Безмилостен Григор с едночасова лекция в Лондон

Григор Димитров изнесе нова лекция на тенис корта в петъчната лондонска вечер.

Обратно в новината

Коментари - Безмилостен Григор с едночасова лекция в Лондон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам го Григор Димитров, нито английския му английски, нито българския му български. Има по- важни неща от тенис ракета, тенис топки и парите.

Не го мисли Григор и неговите езици. Ами теб кво да те правим като си един говорящ/пишещ(правилно) задник.

Да допълня колегата, съименник: От споменатите 80%, има едни други 20%, които освен, че са мнооооого тъпи, но са и много долни, злобни, завистливи... Това не е профила на наивните жертви на тел.измамници. Често такива хора не са с български ген. От последните 20%, има пък едни 5%, които са най-тежкия случая. Такива хора(!?) освен, че са тъпи, долни, злобни, завистливи..., но като защитна реакция на действителността, си изграждат мнение за себе като за, ама ноу умни и раздават щедро "оценки", "преценки", "заключения"... изобщо картината на света, родена... още

Дебили, вие наред ли сте, да се вълнувате толкова от това, че някой си Дришо удря с някаква тояга малка топка , която трябва да влезне в нянкакви очертания и да прескочи някаква си мрежа? Вие добре ли сте, търкачи на талони от Националната лотария? Зомбирани олигофрени с промити мозъци? Толкова ли е важно дали топката е влязла в очертанията или не, дали Дришо или не знам кой си ритни или ударитопковец е спечелил? От това ли се вълнувате, глупави пионки? Марионетки и кукли на конци. Вие не сте хора, не сте човешки същества, а човекоподобни дрогирани, пияни, напушени уроди със закърнели мозъци. Вие не сте народ, а мърша. Заслужавате си съдбата. Прав беше Боко Банкянина, като рече- Матрялът е лош. Такива сте. Хуманоиди. Слабоинтелигентни киборги.

Ти, обаче, очевидно, не си наред, за да излееш толкова жлъч сабалем по спортните интереси, на нормалните хора. Доста си зле.

Живея и работя в Швейцария. Гордея се с Гришо и ме е срам заради Боко.

Живееш в Русия. Тъп трол си и трябва да те е срам от Путлер, ама нали ти плаща.

Според теб щом живея в Швейцария трябва задължително да ме е срам от Гришо и да се гордея с Боко ли.

Браво Гришо,велик си ! Поздрави от всички нас,които те обичаме !!!

сега чакам тъпия коментар на умния волгин

Гришо да не е валят, как ги маже тези съперници като пастет, дир оправете си изразите

На Григор Димитров българския му е като на Мустафа Карадайъ от ДПС.

Ми нормално, те са земляци...

На теб пък, акълът ти е като на Карадайъ - еничерски.

Гришко бие куцо и сакато, а осакатените мозъчно му се кефят. Ще го видим когато същите тия са в топ форма или ако Джокович, Надал и Мъри се завърнат.

Газ до дупка и мачкай наред! Нека всеки от близо 2,5 милиона българи в чужбина да има повод да се гордее че е БЪЛГАРИН. Мачкай Гришо!

А Вие, защо си мислите,че имате много,ама много висок интелек.Дали високо вирнатия нос,не ти пречи да видиш по-далече.

Първото което направи Григор, като си стиснаха ръцете в края на мача, е да попита "добре ли си?". Ето така се печелят приятели. Браааааво, Грииишо!!!

В тениса често се симулират контузии, за да се разконцентрира съперника. Испанците са известни с такива прийоми.

Симулацията е част от играта, съгласен. Ама Григор не каза "а, не се праи, бе!". Както си подвикват в нашето футболно първенство.

И руските шматароци също се правят контузени като видят дебелия на Гришо. Тази година двама от тях се търкаляха по корта като епилептици.

мачкай Кобраааааа

Пак е по-добър от руските боксьори, бляд.

Не закачайте Петър Волгин! Той сега е зает да почиства ракетата на някой нежен Нощен вълк и ще видите какъв тенис после ще направи с топките му. Напред, за Волгин!

Браво на Гришо!

"Как да не харесваш тази публика и всички тези български флагове. Благодаря ви! Чувството е фантастично!". Kaк ви манипулира тоя шут, шапка му свалям! Петър Волгин е прав, Иво Христов също... Направете ми удоволствието да ми начаткате 30-40 минуса на коментара, за да послужат за още едно доказателство на правотата...

Щом не е изплезил, един метър език за да ближи руски задници а се чуват възгласи БЪЛГАРИЯ, Волгин е прав а Иво дебила, още по прав а крадливата г-жа, 48% най права!!! От толкова много правота ни върнаха 70г. ?

герберските тъпи дебили се събудиха и излязоха от лаината

разбира се че 80% герп дебилите ще ти начаткат минуси не без помоща на цензорите от дира които манипулират вота в дира,на мен въобще не са ми пускали коментарите и изведнъж под някой нелицеприятен коментар за свинята от банкя или григор се появяват от нищото 30-40 минуса .и този коментар може би няма да види бял свят

Руски дебил си ти бе Волгин.

Викаш не могат теб лесно да те заблудят...пекан селяк си ти :)))

Руските тролове пръскате ли отрова пак? Тепърва почва тегавото за вас, злобари дебилни.

...да сагласна сам ...браво на Grigor !...удоволствие е да го гледа човек как играе !!!....сащо е голямо удоволствие сутрин рано ,рано човек да ти тегли една маина ...ама една танка и далга !!!...какво общо има новината за успехите на Grigor и "руските тролове " ?!??...явно даржиш да се обознаchиш като не руски т.е. краварски лизач и европедалист !!!!....все едно ! маината ти !

Пита един руски трол. Прозрачни сте блядове злобни.

Прав си, макар и седнал като пишеш. Но нали заради такива като теб няма нищо положително в сивото ни ежедневие, та като "дебили" се хващаме за най-малката радостна новина! Извинявай, че българин бие и цял свят /нормалният!/ говори за него, няма вече. От понеделник пак можеш да продължиш помията.

Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значиние дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект

Безмилостният Григор ще изнесе още една лекция срещу некадърния Джак Сок тази вечер и ще накара целия свят и луната да се преклонят пред българският гени.

ха-ха бг дебилите не разбират от ирония,те затова са дебили

До зомбираните скотове с промити от телевизии, реклами и Национални лотарии мозъци: Малоумни дебили и търкачи на талони, оставете го Дришо. Той е лесен. Вместо да се интересувате от Дришо, поинтересувайте се от себе си. Вижте се на какъв хал сте, бръкнете си в скъсаните джобове на сетрето, в които няма и 2 лева за евтина бира, закърпете си скъсаните гащи и си изперете миризливите чорапи. Тогава коментирайте Дришо и Дришовица, но първо- оправете себе си. Малоумни скотове.

Явно имаш предвид себе си ! Съжалявам ,че си се предал и озлобил толкова на всички , дори без да ги познаваш ! Повярвай , живота е уникален и човек трябва да се радва на всяка секунда която му е отредена , освен ако не е затънал до шия в лайна !

Именно. Защото животът е уникален, човек не бива да си губи скъпоценното време в празни приказки или гледане на тенис или футболни, както и боксови мачове, били те с Дришо, Бербатката или Сульо-Пульо. Това време е безвъзвратно загубено.

Много мразите България бе руски тролчета. Ще си докарате някоя болест с тая злоба.

Това, че ти си тъп, мързелив и некадърен и това те е довело до мизерия, не значи, че и другите са такива.

Нарочно не споменах коментарите на Волгин за ниския интелект. Те са толкова злобарски и комлексарски,че само развалят въздуха и атмосферата около поредната победа на Григор.От думите на Волгин се носи смрад. А тук пишем с радост и гордост от постигнатото от нашият тенисист. Още веднаж,да е жив и здрав Григор,още много победи за извоюва и да върви само напред и нагоре. Пълен игнор на"интелектуалните"дребни,завистливи и злобни душици,като Волгин,в случая.

Развалят? Няма никакво значение той. Беше използван като мажоретка между мачовете - да се позабавляваме малко с него, нищо повече.

Някой беше казал: Когато котката я няма, мишките пируват. Разбира се, че при отсъствието на Федерер, Вавринка и т.н. Димитров ще блесне. Само че няма как мозъчето му да осъзнае, че не е нищо повече от една тенис мишчица, при това дори не от най-големите! Хора, разберете, Григор няма потнциала за това, има нещо нередно или пък нагласено.

идва видов ден за всички менте спртисти(като гришо) и за всички менте политици и дипломати(като боико с герп шаиката) и фалита на стабилната икомномика и цъфтежа на доходите,не може една държава да се крепи на производството и разпространението на оръжие и на наркотици и на един тенис балон като григор.

Късмета му се усмихва. Ти му завиждаш, друг му се радва. Дано му помогне да изгради самочувствие.

Умчооооо, от всички големи Григор не е побеждавал само Федерер, а Вавринка колкото и вълнуващ и добър тенисист да е като види жребий да играе с Григор и се на*ира - от 6 мача с Гришо Вавринка е падал 5 пъти. А че Надал, Джоката и Мъри чистят зоба никой не им е виновен. Теоритично да кажем като се върнат Григор пак ще е в топ 6 на елита, а ти къде ще си?!?

вие хубаво се радвате, ама питали ли сте путлерофила Волгин дали е позволено?

Да е жив и здрав! Не сме имали по-добър тенисист. Браво! Направи един чудесен сезон.Донесе много радост на българите,обичащи спорта. Успех и късмет напред,пък каквото стане.

Вижте кво бе сладури волгин не е казал да не се кефите.Кефете се! Всъщност какво е казал този шибаняк волгина? В скопие яко куфеят когато ноле който е сърбин бие. Ми кво пречи и ние българите да се кефим????Давай Гришооооооооооооооо разкажи им игратаааааааааааааа!!!!

Да бе, да, кумири. Щом не е пултлераст не става.

Давай, Гришооо!

С другаря К.Петковски днес сме в командировка в русското пасольтво в Болгарии и то се оказа, че у тк монтирали автомат за Боярищник. Но ние русснаците можем да пишем по форумите ви и на литър твърд алкохол! Долу българските успехи, само русските са важни за света! А като ви превземем, тогава вече може да се радваме ако някой русски поданик, е някъде напред! Жалко че дядо ви Тошо не ви присъедини в миналото като 16та республика, сега нямаше да са ви толкова глеми устите и щяхте да говорите по-русски!

Много си проста ма пача, аз съм изявен антипутлераст.

Що му не изядеш Яу на тошо като толко тие мил?!

даже когато побеждава някой българин, троловете пак всичко оплюли

За сметка на това английският коментатор не спираше да сипе суперлативи за "българина Димитров" и даже нарече тениса му "свръхчовешки".

Crazy Space

А оная шафрантия циганчицата дъртичката каза, че пениса му е нечовешки!!!!Не човек а желязо!!!!

Много злоба, чак да се задавиш...Радвайте се , че на това ниво в този момент Димитров повдигна самочувствието и престижа на цялата нация.

Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. За дъбилизирания народ няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.

А за какво другарю Волгин да пише в спортния раздел на дир.бг ако не за спорт - за една от малкото победи на българи в големия спорт?

"Ако далаверата ни ще е колкото от Ицко Стойков - няма нужда." Абе "длаверата" ни трябва да е, че живеем в достойна страна,а не в най=бедната в ЕС. Че можеш да назовеш няколко български марки широко познати в света без значение в кво. А то и бразилците сигурно са горди с ритнитопковците си ама от това едва ли живеят по-добре.Тия спортисти са от сферата на зрелищата. знаете според древните римляни трябва да има хляб и зрелища.Та мисълта ми е, че без хляб зрелищата някак си пресядат.. Иначе що да не се радвам за пича? Печели кинти които аз няма да видя никога на куп през живота си само от един турнир. Честно, не краде. чука някои от най-известните и готини мацки. И т.н. и т.н. и все пак не е такъв тъп бастун като Стоичков.....

ти лично не плащаш нищо за пича, не се издържа от родна федерация или нещо, а си играе там и до името стои българското знаме - чиста далавера поне според мен.

Волгин.. ти ли си, бе?

Ти си много по-тъп от Стоичков. Що трябва да има далавера за тебе? Какво си направил и с какво си заслужил?

Ако далаверата ни ще е колкото от Ицко Стойков - няма нужда. Дайте по-добре да го пишем македонец докато е време. Иначе, това че оноди Никол беше по-голяма национална гордост.

Пиеме кафе с Виландер и ми споделя човека. "Правя си предаването и от уважение го бъзгам леко пенесиста, че играе най-добрия си тенис (той е пълна трагедия от месеци но сега леко е вързал, че само с ливади играе) и тоя като запали и се върза, то не бил най-най, то не бил по-по-най и на борчето върха и дедо му ще види кон боб яде ли! В чудо се видях, не мога да се отърва от него, а имам смислени следващи интервюта! Ама нищо не му се разбира, говори нещо като английски, но доколкото разбрах с каунски сленг. Посъветвах го да вземе участие на провеждащите се в Монако летни сугестопедични курсове по български език. Иначе много ме развесели, приятно момче, елементарно и незлобливо едно такова. Имал си бабешки фен клуб дето го подкрепяли, че с техните пенсии не можели да ходят на басейни и пууууууул партита и други екстри."П

А, Наполеон какво разправя?

Ще питаме Луна братко

С Наполеон кафе не пия. Той иска да му въртя свирки.

За да бъда още по ясен ако и сега отпадне на полуфинала или финала както винаги вие които сега изпитвате едни приятни чувства на споделена гордост много ще страдате все едно, че някой ви е изял десерта....Аз едно време се радвах на щангистите. допинг мопинг ама на подиума ги правеха на мармалад всички и ако не вземеха златото и отборната победа беше провал..А сега тука Гришо даже и не е спечелил турнира..а и турнира даже не е от Шлема....

vreme e za maestroto!

Как да се изразя по ясно. Необходимото но недостатъчно условие за да си наистина голям тенисит е да спечелиш поне един турнир от Шлема.Един турнир от шлема и до 10 място в годишната класация и край влизаш в историята. А така дори да стане номер 1 в листата и да няма турнир в Шлема е не е голям тенмисит. Да не забравяме, че и напредъкът му се дължи в голяма степен на многото контузени по-добри от него Надал и джокович които винаги са го били като мачка у дирек в решителни мачове в турнири от Шлема...

който решава кой е голям и кой - не и даже да стане номер 1 пак не е голям. Откъде го вадиш това самочувствие не ми е много ясно - ти колко турнира от големия шлем си спечелил?

Научи се да напишеш една дума правилно и тогава коментирай тенис, безмозъчно такова. Всички знаем, че си затънал в мизерия и мрачни мисли, но споделяй с майка си, не с нас. Благодаря.

Къде си плаща данъците?

!!!

Смята, че Григор трябва да бъде освободен от данъци в България.

Където живее естествено. Като всички нормални (т.е. не от USA) хора. Тебе ако те пуснат в Германия да живееш и работиш да не би да си плащаш данъците в БГ??

Кухите кратуни лекции не изнасят, но безмилостно се омазват редовно

Ми, брилянтен Гришо ли, какво се казваше там. Аз си се интересувам от футбол. Тенис не играехме много в махалата. Иначе браво на Гошо.

Пичове не ме разбирайте погрешно. Аз не мразя гришо и се радвам за неговите победи. Не особенно много в смисъл нито подскачамот радостм нито крещя от балкона ама се радвам и ми е приятно.И до тука.Даже много бих се радвал да спечели и турнир от Шлема. Тогава ще го призная за наистина добър тенисит.А той все още няма спечелен турнир от шлема което показва, че му липсва нещо за да е голям тенисист. Много бих се радвал да ме опровергае, че е непостоянен и безхарактерн!

"Пич"-ка, скрий се. На никого не му дреме за твоите "признания".

Браво , Гришо ! Цяла България е с теб ! Катунари ,текили , ромове и прочие отрепки , правете като вятъра ;п))

Ако стигне до финала Федерер ще го опука. Няма психика момчето, след 2 -3 добри мача може да го бие всеки....

Внимавай да не ти се спука нещо от безплодна злоба.

Нагласен мач, онзи се преструваше че не може да играе! Долу Гришо-пишо! Както каза нашият агент другарят Волгин какво толкова само за Гришо-пишо говорите? Та вие една азбука си нямате, а е дошла от македонските земи, ако не от Ленин, както каза нашия президент Путин! Ние русснаците скоро ще ви завладеем!

Волгин каза, че амеба като тебе трябва да се гордее със собствените си способности а не с тия на Гришо на корта.

Ние русснаците се гордеем с Путин и това, че имаме автомати за боярищник на всеки ъгъл.

... забравихте волгин... дебилен триъгълник... венерин...

Още малко и Григор ще започне да играе според възможностите си. Тогава на надал допингът ще му е безполезен. А, мачовете с Федерер ще са извън въображението.

Тази вечер няколко величия в тениса казаха че Григор има сили да стане номер 1, ПОЖЕЛАВАМ МУ ГО !!!

Вече и без да казват "величията" е очевидно.

Но все пак, големият изпит, НА ТОЗИ ЕТАП, ще е мачът със Сок.