Федерер за победите и слабото поколение на Гришо

Живата легенда на мъжкия тенис Роджър Федерер предложи интересно обяснение след за спечелването на своята 8-а рекордна титла на „Уимбълдън”.

Обратно в новината

Коментари - Федерер за победите и слабото поколение на Гришо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е някакво свободно съчинение, а не превод на интервюто на Федерер. Единственото вярно нещо е името на Роджър Федерер. Пълни глупости! Няма и дума за "слабо" поколение-напротив. Най-лошото обаче, е не че автора/редактора е неграмотен, а че си позволява да изброява имена на играчи, за които дори няма намек в истинското интервю! Хора, научете се да проверявате това, което четете - не се нападайте и не обиждайте под измислени преводи на "новини" и "интервюта".

Ако не бяха само четирима, ами например 20-тина, прехваленото пенЕсистче в кой топ щеше да е ?

Ами нали той точно това казва, че тези след него са доста далече за да са реална конкуренция. Не четете, не вниквате в смисъла, ама коментирате.

браво на федерер.красота стил последователност.мирка това мирка онова но той успява.григор почива релаксира снимки с поредната кака.инфантилни връзки.ах тези каки.

Опитва се, да измести вниманието от подозрението, че във връзка с лечението на травмата си е взел от ония сладките хапчета, за здраве, младост, сила и красота. Дето са с бележка от лекаря. Същите, дето Надал си ги зоби с най-голям ищах и без които се срина в класирането, че и Гришо даже го отупа като брашнян чувал.

И от тях, ама повече от излагацията, че Мирка отвъртя бушона на музиката за танца с Гарбине. Да не вземат да се оженят като Агаси и Граф. И тя да остане на сухо.

Много си тъп ти и всички останали смешковци дето си мислят,че видиш ли ей тъй вземаш хапченцата и готово ставаш.номер едно.Ха ха нямаш ли го таланта квито у хапчета да взимаш няма да успееш,ако не вярваш ела аз ще ти дам такива весели хапчета и след това ще чакам да станеш номер 1 в тениса или който и да е било спорт.Ще се справиш ли как мислиш,а?Аз ще ти кажа ами няма да успееш ,защото тези хапчета ядигат възмижностите начовек с до 5%,а твоите като са нула и сам можеш да сметнеш колко ще се вдинат благодарение на допинга.

А, я ми кажи ти острия, и всички останали сериозници, ако двама спортиста имат близки възможности, но единият е взел от хапчетата, а другият не кой ще спечели славата и парите, и кой ще подсмърча. Кого ще аплодират идиотите по света и у нас,а?

Ами така е, прекалено лесни пари бързо печелят. Дреме им че не са като първите 5, нали имат поне 10-на милиона в Монако и само манекенки покрай тях захлебват.

Роджър Федерер, трябва да го слушат всички, да попиват всяка негова дума и да си взимат сериозна поука всички ... Много имат да учат още младите включително и Гришо ... Някакви тука акъл ще дават на Федерер ... смях ... трайте си ... жалки сте ...

Като е на върха е супер готин. Любимец на всички фенове. Страхотен играч е, гледал съм го на живо и харесвам стила му на игра, но гледа на околните отвисоко. 2009, Маями, изказване преди мача с тогава изгряващия Джокович, самодоволно: "Ще бъде рутинен мач." Когато започна да губи - тряс ракетата в земята. Освирквания! После на пресконференцията раздразнен от загубата: "той (Джоко) игра много лошо, но аз направих всичко възможно да играя още по-лошо." И още "Не знам, не ме интересува, не е мой проблем, пишете каквото искате". Друг случай, към зрител по време на мач: "млъкни и си отивай вкъщи". Към телевизионен оператор: "трябва ли да идваш толкова близо до мен?" А колко ракети е разбил на младини, когато пробиваше! Голям пример! Три пъти ми се е случвало противниците ми да си чупят ракетите срещу мен - грозна работа, агресия. Който иска да слуша и да се учи на сарказъм; да попива - може да започне със специална попивателна, с бродирани инициали.

Мисля, че Григор може да спечели мнОООго, ако бъдат свални големите очаквания към него, лично. Защото те са съществена съставка на гипса, който го сковава в решаващите точки, геймове, сетове, мачове, турнири... ЗАСЕГА. Включително може да отупа Рафата, Рожето, Мърито, Джокович... защото е показвал такъв потенциал, включително, според техните оценки, а и на някои тенис легенди.

да се увлича в приказките. Няма да се бавят много с "изтласкването". По-кротко с критиките към младите, защото после ще ги търси - да се снима с новите звезди по награждаванията.

Носи си го Григорчо на рамо!

За съжаление "сервис-мрежа" си отива, откакто в тениса се появиха хамалите - гиганти. Те все по-успешно ликвидират красивата игра и я превръщат в мутренска престрелка. Не случайно и все по-често, отношенията на корта се отдалечават от толерантното джентълменство характерно за този някога красив спорт! В това негативна роля играе и невероятното нарастване на наградните фондове. Маестро Федерер е "последният мохикан" на една отиваща си тенис епоха. А жалко!

Много точно! Чилич и Раонич са типични "бомбардировачи" - това им е играта. Ако не им върви сервиса падат, а когато им "влиза" рядко се стига до "ретърн", а за "мрежа" е просто мечта.

... нали Mирка щеше да говори... иначе, току изръси нещо...

Когато няма какво да кажеш, не се напъвай, че може да се изложиш!

Има известно право човека. Не му отива на Рожето, да отваря такава голяма уста. Въпреки големите постижения. По-добре ще е да окуражи по-младите. Да каже и аз като млад бях прост. Ама добре че беше Мирка. Повече щеше да спечели с изказване в такава посока.