Огромен интерес към ”Левски” - ЦСКА

Съботното дерби между "Левски" и ЦСКА е на път да изпълни трибуните на стадион "Васил Левски".

Обратно в новината

Коментари - Огромен интерес към ”Левски” - ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво общо има ЦСКА с ЦСКА.Преди се казваше ЦДНА/Централен дом на народната армия/но това са сложни работи за чорбари да четат.Сега се опитват да си присвоят 70 годишнитата на истиското ЦСКА.Това са привържениците на Цуцекс- Етрополе.Явно си ,ученик на микренския борец.

В сегашната т.н. Първа лига, най-много публика имат армейците, следвани от Етър, и тогава идват говедата. На мачовете на "Ивайло" има средно по 5-6 хиляди, а когато болярите играха с армейците и с говедата, стадионът пращеше по шевовете, с по над 11 хиляди зрители на всеки от двата мача. За сравнение: среден брой зрители на Лудогорец - около 300, максимум 350, а когато гостува, не повече от 20-30, и то ако Гела им е отпуснал сандвич и шише вода! Дунав и Черно море - средно по около 300-400 на мач, а когато там идват армейците и говедата, може да стигнат по около 2, максимум 3 хиляди. Верея - около 100-150, Славия - средно 80-100 зрители, Септември и Витоша - около десетина, при това, роднини на футболистите.

Тези банда нещастници си мислят, че имат някаква връзка с Апостола на свободата - Василь Ивановь Кунчевь!!! Единствената им връзка е ,че продължават и до днес да петнят святото му име!!!

верни другари, дойде Видовден за подуенските хрантутници, които десетилетия наред не плащат наеми и сметки и данъци! Дойде! Великия ЦСКА ще ги смачка!

Ако не бием спирам перачката от КТБ и напускаме от Подуяне.

moket1

На "Армията" съм почти от дете, но моля не изпускайте тирето.

И аз съм там от дете и не си спомням да е имало тире....

няма вече цска има но с тире ,което означава Чавдар - Етрополе- Литекс -гриша Ганчев- неплатени на държавата близо 23 милиона......!!!!!

moket1

Така е, когато бях на стадиона нямаше тире. За предстоящата среща обаче коректното изписване изисква да се добави въпросният символ. За съжаление след дълга пауза бях точно на последния мач на любимия отбор - финала за купата с Монтана.