17 г. няма виновни за смърт след футболно дерби

На днешния 15 октомври през 2000 г. пред заведение в София на ул. "Патриарх Евтимий" 26, недалеч от Попа, самоделна бомбичка уби 30-годишния Младен Младенов.

Обратно в новината

Коментари - 17 г. няма виновни за смърт след футболно дерби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновниците сигурно са близо до властта и/или във властта. Няма да се учудя ако междувременно са станали депутати или шефове в МВР....

очаквате от съдебната система в Бантустана?

Винаги съм твърдял , че само дебили комплексари могат да са футболни фенове!!!

Футбола РАЗДЕЛЯ хората в странаа, вместо да ги обединява... Футбола е бил физиечска подготовка на армията пред война когато ходим да убиваме турци, а на стадионите, зрителите се бият още преди да са отишли на война.

не искахте костов, искахте бкп. сега сте съучастници.

Така е в бананa държава като Бг. - хората ги избиват без последствия. Виж в Европа е съвсем друго - ама кога ли ще станем европейска държава . И въобще дали е въжможно със сганта-народ които обитава тази територия

Нищо, убиецът ще си плаща пред Онзи, горе. Там, само че връзки и рушвети няма. Той е и прокурор, Той е и съдя. А там присъдите са тежки.

ти вярваш ли на тъпотиите, които си написал? искаш да ни убедиш, че ако убия жена ти и ти ще си доволен да си живея живота, защото някой си там горе щял да ме съди? ми да затваряме тогава всички съдилища в държавата, защото видиш ли имало по-страшен съд. толкова ли си наивен? аз съм реалист и като такъв вярвам само и единствено в Крумовите закони - око за две и зъб за чене.

Опа, това заплаха за убийство ли е? Че все пак, колкото и да сме назад си има IP адреси, НПК и т.н. Да спазваме добрия тон, че да не се наложи да пишеме, нали?

Не цигани и хулиганите са проблем на тази територия, а ченгета и всичко де що се разпрая със правораздаване и закони.Това е "матряла"за сапун.Не си открил престъпника-понижение в длъжност и толкова.А за съдиите-никакво НЕЗВИСИМИ.Като независими се осрахте и оядахте.Юе сте зависими от народа на тази държава.Само, че с мутренско управление резултатите са на лице.Жалко и тъжно.

А ИМАЛИ ОСЪДЕН ЕДИН ЕДИН ПОНЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА?ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ СИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ И В ДОБАВКА, ВЗЕМАТ ОЩЕ СУМА ТИ И РУШВЕТИ!

дрогирани комплексирани гамени! Тълпа от идиоти не успели в живота.

Тъжната съдба на всеки потърпевш, който е потърсил правата си съгласно закона и сблъскал се с корумпираната и некадърна сган в съдебната система! Само ако избесят няколко прокурори и съдии по стълбовете да се веят за назидание, ще има промяна и реформа в този помиярник!

Улстрасите са бандити, но защо не са в затвора?

sled tova stadionite opustqha malko sled tezi sluchai

Идиотска държава, идиоти - политици, идиотизиран народ, идиоти - фенове ...... : Майната им на всички тях. Господ - БОГ да го прости момчето !!!!!

на един познат преди долу горе 20 години приятеля му губи окото си от бомбичка след мач. бомбата гръмва в реиса докато се прибират от мача. и те не са ултраси а нормални хора.

и ще продължава да бъде така, докато няма осъдени от тези, които трябва да съберат данни за случилото се веднага и тези, които трябва да издадат съответната присъда - за отнет умишлено човешки живот 30 години зад решетките. И не някакви споразумения, подплатени с финикийски знаци, да оставят убийците на свобода, за да продължават да убиват безнаказано. Не може да няма в мелето хора, видели, кой е хвърлил бомбичката. Явно разследващите не са си давали много зор за да разберат. Или пък им е пошушнато да не го правят или да не издават убиеца. Промяна в съдебната система ще има само след жестоки присъди за всички, участващи в разкриването на престъпления и престъпници и издаващите присъдите, но истински такива. И тогава чувството за справедливост ще се върне у хората.