”Лудогорец” наказа ЦСКА в дербито на кръга

ЦСКА загуби от "Лудогорец" с 0:1 на своя стадион "Българска армия" в дербито от втория кръг на Първа лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” наказа ЦСКА в дербито на кръга | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм симпатизан на ЦСКА нито София нито на 1948 , но в интерес на истината съдията крепеше здраво Лудогорец.Някои да си смомня да са свирили дузма срещу Лудогорец.Неправилно изгони играча на ЦСКА-София.Но докато имаме съдийство което се нарежда от гелосания собственик на ДИЕМИТЕ и член на издпълкома на БФС така ще бъде.Ако свири срещу Лудогорец няма да види повече наряди за футболни мачове а оттам и сухи парички.Затова нямаме футбол.Това вече е подигравка.Всички като Грашата и Домуса не трябва да се членове на Изпълкома.

Думите на Гриша Ганчев cлед разгрома от Литекс с 8:0 - "майната му, важно е че ги утрепах тези червени умрели свине и им нанесох най голямата загуба в историята. зарекъл съм се, че ще ги унищожа"!

Обещано - спазено.

Етрополци пак реват като вдовица за .... Припознайте Реал Мадрид,да се кротнете!

Абе литекс пак наакани и пак съдията бил виновен. Ама те оправданията много им прилягат на припознавачите, а бате добри джуров отдавна го няма да стимулира правилен развой на мачовете. Нищо, след някоя и друга година ще припознаете и кренвиршите и нещата ще си дойдат на мястото. Тъкмо да запишете участие в ШЛ в славната си комунистическа история

Литекс отново загуби от Лудогорец в слаб мач и неубедително съдийство. Бодуров каза само половината от истината, защото грешките на съдията бяха и в двете посоки. Литекс заслужаваха да останат в намален състав много по-рано.

TIREX

каква цецка ? каква доминация? цецка я убиха като мръсно псе

Стига сте квичали,хората с резервите ви биха!

Гледам снимката и се чудя, това от първенството на Нигерия ли е? Не се ли изгонят търговците от храма, пардон, от футбола, ще имаме циркаджилък на терена, мутри по трибуните и антураж от отборчета около Лудогорец за да му четкат егото в мижавият ни "шампионат". Шампионската лига е за богоизбраните "грандове" и близалка за всички останали от Източна Европа.

Пробвай се в поезията-в прозата не ставаш.

Искам синя тишина щото ме е яд.

Сватбаря опорочи мача, като вместо дузпа за ЦСКА даде картон за симулация - при това втори и изгони състезателя. И само минута след това не изгони Лукоки за абсолютна симулация, за която си заслужаваше втори жълт картон! Какво да говорим за първенство управлявано от Домусчиев....

То, и срещу Славия, която едва не изпадна от групата, пак Домусчиев им е виновен! Просто, толкова могат, но претенциите им са големи.

Къде видя че са по добри?Пусни си запис на мача смешко.И кат си платите на държавата тогава дрънкай!Не пенсионерите и работещите да плащат борчовете ви!Безсрамници нагли.

Тук не си прав! Само ЦСКА имаше за кратък период реални данъци и осигуровки върху реалкните заплати - затова задлъжняха, а следващите бизнесмени собственици не искат да плащат! И как ще искат, като всички клубове - Лудогорец, Левски и сие муребски отбори, се осигуряваха тогава на минимална заплата - като социално слаби!!! Да си платят всичките клубове данъци и осигуровки на реалните им многохилядни заплати и тогава да обвиняват ЦСКА!

Бе ЦФКА как може толкова години без победа срещу Лудите?Хахаххахахах

Бабо Вуно, то ЦСКА- то така си и умре, без победа срещу Лудогорец...

Понеже свършихме кренвиршите, за ЦСКА/Литекс/ предлагаме ланги.

Много убаво се получи. Еваларка.

Прекрасно даже.Да си върнат борчовете към държавата и тогава да излязат на терена с достойнство.Много лесно е друг да ти плаща борчовете а ти да си вода ненапита. Сраммммммм

А окръжна , незабавнооооооооооооооо!

Тук не си прав! Само ЦСКА имаше за кратък период реални данъци и осигуровки върху реалните заплати - затова задлъжняха към НАП, а следващите им бизнесмени собственици не искат да плащат! И как ще искат, като всички клубове - Лудогорец, Левски и сие мутренски отбори, се осигуряваха тогава на минималната заплата - като социално слаби!!! Да си платят всичките клубове данъци и осигуровки на реалните им многохилядни заплати и тогава да обвиняват ЦСКА! А БФС след случая с ЦСКА, сключи договор с НАП за всички клубове да плащат данъци и осигуровки на 700 лв. (а не на 200 както беше минималната заплата). Е, ако това не е мафия в държавата? И ЦСКА е виновен за това, че им вдигна на НАП приходите от тези върху 200 към 700. Това не могат да им простят всички останали клубове! Нали всичките имат "богати " собственици! Те никога не искат да плащат данъци!

Бодуров направи най-правилния анализ на мача. мнението му тотално изчерпа темата. съдията определено повлия на резултата с двойния стандарт за нарушения и картони.

Какъв съдия бре?Все някои друг ви е крив.Слабаци.