а? Едва ли .....

По-добре да няма повече такова недоразумение, без значение къде е в класацията защото това е срам и позор.

да си 11-ти, на 26 г. на твоята си настилка и с ГОЛЕМ ЗОР да обърнеш мач срещу 87я в света, който за капак е на 35 г. и все още играе на ниво.

"Световният номер 1 Анди Мъри продължи с разочароващото си представяне през 2017 г. Носителят на рекордните пет титли в "Куинс" сдаде трофея още в първия кръг след загуба от австралиеца Джордан Томпсън, който заема 90-ото място в ранглистата."

че при Мъри в 90% от случаите бие и рядко пада.А при нашия е обратното. Но ти си чул за днешния мач само, а не следиш редовно тенис, иначе щеше да го знаеш. Та май ти си чалгара и не знаеш нищо за тениса. Нали се сеяаш ,ченома как да си номер 1 и д аиамш 5 титтлина този турнир ако редовно те бият. А нашия като толкова бие, кога е бил номер едно и имали според теб изгледи това да се случи в живота му? А да спечели 5 титли в Куинс? И ако малко разбираше от спорт щеше да знаеш, че никой не може да поддържа нон стоп върхова форма и дори номер едно има спадове.

за Томпсън, че е победил номер 1 при положение, че той самия е на 90 място . НО чалгаджия като теб не може да го разбере, защото не знае, че григораки има само една победа над действащ номер 1 и тогава е на 28 място.

Кога ще връща парите от Олимпиадата дето се усра?

ама много се превъзбудиха джуджетата от свитата на клоуна. какво като е спечелил с клизма един мач, който си беше заминал в самото началото на 2 сет. но няма да допуснем да ни облъчвате и убеждавате в това псевдо същество и да ни карате да му се кланяме.

нека стигне първо по успех Мануела Малеева, която ни е донесла бронзов олимписйки медал на времето, нека взе ПОНЕ една титла от турнир от големия шлем и после да се реди сред големите. Смешно е да се сравнява с Федерер , който вече не си знае титлите, а григораки да няма нито една! Един Чилич или Вавринка са много по тенисисти и го доказват с това във витрините си. На кво се кефите? Някой от тези пред него ли е победил или пак някой далеч назад? Все едно тийн да победи първолак и да го подкрепяте. А оня комплексар с Монакото и пърцуцата да иде да го види от близо и после давидим дали ще си мисли, че е кой знае кво.

много плямпаш, ама ако знаеше от коя страна се държи ракетата, нямаше да говориш така

искаш аз да му изкарам титлите ли? Нали според вас е най великия ,нека го докаже там ,сред другите, които я могат тази игра. И кое от казаното горе не е вярно, разбирачо?

прогнозата ми върви добре засега, и третата победа се пече, маи ще му пишат за втори път името в листата на калкана до куинс клуб

Вижте, драги мушмороци, Григор си е заработил своето, извоювал си е име в спорта, спечелил е парите си сам, играе успешно роля и на Дон Жуан, живее в Монте Карло и хич, ама хич, не му пука за вас, заселниците в опиканите панелки на бетонните гета на скапаната столица или циганските махали. Дали ще спечели мач или ще легне с поредната милионерка хетера, дали ще прави цирк по кортовете или снобски изяви на ВИП купони, си е негов избор. А вие, нещактници, се прибирайте в гетото, пийте менте ракия, псувайте властта, злобейте и завиждайте. Но не си пъхайте човката в работи, които нито разбирате, нито са лъжица за устата ви. Айде, наздраве с пърцуцата!!!

От такива простотии се захранва нищото и отрепките които го величаят. Каузата е загубена защото е куха!

все с по дърти си ляга нали знаеш хетерите как са ги поръчвали на една дъска ...поне да поръча нещо по младо.

Не става! Много е зле! Напъва се да направи нещо там където другите тренират за големия турнир та малко да дръпне, но си е трагедия. Ама сега като го възвеличаят ще се надуе здраво и ще яхне камилата ...

Много е зле - влиза в топ 10. А, "другите", дето "тренират за големия турнир" изпоотпадаха като зрели круши, брулени от квалификанти. А, пък ти си, ама супер ноу як.

Не е НОРМАЛНО да влезе, но дори и да влезе ще излети като тапа! Това си е пълна пародия на тенис!