Финалът на Григор по Мтел Спорт, БНТ 1 и Диема

Телевизионният канал Мтел Спорт направи страхотен жест към феновете и предостави безвъзмездно правата за финала Григор Димитров - Давид Гофен на още 2 медии.

Обратно в новината

Коментари - Финалът на Григор по Мтел Спорт, БНТ 1 и Диема | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волгин, къде гледаш мача сега?

По същото време ще излъчват предаване на Волгин по всички радиа.

Браво! Много хубав жест наистина!

А защо мтел са спечелили правата за излъчването на турнира,по принцип тениса го даваха по sport+ и сега изведнъж мтел,,защо плащам на булсатком 24лв и немога да гледам тенис...а познайте! и това ми било жест към феновте от мтел....

Права не се "печелят". Купуват се...

Отдавна спорта по белите страни се предава задължително и по един ефирен канал. И това са закони. За да могат да гледат всички граждани. Например Формула 1 в Германия е задължена да се предава и по поне един ефирен канал. Който се лови само с антената. А виждате как е в бедна, мизерна, но корумпирана и мафиотската бананова република България всичкия спорт тикат по платените канали... пп.грешни пари даваш. Спести си разходите за телевизия и гледай напълно безплатно всички канали в интернет.

и по ББС 2! Надявам се на една приятна вечер предоставена от Григор. Трябва да си изгладя ризите за следващата седмица преди това!

Супер! Аз от две години гледам само ефирна цифрова телевизия с антената на покрива и декодера. 6 канала имам само. 4-те БНТ-та, БТВ и Нова. На 15 годишния ми кинескоп. Не мога да плащам за телевизия. А и не искам. пп. Не че платените канали не могат да се намерят в нета, или мача по някой чуждестранен канал като скай спорт в нета, по който канал гледам от години Формула 1...

Не съм сигурен, че е жест. Вчера приложението и уеб сайта на mtel now изобщо не работеха по време на мача

А защо мачовете от Първа футболна лига не се излъчват примерно по БТВ екшън или Канал 3? На Дарик и Хоризонт ефирно всеки следи, а на тв ефира не.

Защото от вкисната боза никой не се интересува. В България какъв футбол имаме? Че и да го дават по телевизията. Демокрацията уби футбола. Да ни е честита!

Сега дори и Волгин ще може да гледа финала по която си пожелае телевизия.

Волгин е получил разстройство и ще го гледа от кенефа::)))

Какъв е тоя финал на турнира на най-добрите осем, след като и двамата финалисти не са играли(камо ли да спечелят) финал на турнир от Големия Шлем? Що за безвкусна шега е това с този аристократичен спорт?!

Турнирите от ГШ са 4 за годината - по твоята логика финалния Мастърс трябва да е за 4ма тенисисти, да не говорим какво правим ако един тенисит спечели два или повечето от тях. Финалният Мастърс е ясен - най-добрите 8 играчи за годината. Федерер и Надал, които участваха в него, имаха своите шансове, но не достигнаха финала. А Григор и Гофен нямат никаква вина, че имена като Мъри, Джокович и Вавринка се отказаха уж заради контузии по средата на сезона... или защото от ВАДА им казаха, да си налягат парцалите и да се изчистят от зоба. Даже и да бяха в игра Григор пак щеше да се класира за финалния турнир!

Прав си Владо, ама не трябва да се отговаря на кафявата точка от 18,46 .....

А бе, Волгин! Пак ли ти бе?

Евала на мтел.

Така трябва обединение ! Мтел спечелиха така много повече ако вместо това бяха решили да наглеят за 1 левче и да го дават само те

ТОВА НЕ Е ЖЕСТ , А ПОРЕДЕН ЦИНИЗЪМ !!!

Не съм абонат на "МТЕЛ", но от сърце ги поздравявам за спортния жест към нас! Всяко добро е за добро!

Хубава новина. Мтел са постъпили по мъжки и са решили да зарадват всички българи, за които Григор Димитров ще играе тази вечер. Излишно е да се казва че Григор Димитров първо играе за себе си, а после за нас българските му почитатели. Но победата му ще е победа и за малка България. Да му пожелаем успех!

Сега, вече мога да Ви простя, че рекламирайки Вашите спортни канали, бяхте поставили Джокович, пренебрегвайки Григор Димитров, понеже е лице на Ваш конкурент.