Ноле готов да помогне на банкрутиралия Бекер

Световният №2 Новак Джокович заяви, че е готов да помогне на бившия си наставник Борис Бекер, който обяви банкрут.

Обратно в новината

Коментари - Ноле готов да помогне на банкрутиралия Бекер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като тенесист Федерер никога няма да бъде надминат! По отношение на ''жеста'' , всеки би предложил ''да помогне'', но само балканец би го обявил пред другите! Джоко ми падна в очите. Защо бе нужно да се хвали, че иска да помага?М?

Е, кво, питали са го, отговорил е!

номер 1 може да е Агаси.....ама тоя сух Федерер дето никой не го поняся.....

Оня Агаси, дето е ползвал разни вещества, щото тате зорлем го е карал да се занимава с тенис? За него ли говориш? Многострадални Геновеви колкото щеш, но когато побеждават и съответно прибират пари от наградни фондове-виж ти!-не врещят така енергично. Това ли е твоят номер 1?

Абсолютно съм съгласен с всичко написано. Преди години Биг Мак е помогнал на най-големия си "враг" Борг, когато фалира, но това се разбра години по-късно. Апропо, ако това го направи Григор, ще се скъсат да го плюят за демонстриране на "благородство". По-голям циркаджия от черногореца няма- поне да беше оригинален, а той прави неща , които любимците на публиката преди години са ги правили. Е, не му се получава да спечели сърцата ни.

Браво пич.Нищо не струва толкова евтино и не се цени толкова скъпо както доблеста и благородството. Какъвто и начин на живот да е водил Бекер такъв жест ще бъде високо оценен от всички.

Голям човек

Човешко отношение ...

Джокович не е 2ри, а 4ти в световната ранглиста..

Джоката винаги ще е номер 1!!!

Ама в Сърбиjа.

Еее, шо тъй уе? Нали сърбина рулираше навсякъде, кво му стана, егаси ...

Щото вече не млати плескавици, а е веган.