Нокаутираха Фьодор при завръщането му (видео)

Легендата Фьодор Емеляненко, считан за най-великия ММА боец в тежка категория за всички времена, допусна рядко виждана загуба.

Обратно в новината

Коментари - Нокаутираха Фьодор при завръщането му (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелия руснак изяде тупаниците, слабак, прилича на чичак

До мишките-чикиджии, дето като чуят руско и се насират да пишат мръсотии - нали господарите ще подхвърлят накоя стотинка. Фьодор е един от най-великите ММА бойци. И ще си остане такъв. Нищо не е вечно, годините не прощават. Не знан, за какво се върна. И като човек е голям. А вие ще си останете жалки мишки, никому неизвестни, с пропилян жалък живот.

А за теб остана подлогата на путин

Само потвърждаваш написаното от мен. Не съм като тебе - долна продажна душица. Интересувам се от ММА, Путин не ме интересува. На бялото няма как да кажа черно - даже и за стотинки (другата разлика). Добрият спортист си е такъв без разлика руснак, американец, китаец и т.н.

Ами тогава кажи някоя добра дума и за съперника на Федя, т.е. за победителя! Федята бил велик, ама... Отрепка!!

руснак ли е ...отпишо го...или руско говорчщт..все тая

Пародия на идиоти, предназначена за идиоти.

още през 2008 г попиля същия този Емеляненко на полуфинала на Световното по самбо в Санкт Петербург пред очите на Путин. В следващата среща спечели и финала. Емеляненко тогава бягаше като глухо прасе в царевичак, а руские смотрели как насрани!

Щом руският клоун пада, значи е нагласено, нали така другарю.

човекът е написал на чист български онова, което на него му се струва и е аргументирал предположението си. дори не е изразил предпочитания към единия от двамата състезатели. в случая показваш единствено злоба и простотия, които са така характерни за невръстните човеци в България през последните 20-30 години.

с друг ник. Шматка непоръбена

Хахаха, пародия! Нещо като мачовете на нашия тулуп Пулев с пенсионираните боксьорчета - нагласено на 100% и за пари.

Изводът какъв е: доброто винаги побеждава

Нормално. Тоя прехваления руски богатир 90% от срещите му са срещу разни боксови круши. Като го хване някой що-годе добър и му обръща хастара.

Федя биеше наред посредствени бойци, но преди няколко години в UFC му разказаха играта. А сега и в Белатор. На ринга е различно от клетката. Той май в клетка има само 2 победи срещу 5 загуби.

Фьодьор се е биел наред с посредствени бойци казваш.Човече стегни се и не се излагай .На запад има огромно признание човка.Ако Мирко ''Крокоп''например а далеч не е само той ти се вижда посредствен противник твоя работа.А че по принцип бойните спортове не са чисти е отдавна известно на всеки мислещ човекл

Не казвам, не е добър боец. Но в UFC и Белатор има доста, които със сигурност не са по-слаби от него. А боя с Мирко беше на кантар. Но загуби от Антонио Силва, Фабрисио Вердум и Дан Хендерсън преди 5-6 години.

3 новини в спорта и трите за путлераски простотии, 100% рашански сайт, нагоре политики, "открития" всичко засяга мурзилажа, супер, обективна журналистика, тук в западна европа също така ежесекундно ни информират за съвецкия спорт, путлер, армати и совецки самальоти ...

... гледай си на майка си ...... А колкото до боя - сценария такъв - утре ще е обратното.

Глеам, глеам.... вместо да "глеаш" вземи си ръгни една краставица отзад, че дано поумнееш малко !

Човече вземи отиди на доктор! Навсякъде ли вече ти се привижда Путин, СССР и не знам още какво?