Кобрата остава претендент за световната титла!

Контузията на Кубрат Пулев му отне шанса да се изправи срещу Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф за световната титла във версия IBF.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата остава претендент за световната титла! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашия, Кубрат се е контузил. Би трябвало да отложат мача за след два месеца. Обаче ако оня маймун Джошуа не иска да се бият, значи се е уплашил... А ако маймуната се е уплашил, най- добре да бяга обратно към Африка.

Пулев страда от хроничен недостиг на време, когато стане дума за мач с Джошуа. Първия път беше декември 2016 когато отказа покана за доброволна защитита и сега октомври 2017. Трети път просто няма да има.

Е,значи боя няма да му се размине!

Аман вече от кобри и смоци. Г-на Пулев мисля, че сега е на 38 години. След две - три години ще е на ...сами си смятайте. Е, извинете ме ако нещо не съм прав ама на 41-на години, да си два циментови чувала мас и да излезеш срещу това нещо негърчето е смешно. Съвсем равносилно е и аз да изляза, дето съм на 52-е .... Ще си ям същият бой като Пулев.

Kalin

То това се знае но опашката е дълга и.....ще трае поне 2-3 години да му дойде реда пак а тогава ще на близо 40!

Бръснела и без това нямам диема екстра.

Този Джошуа много страшен бе, отказа Кличко, се Пулев бяга по тъч линията.

СЕ ПРЕВЪРНА В МАЛКО СТРАХЛИВО ГУЩЕРЧЕ.ДА ГЛЕДА НАПРЕД КЪМ ЧАЛГОТЕКИТЕ.

lu4ka

Страхливец.

Много е лесно да отправяме критики по нечий адрес. Особено жалко и дразнещо е, когато разни лаици коментират, плюят и се отричат от българското. Поне подкрепете твърденията си с някаква фактическа обосновка. А, фактите, мили мои, са налице, Пулев е постигнал достатъчно: два пъти европейски шампион, печелил е IBF international heavy weight колана, към настоящ момент държи и интерконтиненталната титла на WBA, все нещя, които, едва ли, в близките десетилетия някой друг българин ще повтори. Цял свят го признава, като не случайно заема челни позиции във всички боксови класации. Но, кой да го рабере?Нали сме си едни нихилистични комплексарчета и трябва да си осмисляме живота, като изливаме помия по всичко и всички. С това самосъзнание сами ще се закопаем.

Никой не критикува победителите!

Е щом най-рано след година може да има друг мач за титлата, поне ще има време да се подготви:) Добре, че такива си остават най-много претенденти, че ако беше спечелил трите пояса от Джошуа как щеше да му стига времето да ги защитава незнам.

Лично го гледах в едно интервю как се самопредлагаше за орден "Стара планина". Аман от нарциси. Вече се наситихме на един такъв.

тъпия червей се насрал от страх . хвалеше се че като млад крадял маратонките на тия дето тренирали..после преджобвал по малките..

дкми

Тоя вече приключи. На 38 е. Докато му дойде ред отново ще е минал 40-та. И няма да става. Не случайно се отказа. Не му се яде бой, страх го е и т.н.

Да, Кобрата ще има шанс за по-дълга подготовка, но тази контузия го вади от голям сблъсък поне още година и половина, това за него си е проблем, тъй като и той навъртя годините и с тези леки съперници, които му подбират...

писна ми,писна ми престанете с тия кобри и подобни кръвожадни мъжища.И какво като победи,с това какво ще се подобри живота на българите.Зрелища,зрелища,зрелища.Съвременни гладиатори.Преекспонирано и банално.Дайте нещо интелигентно ,не кървища.По света има толкова локални войни,да ходят да се млатят.

Като вземете да се правите на интереснииииии. Никой не те насилва да гледаш бокс. И тази новина можеше да я подминеш още с прочитане на заглавието вместо да се включваш и да ревеш.

Йела си на село бабиното. О циганската маала по убаво си нема

Той Пепелянката, може и за римски папа да е претендент. Кво му пречи - ни акъл, ни образование.

Абе , Пулев е за инвалидна Пенсия !

Интересно къде са сега хейтърите, които толкова злорадстваха под думите на Хърн, без дори да имат и най-малка представа от развоя на събитията?! Къде сте ве тънкопишковски лузъри-чикяри? Майка ви ще найебйем всички!

Правилно я! И аз вчера като питах откога Хърн е станал говорител на IBF, че даже ДИР-а не си правят труда да пишат, че това е негово мнение... Дребните злобни душички ми цвъкаха минуси, а сега се крият като мишоци.