Феновете на ”Левски” искат оставката на Митов

Феновете на "Левски" искат оставката на Николай Митов в интернет. Наставникът е основният обект на гнева на привържениците след отпадането от "Хайдук" Сплит.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на ”Левски” искат оставката на Митов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние ще му намажем ските на джужето

Ако успеят да вземат Херо нещата няма да стоят пи този начин...!!

Без да съм ги гледал, е най-очакваното Хайдук да е по-силен от Левски. Предполагам че и световните залози са били такива. Хърватите са доста по-добри от нас последните години и изкарват много повече играчи тип Модрич. Така че просто се е случило очакваното. Но българите са грандомани, а не реалисти.

Има ли още с IQ по-голямо от 50, който да се интересува от Левски. Ако някой ден падне бомба в агитката на левски една майка няма да проплаче........

Ние, привържениците на ЦСКА, твърдо подкрепяме Николай Митов! Трябва да му се даде шанс! Не може 1-2 неуспеха - и шут! А Митов е великан, той никога няма "да изпусне питомното"!

Чух че Ивайло Петев се е кандидатирал,в тия жеги има нужда някой да го разсъблече::)))

Омръзнаха ми тези ментета като тоя Митов и куп други измекяри. Българският футбол се нуждае от възродени, истински Левски и истинска ЦСКА, истинско дерби, истински футболисти, треньори и собственици.

И истински политици, и магистрати, и полицаи... Ама нема!

То Държава няма ,ние футбол искаме да има...вместо да се дрънкаме и обиждаме един други,по добре да си ,,поговорим,, с БФС /преяли,препили,самозабравили се/

Говедата от седем години не бяха стигали тази престижна фаза от евротурнирите. Още седем ще си мечтаят за него. Който и треньор да вземат пак ще ги скъсаме,колкото и да ги яд.Ех,колко жалко е да си уефскар.

пак мъка... И вместо да мучат за това, което се случва логично с говедата, да се замислят как да връщат огромния дълг от 30 млн!!! БФС да вземе най-сетне решение и да освободи българския футбол от това недоразумение и от феновете му, дрогирани лумпени.

Лесно е да бъдеш фен, люпиш семки, пиеш бира, раздаваш ругатни като хамалин и искаш оставки..... и някой трябва да ти ходи по гайдата.

Хахахахаха. СИнята лавинааа .. падна ви козиркатааа хахахах

А, можете ли членоразделно розови припознавачи да обясните всъщност "вие" КОИ сте? Свине вече не сте, защото свинете бяха привържениците на ЦСКА. Но, както всички знаят ЦСКА бе фалиран и вече НЕ СЪЩЕСТВУВА. Тогава се пита: КОИ сте "вие"? Дали сте ловешките люляци? Но те си подкрепяха Литекс от времето преди да се пресели в столицата и да приеме името "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София. Тогава, КОИ сте "вие"? Най-вероятно вие сте бившите червени свине, които станаха оранжеви мастии. С други думи, вие сте тези, които ПРЕДАДОХТЕ любимия клуб, като помогнахте на ГГ да го фалира и станахте ПРИПОЗНАВАЧИ! Да, ето защо толкова несвързани изречения се леят от "вашите" постове тук. Защото сте едно племе ПРЕДАТЕЛИ, станали такива от глупост, необразованост, алчност, завист, подлст и обикновена тъпота. За вас точо народът каза: "Свине бяха, мастии станаха!"

Червени, розови, оранжеви. Те ли попречиха на Лефски да продължи? Щото Лецкито бяха трети, след фалшивия клуб и пак нищо. Кои са феновете на който и да е клуб, че да казват какво ще става? Те заплати ли плащат? Издържат клужа, терените, базите? И за теб, младо лефскарче, ще ти кажа следното: Рефрена по мачовете от преди 1989 беше: Лефски - свине! Свине, свине, свине! Така че запазената марка за прасетата е на герена.

Но то при вас е нормално - много сте прости по рождение. Първо: това не е тоталитарния строй от миналия век та да не го издържат феновете клубът, точно те го издърват по един или друг начин, било като плащата за билети, тениски, артикули, членство и т.н., било като купуват продукти на другите спонсори, които затова и спонсорират, щото имат финансова изгода. Това се нарича капитълизъм, набий си го в червената комунистическа кратуна. Второ: излагаш се и по друга линия, като ни разкриваш какви олигофрени сте си били още преди 89-та година, щото само ваште болни мозъци измислят такива скандирания докато играе отборът им. Нормалните фенове скандират в подкрепа на своя отбор, а не плюят по другите. Но вие не сте били, не сте и никога няма да бъдете нормални.

Този Митов няма и един мач за първенството и вече искат да го сменят, бати резила в Лефски Спартак.

Не виждам за какво ни е Стоилов. Това са пак червени пропагандни номера за разкол в Левски. Причината за падението е толкова ясна че нема накъде - отбор сглобен вчера, с лидери чужденци дето още не знаят къде се намират.

бюджет прави по-добра селекция и много по-добър футбол ???

TIREX

Стоилов няма да дойде при тези дебили в ръководството и тоя "собственик"

САМО МЪРИ И СИРАКОВ ЩЕ ИЗПРАВЯТ ЛЕВСКИ НА КРАКА.

А с Люпко ще спечелят КЕШ :)

Говеждото мучане продължава.

по-скоро трябва да уволнят феновете

Треньорът не е единствено виновен. Причините са винаги по-дълбоки: ръководството, селекцията, футболистите и не на последно място феновете.

Е стига де, дръжте си го още тоя мелез между мангал и змия - аз пък съм за него, говеждия резил продължава и набира сили за още.

До каквото се докоснат руснаците ,всичко се разпада

не махайте митов за да може левски да пада 0-6 от цска в 2 мача

Много прасоци са се изходили тук .

Що пак измуча чиче?

Откак ЦСКА загина си немат отбор.

да бяха взели акциите и да си назначат треньор, спортен директор, да докарат достойни да носят екипа. Хахаха Наркоманите смехурковци живеят на чужд гръб. Жадното не е треньор, но и Моуриньо да дойде винаги може да има събличане

Ама,нали и Мъри го изгонихте преди няколко години,ей няма угода за вас,сега пак си го искате!

Митов,Левски,говеда, дано ви има още! Не ви е виновен само Митов- всички сте анонимници. Даже и като фалирате- пак ще сте втори. Хахаха

ха ха ха...100+

Треньорчето ви е много арно,нема да го барате!!!!!! ;)

Страхотна снимка сте сложили на Митов:))) Не е виновен само треньора,с тези куци коне толкова...а едно време бяхте сериозен конкурент на ЦСКА:)))

Новият е Вуцов,оня рошавия.

Или пък топчо!

а дано

митов,говедо жадно,моля те остани завинагиии хахахаха

MitOFFe най тъпият и прост треньор в историята на Левски !!!!! Лошото е ,че и Боримиров трябва да му обира негативите..... Феновете трябва да го съблекат колкото по бързо толкова по добре !!!!!

Вчера друго пеехте.

Първо трябва да бъдат уволнени маймуните наричащи се ,,фенове,,.Те са най-голямото зло за клуба.Излагат и клуба и държавата и заради тях мача се игра без публика.А какво са виновни истинските привърженици и любители на футбола,та бяха лишени от възможността да гледат мача на живо? На второ място са футболистите-да им бъде удържана най-малко по една заплата та и повече...глоба...това е.И ако бяха мъже щяха веднага да защитят треьора и да кажат ние сме виновни.А то така е много лесно да се смени тренера и футболистите са оправдани,Боримиров също и цялото ръководство!!!

Нема да барате Ники да не ви нашокам репите!

Какво чакате още? Събличайте го!

Айде погледнете мача вчера - получават гол в 80-тата минута и футболистите лягат на земята и се хващат за главата. Да беше 93-та минута разбирам, ама то 80-та. Никакво желание за игра - после треньора виновен.

Митов - трубадур долен, омитай се от Левски ВЕДНАГА, за да не те емнем скоро привържениците. Със сопи ще те изритаме от Герена, ако сам не си тръгнеш. Нещастник скапан!

"легендата" боримиров и жадното незабавно ВЪН!!!

Мъри в Астана получава заплата, която е немислима за възможностите на левски, не знам как я мислят тая работа...

Мъри си е намерил мястото и ще преподпиле най-вероятно. Мъри в Левски - да бе да, да не е луд.

Недейте бе, чудесен тандем са с дедо Боре