За 14-и път една Уилямс е на финал на Уимбълдън

За 14-и път поне една от сестрите Уилямс ще излезе на Централния корт на "Ню Инглънд клъб" в спор за титлата. Тази година това е 37-годишната Винъс.

Обратно в новината

Коментари - За 14-и път една Уилямс е на финал на Уимбълдън | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тая не е красавица като сестра си, ама поне малко от малко прилича на една Уилямс, а не на един Уилямс

Много скучен ден, нищо не се пише за пенесиста от топ нещестниците! Скука и деня ще е загубен за каузата

Явно хейтърите ви гони абстиненцията.

Венъс Уилямс е Веган. Яд ли ви е, мършоядци?

Явно за злобата няма значение какво ядеш!

След като антидопинговата агенция разрешава на сестри Уилямс да взимат допинг и обезболяващи за умиращи. Да не говорим, че се твърди, че Винъс Уилямс е убила някъкев дядо при автомобилна катастрофа.

Много болнава, и сестра и, за това са помолили официално да се допингират! Ще играят най-малко до 150 години, че и нагоре! ПП: Рафа Надал е същият.

Антидопинговата агенция разрешава на ВСЕКИ спортист да използва медикаменти влизащи в списъка на забранените вещества, стига необходимостта от тези лекарства да е ДОКАЗАНА с диагноза и всички необходими медицински изследвания. WADA не са палачи, а спортистите са обикновени хора, които също се разболяват и не могат да се лекуват само с чай и аспирин. Не нападайте хора, за които не знаете и 1/1000 част от това, през което са минали за да постигнат успехите си- вие няма да се справите и с едно от тези изпитания. В случая с Винъс - никой не е застрахован от автоимунно заболяване - така, че мерете си злъчта, с която я оплювате да не се чудите един ден от къде ви се е стоварила подобна болест на главата. Спортистите, в частност тенисистите, които са получавали подобни разрешения от WADA са хиляди, тези които са заобиколили закона са стотици и са си заслужили наказанията - щом имат определени права и не са ги ползвали, значи са се опитали да измамят не WADA, а колегите и феновете си.

не сме пионери и комсомолци да ги вярваме тези глупости. Съвременният спорт без допинг ще се срине. То не е спорт, а търговия, всъщност.

Който има проблеми със здравето, не се занимава професионално със спорт, а не цял живот да се друса с "разрешени допинги" понеже има медицински проблеми, както при сестри Уилямс и особено при Серина ..... Направо да разрешат допинга официално във всички спортове и да видим чий допинг е по-добър от останалите ...... първенците печелят медали и купи за най-добрия допинг ...... В почти всички спортове е пълно с допингирани състезатели, а за някои спортове е направо задължително да си допингиран за да пребориш конкуренцията .....