Григор на корта в сряда в мач на победителите

Григор Димитров ще влезе отново в зала "O2" в Лондон в сряда следобед, за да изиграе втория си мач на Nitto ATP Finals.

Обратно в новината

Коментари - Григор на корта в сряда в мач на победителите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е зле положението в тениса, мнооооооогоооооо! Щом и баба Цоцолана ще се дореди на финалите, то за смях е! Хайде, толкоз стига. Поздрав най-сърдечен!

Успех на Григор, дотук показва добра игра и воля за победа!!! Дано се срещне на финала с Федерер, пък дано тогава успее както никога досега!!! Сега има голям шанс, едва ли друг път ще има такъв!!!

Как може толкова злоба и неблагодарност бе хора. Засрамете се! Той се е вдигнал от княжеството оставяйки рахатлък, мацки и какво ли още не, довлякъл се е на турнира дето има основно трети резерви само и само вас да весели и забавлява. И всичко ви е безплатно! Има и екстри като взимане на интервюта, но основното предстои, тъй като още не се е развихрил. Толкова ли е сложно да си направите труда да пъшкате и охкате в негова възхвала, да го обожествявате поне по три пъти дневно, да разнасяте славата му във всички посоки, да се запишете във фен клубовете му по целия свят и да плащате членски внос, да изпаднете едновременно в истерия и делириум, да следите всичките му постове и да лайквате в захлас! Няма оправия ей!

Само как не си омръзна с претенциозните си простотии не знам.

а какво предпочиташ? Да гледаш Джокович, как удря като недоклатена мома, а Надал куцука да догони топката ли? Пиши им на ATP да направят един турнир и за контузени играчи.

Няма по-безинтересен и безцветен турнир от сегашния в Лондон. Половината нямат никакво място там, Надал се отказа и останаха само 2-3 смислени за да не се срине всичко. А емигранта-журналист е шута на цялата гротеска!

Дебилите се радват много

от запенени тролове българофоби, соросоидиоти, дето се мислят за, ама ноу отворени.

Не злобей. Приложи "високите си критерии" към себе си

Един полуфинал ще му дойде добре за класирането и точките.

Няма защо да излиза! Всички ще се откажат и чудото невиждано ще стане номер 1

Никой не се "отказва" - отпадат, поради травми, от презобване.