БФС взе решение за селекционера

БФС ще официализира решението си за селекционер на националния отбор през следващата седмица, но то вече е взето.

Обратно в новината

Коментари - БФС взе решение за селекционера | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъвто и треньор да сложим, резултатите няма да са кой знае колко по-добри или по-лоши. След като 21 годишните падат от люксембургските си връстници на наш терен, как мислите, че след 3-4 години ще израстат за победи. Те другите да не би да стоят на едно място. А пропо - Всъщност всички заем (или може да се провери) какви отбори играят люксембургските футболисти и в какви нашите. Резултатите на отбора потвърждават това...

вижте го на снимката страдащата от махмурлук скапана перука какво да очакваме - само се преизбират - само далавери в бфс са алчни пияни пyтки

Какво класиране искаме, като в националния играят хора които не могат да спират топката (справка мача с Франция), а тренера ги пуска.

Един виц: Навремето като момата вече била за женене, обаче никой не я искал, защото била мързелива и грозновата, сватовниците казвали: Е да, ама пък много обича майка си и баща си. Така и П. Хубчев- за нищо не става , ама много обича националния отбор и най- вече заплатата от 10 хил. евро на месец.

Крайно време е не за треньора, а за Алимихайлов Баба и разбойниците му от БФС да се вземе решение. Но, не от клиентиелистите и беквокалите им, а от всички, които търпят унижението и гаврата да следят българския футбол. А, той се управлява от хора, които хем не искат, хем не могат ! Събрали са се далавераджии, мислещи само как да се самопреизбират и да си делкат едни пари.

Треньорът - добър. Футболистите - гола вода. Трябват школи и учители (треньори). БФС да задължи клубовете да развиват детско-юношески отбори. След 10 г. може и да имаме истински клубове и нац. отбор.

Докато не се "изритат" навън ръководството на БФС заедно с неговия председател тези промени няма да ги има.

Стискам палци да хванем третото място в групата ....

Стига с този пожизнен Михайлов.Баста на Перукан.

Рибата се вмирисва откъм главата. Българският футбол се ръководи от некадърници.