Екълстоун: ”Ферари” може наистина да напусне Ф1

Бившият президент на Формула 1 Бърни Екълстоун обяви пред "Индипендънт", че "Ферари" наистина може да напусне най-престижната моторна надпревара.

Обратно в новината

Коментари - Екълстоун: ”Ферари” може наистина да напусне Ф1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако аз бех шеф на ферари, вече да съм напуснал тази британска измишльотина. фомрулексит бе. винаги може да се направи интересна висша автомобилна лига без британските говеда. И ТО БЕС ПАРИ! НАПРИМЕР С ТАЗ ПРОМЕНА: ЗАДЪЛЖАВАТ СЕ АФТОМОБИЛИТЕ, БОКСОВЕТЕ И СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ДА КАРАТ СЪС ИЗКЛЮЧЕН ТРАКШЪН КОНТРОЛ И БЕЗ ВРЪЗКА С БОКСА ЗА РЕЗСТОЯНИЕ РАВНО НА МИНИМУМ 50% ОТ ТРАСЕТО НА ВСЕКО СЪСТЕЗАНИЕ. Правилата са сичко! Когато са 100% нагласени за британските сфини и поставят сички останали отбори в ролята на поддържащи бек вокали и слугинаж - напускай със скандал и ги удари.

Тоя Лиликапут докара Формулата до това дередже! Не знам за Ферари, но тоя трябва окончателно да си ходи! От идиотизиран фен, се превърнах на мразещ формулата, просто, защото я обичам...

Вече не ми е интересна формула 1. Изпреварванията са рядкост. Печели се с удачно влизане в бокса, тоест тактика на целия отбор, а не майсторство на пилота.