Неправомерно ли ползва стадиона си ”Левски”?

"Левски" не плаща имотни данъци и такси за ползването на стадион "Георги Аспарухов" и базата с него, съобщи пред камера на btv областният управител на София.

Обратно в новината

Коментари - Неправомерно ли ползва стадиона си ”Левски”? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докога ще се правят реверанси на говедата и на Гейрена? Нито данъци, нито дългове (а са вече над 30 млн), нито наем за базите си... По-нагло нарушаване на правилата и законите у нас надали друг клуб е правил някога. БФС е като майка за телешкия отбор, а мащеха за останалите. И още нещо - това предаване по On Air, което се води в 22 ч понеделник от двама отявлени привърженици на говедата, вече наистина става прекалено еднопосочно. Снощи, например, си направих труда да изчисля: от 60 мин предаване, 25 минути се коментираха въпроси, свързани с говедата, налагаха се проговежди мнения на тези двамата клоуни Касабов и Русев, и въобще, беше една говорилня на тема Гейрена и отбора на говедата. Все едно, че други отбори в тази уж Първа лига няма! А на мачовете през последните дни имаше толкова гадни съдийски грешки в ущърб на редица други тимове. Най-нагло бе поведението на свиркаджията на мача на Етър с Берое, с два напълно измислени гола, подарък за победа на Берое - от явна засада и от несъществуваща дузпа. Но, това явно не касае предаването на Касабов, за когото има само един отбор, на говедата.

Е, как разваляш и правиш реконструкция на чужда собственост без договор? Това е абсурдистан, не държава! А сините говеда и преди и сега са си на държавната хранилка! Доносниците са винаги нужни и са със скрити привилегии! А иначе само плачат колко били ощетени! И как другите били "червени боклуци". Истината кой е боклук лъсна със страшна сила! За цвета няма да спорим, защото независимо от цвета си остава боклук! А защо още на са фалирали е огромен въпрос.

Е нормално, за едни може фк лефски, а за други не може цска .... Типично за България ..... Обора на добичетата е привилигирован отдавна и това се знае от всички, но всичко си върви постарому ....

--Там са "резали" козирката а пък този собственик искаше да гради нова.Преди година две, един месец от живота ми мина да му разгадаваме идейните проекти и да му дадем оферта за изработка естествено безплатно.Честно казано аз под такава конструкция никога не бих седнал, стотици тонове тръби!!!

Само като сте чули думата "безплатно" - да сте му показали врата, а не да си губите месец с простотиите му.

Доносниците така обичат, без пари! Закривай!

Този така наречен домоуправител има ли на представа какви са разходите за поддържане на един стадион - само данъците ли са. Тоя тип изглежда не прави ремонт на апартамента, който има, не чисти ежедневно - само плаща данъците и живее безгрижно? От къде властта назначава такива тъпанари на високо отговорни постове? Просто недоумявам ГЕРБ от къде намира кадрите си? ЕДно време бяха наемани от паркинги - и сега ли е така?

Данъците се плащат от собственика, а не от ползвателя - това е така. А кой, как и защо го е отдал за ползване без пари, та държавата представена от областния управител да се чувства ощетена, е работа на прокуратурата.