Григор Димитров се връща в топ 10

Григор Димитров ще се върне официално в топ 10 на световната ранглиста в мъжкия тенис от понеделник, след като приключи "Уимбълдън".

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров се връща в топ 10 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, всички форумни специалисти по политика по избори, и специалисти по футбол по време на първенства, са се преквалифицирали в специалисти по тенис. На вас никой не може да ви угоди бре хора, приемете, че вие сте връхта във всяко отношение, а всички успели хора са мега зле, а особено зле в тениса е Глигор от село Хасково.

...сега и Mаша да си варне .....

Браво,но само толкова,никога няма да стане като Надал Федерер,Сампрас и други. просто ще си остане вечната надежда,а и дълбоко ме съмнява че може да спечели титла от големия шлем или атп1000. но и това което е постигнал не е малко,така че да дерзай напред,надежда винаги има. но само знайте,той отдавна е зарязал българското,за разлика от Пулеви който се гордеят че са част от една мизерна държава,но все пак тяхна родина!

А, ти как позна, че "е зарязал българското"?

Вижда се, че сервисът му куца. Там трябва да работи.

Ако си гледал други мачове на Григор, освен този срещу Федерер, щеше да знаеш, че всъщност сервисът на Григор е много добър. Например, срещу Надал, в Австралия, вкара 20 аса. И има висок процент спечелени точки при вкаран първи сервис. Тъй че друго е, което му "куца".

Григор очевидно играе десет пъти под възможностите си, за които загатва от време на време, както беше тази година на полуфинала на АО, срещу Надал, когато показа леко превъзходство в спортно-техн. отношение. За съжаление, крайно нестабилната психика, ЗАСЕГА, не му позволява да прояви истинските си възможности. Какво ли би било, ако... си мисля. Вероятно ще си играе дори с Федерер, така както сега той си играе с него. Надявам се. Има още възможности пред себе си.

Не знам как може да е възможно това, след толквоа слабата му игра!

Да ви обясня как. Като злобари/хейтъри, вие се интересувате не толкова от тенис, колкото от недостатъците в играта на Григор, които той проявява в мачовете с по-силните от него. Ако се интересувате от тенис и наблюдавате другите, които са зад Григор, ще установите, че те са по-"зле" от него. В същност, обаче, в топ 100 няма "зле". Че и в топ 200-300. Това са все млади, здрави, корави... мъже, добре заплатени, много от тях милионери. Зле сте единствено хейтърчетата, дето не знаете на кой свят сте и в объркването си правите силно, единственото, което можете, плюете някой, който е успял, понеже е несъвършен. И така се "издигате" в собствените си очи, в стремежа си да не нагълтате л.йната, в които сте потопени. Не не можете да си дадете сметка, че така се забивате още по-надолу.

не наеш. От написаното струи само афект. Липсва разум. Ако всички тук, които призовават към малко разум са хейтъри, то какви сте вие позитивистите ? Безмозъчни ? И си избърши слюнките :)

То не е трудно да разбереш, трябва само да си напънеш малко мозъчето и да се разровиш за някоя и друга статистика последните 12 месеца. Примерно щеше да знаеш, че от началото на годината Григор е осми по спечелени точки от АТП турнирите. От всички 150на играчи в атп тура, тая година е от 8те най-добри до тук. Други въпроси, г-н чудещ се?

Явно нищо не разбирате от тенис!На село имаме нужда от орачи на ниви! Заповядайте!

Kalin

Нереална история като му гледам колко загуби и на коя фаза на турнирите са да е на това място.

Викаш нещо са се объркали и не трябва да е там, а? Мале колко празнослови картуни се разхождат из kleta majka balgarja...

О-о-о колко си прос хаха :) Тая класация е измислена от малко по-умни хора от теб. Ако мислиш, че е нереална - включи се и ти в надпреварата - със сигурност си по-слаб от Грирор и нищо чудно да отидеш директно на първото място, нали? Айде пробвай се. А колкото до Григор- човекът става рано, спазва режим, тренира и е сред 10-те най-добри света. Не е на държавна субсидия - каквото е постигнал го дължи на себе си и мама и тате отначалото. Ако не ти харесва гледай някой друг. Ако беше излезъл да каже - аз съм най-добрият и да се издъни - смей му се тогава. Ама човекът си работи и се справя колкото може - не ти е бръкнал в паницата нали ?

какво толкова ? Освен за самочувствие, нищо повече. Трябва да го вълнува играта му, която определено куца ! Срещу Федерер (сериозно изпитание) направо се провали. За съжаление Макнероу му го каза - остава си вечната голяма надежда !!

TIREX

с Фед никога няма да направи честен мач в една фирма са еди залози се въртят . общо взето трябва да го изхвърлят от тениса з а мошеничество.

в сферата на предположенията. Едва ли е толкова лесно щом си в светлините на прожекторите и си има институции следящи това. Ако те хванат в толкова ранен етап от кариерата ти си свършен. А, и един обратен резултат с Федерер изглежда по логичен !

другите юнаци също участват. няма балами!

Нека да върви още по-нагоре...чак до номер едно!

и още по-нагоре, сред легендите.