Расизъм на мача в Брага

Съдията на мача "Брага" - "Лудогорец" (0:2) Давиде Маса е вписал в доклада си расистки обиди към играча на гостите Джоуди Лукоки.

Обратно в новината

Коментари - Расизъм на мача в Брага | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То, тия двамата от снимката, кът чили една майка ги е раждала..!

мъча се да сетя колко "бели" имаше в отбора на брага... а, да - един, поляк и още един, сърбин... та, присмял се хърбел на щарбел!

Лудогорец са си сила как само разиграваха португалците :). Още малко 2-3 класни футболисти ако вкарат и ще почнат през година да са в шампионска лига.

напълнете делиорманскато отборче с българи и няма да има маймуни... Домуса се оля с чужденците.

Защо да кажеш ИСТИНАТА, че някакви делиромански мънгали от ФК" Кремвирш" са гнусни цигани трябва да се наказва? Цяла България ги мрази! КЗЛ-ц!!! :)

може да си българин,но стига си говорил от името на на всички!!!

Един чернокож с маймуна на рамото чака автобуса на спирка в България. Пристига автобусът и той отива при шофьора и го пита: - Маймун може ли да се вози в автобус? Шофьорът: - Абе влизай бе, никой няма да ти каже нищо!

само да попитам.потърпевши от расизма само чèрни и кафеви ли са.кога циганин ще скочи срещу циганин за да защити българин, или чèрен срещу чèрен, за да защити бял-никога.това е естествен подбор и всяко изкривяване, т.е лъжа независимо за какво и към кого е не води до нищо добро.Футбола не е балет и стадиона не е театрална зала.Голяма работа, че публика е казала истината.Глас народен, глас Божи.