”Левски” пак е нула, иде смяна на треньора Митов

"Левски" отново изигра слаб мач, записа нула - 0:0 като гост на "Локомотив" в Пловдив, и ще има нов треньор вероятно още в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” пак е нула, иде смяна на треньора Митов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- малоумният начин на управление и на изграждане на отбор, за съжаление не само в Левски а и в други грандове

Явно злобата ви е ненадмината когато става въпрос ва Левски.Но в събота разбрахте кой кара влака във футболното ни първенство.Другаря Домусчиев си е осигурил и невиждана съдийска подкрепа за да не спречи на любимия отбор за стане отново първенец.Каквото и да си оворим става въпрос за пари.

Митов сам си е виновен.Направи грешка с напущането на Септември веднаж,върна се и направи втори път с идването в Левски.Като всички дребосъци и той страда от мании и комплекси.Ако имаше малко повече мозък,щеше да си остане в Септемри и днес щеше да има много по висок авторитет и цена.Левски се набута с несъвместими по игра футболисти и трябва мнооого време да се сглобят и напасват и подбора го направи Митов,така че....

Говедата, умишлено не споменавам името на Апостола, като най-нагли, нахални и неуки дълги години раздухват мита за Отбора на народа, което е абсолютна лъжа. В София , когато беше един милион може и да са били малко, но не много повече от ЦСКА-рите. Сега при 2 милионна София вече не е така. В провинцията винаги са били смешно малцинство. По времето на Соц-а говедата не бяха по-малко привилегировани от ЦСКА и като резултат: 1 . Два полуфинала КЕШ , един полуфинал КНК и безброй четвъртфинали за ЦСКА срещу едно голямо нищо за говедата. Когато по стечение на обстоятелствата , а не по заслужено класиране говедата играха в шампионска лига, отборите , които се изприщваха само при името ЦСКА нафърфориха на говедата 17 гола в 6 мача. Мъка, мъкааа, мъкаааа...Мууууууу

Донякъде имаш право.Когато е основан Левски в София, не е имало повече от половин милион жители.С идването на власт на селските управници идват и селяните които си правят клуб ЦСКА.През 1992 г. бащата на този клуб Д.Джуров ,бивш министър на отбраната до 1991 година,определи създаването на ЦСКА,като едно от великите творения на соца.Днес когато София е милион и половина, левскарите пак са най многобройната публика,а червените се разделиха на две цесеката,които са хвани едното и армейски удари другото.

Джуров бил бащата на ЦСКА????? Джуров е Министър на отбраната 0т 1965 г , а АС 23 впоследствие ЦДНАе създадено 1948 г и на първото градско побеждава гранда 'Левски" като играчите са 100% аматьори- работници в ЖП - то, трамвайното депо, келнери. Това наистина е бил народа и не виждам какво лошо има в това да се създаде още един клуб в София след 'Левски " , Славия и Локомотив. Това , че Милко Балев е бил в политбюро не значи че всички ЦСКА- ри са имали такива роднини.

Явно бъркаш литекс с ЦСКА.Този отбор има обо със стария ЦСКА колкото аз с уелския принц.Литексс и Чавдар Етрополе не си спомням да си били някога в турнирте за Европа.Да се приписваш чужда история се нарича плагиатство но това е от нискочели и тъпи привърженици, които не искат да се съобразяват с истината.

Защо омаловажават играта на другия отбор,който и да е той?Позор и разни подобни думи.Левски отдавна не е отбора,който беше,така че да не се правят на грандове а да се държат като отбор средно ниво какъвто са.

Точно казано.За "Локомотив", който половин час игра с 10 човека, никакъв положителен коментар. Всичките усилия на момчетата се обезсмислят (от журналистите) от коментарите за слабата игра на "Левски". Ама, в крайна сметка, един отбор играе толкова, колкото му позволи противника, нали!?

Сменете отбора ... Този не става ...

Една голяма трагедия е "Левски" под "ръководството" на това просто и примитивно момче митов. Още при предното му "треньорство" се видя, че футболът му е мъгла. И въпреки това го взеха, та да унищожи окончателно отбора. Няма ли хора в България, които да изправят на крака един разрушен отбор ? Защо само се правят изводи и се търпи такава некадърност? Искаме истински специалисти / н. сираков не е бил никога такъв/ да издигнат нависоко този легендарен отбор.

Стига сте го оплаквали този провален отбор, с морала който имат не заслужават дори да ги съжалиш

Жуниор Кютуку...

При тази трагична статистика-ръководството още умува, дали да освободи Митов? АМИ ДАЙТЕ МУ ОЩЕ ВРЕМЕ НА ТОЗИ МАЛОУМНИК- 3,4,5 ГОДИНИ И ТОЙ ЩЕ ИЗГРАДИ ДРИЙМ ТИМ!!!

Говеда, кога ще върнете 30 млн дълг? БФС пак ли ще прощава? И не е ли крайно време да освободите българския футбол от себе си? Тъкмо и вашите дрогирани лумпени няма да ви носят срам и глоби.

Какъв дълг бе напаст свинска! Вас като ви облякоха в оранжево, "г-н Ганчев" да не би да плати и стотинка от това което дължите!?

оведата, умишлено не споменавам името на Апостола, като най-нагли, нахални и неуки дълги години раздухват мита за Отбора на народа, което е абсолютна лъжа. В София , когато беше един милион може и да са били малко, но не много повече от ЦСКА-рите. Сега при 2 милионна София вече не е така. В провинцията винаги са били смешно малцинство. По времето на Соц-а говедата не бяха по-малко привилегировани от ЦСКА и като резултат: 1 . Два полуфинала КЕШ , един полуфинал КНК и безброй четвъртфинали за ЦСКА срещу едно голямо нищо за говедата. Когато по стечение на обстоятелствата , а не по заслужено класиране говедата играха в шампионска лига, отборите , които се изприщваха само при името ЦСКА нафърфориха на говедата 17 гола в 6 мача. Мъка, мъкааа, мъкаааа...Мууууууу

Когато и да ги изгонят няма да е късно.

Не само глупака Митов, но и цялото началство на този клуб трябва да си ходи, шофьофа- милионер, бандита Спа Русев също да се пръждосва

Онзи комедиант Пифа е идеален вариант да смени Митов...

Сбогом Лефски, здравей гипсокартон! Дали да не отида вече в санирането?

поздрав с песента Жаден Идвай, комедиантите продължават да се дънят

Таке-вана работа

Сега се почва по утвърдена традиция с мазането - Гонзо ли ще върнат, някой още по-евтин разбирач ли ще е ... ако и при този формат и с тези отбори не успеят за завършат в 3-ката ще е повече от позорен резил. И да - сега латерната за ''всички и всичко срещу ''синия отбор"" ще ни проглуши, само за да скрие, че мафиотизираното ядро е за затвор, а не става за нищо друго.

Какво точно значи "мафиотизирано ядро"? Ако намекваш за връзки с мафията, това означава връзки и най-вече РЕЗУЛТАТИ. А в "Левски" резултати няма от 2009 г. насам. Нищо мафиотизирано няма в нашия отбор. Всичките резултати (по-скоро липсата на такива) могат да се обясня прекрасно с генералната тъпотия и абсолютна некадърност на клубните собственици и управляващи.

Само Лудогорец

Chefo77

Аве гледаме напред и ако някой ми иска оставката, ще я дам :D :D :D