17 страни поискаха от МОК да изхвърли Русия

17 антидопингови агенции на нации, членки на МОК, подписаха петиция до шефовете на комитета за изхвърляне на Русия от зимната Олимпиада в Пьончан 2018.

Обратно в новината

Коментари - 17 страни поискаха от МОК да изхвърли Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските спортисти, нашите щангисти и да не ги изброяваме всичките.А тези западняци те майко мила са света вода ненапита.Отдавна всичко е пари,пари и пак пари-без мъже и жени.Седемнадесет анти допингови агенции се самообявили за свщенхи крави и цакат когото си искат.То не, че руснаците не зобат, ама и тези изброените не си поплюват въобще.Само погледнете футбола.Може ли да се играе така динамично час и половина.Ама там въобще няма допинг и химия-вервайте ми.Антидопинговите агенции са регулатора на черното тото и перачите на пари в спорта.

Стига издевателства над Русия!Погледнете себе си мракобесници!

Руснаците са дрогирани фашисти

Крайно време е руските спортисти-допингисти да бъдат изключени от спортните прояви на планетата Земя! Защо и ние не сме го подписали? ГМО-то, Стефка Костадинова, чула ли е за това?

Аз съм на повечко години и помня олимпиадите 1980 и 1984 (Москва и Лос Анджелис). Тъпо беше. 1976 в Монреал не се отделях от телевизора. Заради часовата разлика имаше предавания до късно през нощта и репортажи преди обяд. 1980 беше безинтересно, 1984 не се показваше у нас. Бях тотално запален от спортни прояви и всичко се превърна в една апатия.

Ами не защото имат допинг ами защото обират всички медали.трябва много ясно да ги разкарат.те и на Стефка Костадинова някой страни искаха да анулират рекорда.и тя ли е била с допинг?а комунизъм в белите страни отдавна няма.отидете в Москва или Санг Петербург и тогава разправяйте глупости.

едно време като е започвала олимпиада са спирали войните, а сега използват олимпиадите за да водят войни!

руски простотии.

16 подлоги на една страна са скочили срещу Русия...май простотиите не са руски. И първия бойкот на олимпиада беше американска простотия, ако не знаеш.

Допигът в съветския и сега в руският спорт винаги е бил национална политика на ватенките. По подобие на хитрер , сега путлер използва допинга на спортистите за реклама на сдуханият комунизъм. С помощща на КГБ , а сега и на заместника и ФСБ, те имат програма за допингиране.

Американците са изостанали....голям смях!!!!Най-богатите и развити страни използват препарати които тестовете не ловят...отделно те дерижират и тестовете-мноооого справедливо!!!!

България какво чака...да си изхвърлят комунягите

Сигнал от едно посолство, грознико! А познай от кое от един път.

Членове на МОК са 205 /двеста и пет/ национални олимпийски комитета , При това , това са антидопинговите агенциии на искащите са 8 /осем/ процента. Да уточним и ,че все пак не всички пасат в олимпийските комитети

Всички независими от Русия са подписали, останалите се споглеждат гузно.

Правилно - рашките лъжат и мажат - значи вън от олимпиадата! Спортът не е за допингирани копел...та!

Скоро и от ООН.

Имат заслуги! Не е и като да нямат опит вече от 1939. Заради агресията и започването на войната СССР е изключен от Обществото на народите.

Съветско-финландска война (1939 1940)

А преди два дни канадския Макларън включи на задна и се отказа от докладчето си...

Много правилно! Русия вън от цивилизования свят! Значи братята Уйлямс, норвежките, шведските, финландските скиори могат и смъртно болни да печелят, а рашаните дори с допинг едва успяват! Абе всичко е до гена, друго си е да си цивилизован, дори да пращиш от допинг, морафета е да не те хванат! Даже институт са си направили людете, нали някой трябва да казва, какво е допинг! Някой разбра ли защо забраниха мелдония! Ех пък и аз! Нали тиквата каза, че рашаните са ни враг Намбър оан!

Егати простотиите, тия дето са се подписали искат по лесни медали, егати пропадацията, най-вече за фините, дето, ако не са руснаците немаше да имат тоя стандарт и щеха да са шведи втора ръка!

За какъв допинг говорят тези държави - сестри уйлямс нямат и един сет взет без лекарства и никога не са хващани . На Гришо ще му е по лесно ако ги няма Рафа , Джокович и някой други например , поне аз така мисля

На Гришо не му ли се видя малко нанагорно това назобено лайно Рубльв, защото в момента Джоко не играе а Надал е върфовен талант и няма никакъв проблем с тях.

белите държави не желаят комунисти...

Ало-о-о-о...Събуди се! Не става дума за Китай или Виетнам! Става дума за РУсия! И сме вече 21-ви век, ако не си забелязал все още. То бива да си малоумник, но твойто е паталогия и е за доктор!

събуди се ти тъпънаро...Китай отдавна са със Щатите и затова са толкова напред...червена отрепко...останаха русия и с.корея....но и тяхният ред идва..хахахаа

Според теб Русия бяла държава ли е бе след като по основни показатели е по - назад от нас, които сме най - бедни от ЕС. Май ти си извън реалността на 21 век.

Пълен фарс! От статията: 1. "Преди дни в. "Ню Йорк Таймс" съобщи, че от 96 случая на атлети, разследвани в скандала от руската Антидопингова програма, 95 са обявени за "приключени, поради липса на доказателства"." 2. "Групата се обръща към ръководството на МОК и спортния свят с аргумент, че централата "отказва да държи отговорна Русия за огромния скандал с допинг", който бе разкрит около атлетите от тази страна." Едните боравят с факти, а другите - с инсинуации, базирани на политически или спортни амбиции. Англосаксите искат политически дивиденти, скандинавците, австрийци,немци и французи - елиминиране на конкуренцията в зимните спортове. А иначе, уж всички са за ненамесата на политиката в спорта! Да им таковам и спортовете! И така не ми дреме кой си е намазал по-добре ските или заострил кънките! Всички се спускат надолу по пързалката и даже не се налага да им помага друг! Само ме учудва как не са се сетили още да включат в хора на русофобите тука прибалтийци, поляци и украинци!!! Пък и ние с румънците с кеф бихме сложили по един език! Но има време! Всички сме като палета - да ни свирнат и сме готови!

Kalin

Че допинга няма място в спорта е факт.Че руснаците имат проблеми в тази насока също.Идва обаче едно голямо но-най известните спортисти хванати с допиг не са руснаци а повечето са от САЩ.Преди ги наказваха в по ново време си имат някви оправдателни причини и не ги наказват-за пример Уилямс и още пледя около тях.Така че това искане е повече политическо отколкото има нещо общо със спорта.