Григор: Това беше невероятна седмица. Нямам думи

Григор Димитров преодоля най-силните пориви на емоциите, получи трофея на Финалния "Мастърс" от великия Борис Бекер и каза първите си думи като шампион.

Обратно в новината

Коментари - Григор: Това беше невероятна седмица. Нямам думи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато Григор се срина и буквално се намираше на една педя под корта и аз се сринах! На Григор му се свиха кръвоносните съдове, явно и мускулите отказаха, буквално гледаше с празен поглед. Усетих, че Гришо просто вече загуби, отписах мача , започнах да търся начин да се успокоявам. И само гледах, как Григор буквално излизаше от земята, до като Гофен се опитваше да го смачка. Бавно, полека, започна да стиска зъби, започна да избистя погледа. Когато започна да споменава''мамкаму, мамата ''и подобни след лошо отиграни топки'...си сипах една водка и се взех в раце. Викам си - ''Нащо момче се оправи и няма да падне'' :)) После така се метках по земята, така виках , така крещях, че нямам идея тези от блока какво са си помислили. Жена ми ме помисли,че откачих ....:))) Факт е че Григор буквално излезе от ада за да спечели този мач. Много важен момент, много важен натрупан опит. За напред очаквам да укрепва повече психически. Тениса му е на свръх добро ниво, това няма съмнение . Желая му само да е здрав и да няма контузии, другото ще си дойде на мястото;)

Обичам БЪЛГАРИТЕ , които напомнят на света , че България е още жива ! Григор Димитров е от тях !Но винаги ще се чудя как става така , че толкова боклук влиза в парламента и във всички държавни служби.

Ще има и още такива седмици, ако продължаваш така! Както каза един коментатор, крайно време е някой да разбута това старо каре от Надал, Федерер, Джокович и Мъри! И пак честта се пада на един българин! Направо като удар из невиделица.

Григор е нашата реклама в момента. Така както са Стефка, Нораир, Станка, Стоичков, Бербо, гимнастичките ни и всички родни спортни звезди! Защото навсякъде по света ще чуете техните имена, но не и Боко, Корнелия, Станишев, Лъчо Мозъка, Бай Куй, Азис, Отварачката, Николета и прочие нищоправци или крадливите ни кметове, милиционери, митничари и всякакви измислени "герои". Нека се радваме на истинските ни спортни герои.

Не знам колко се чувства българин, но ние се гордеем с него!

Ми играе за България, дори срещу името му през всичките 2.5 часа пишеше България. На олимпиадата игра за България, за купа Дейвис има 25 срещи за България и т.н

Сигурна съм, че се чувства по- българин от много други! Със сигурно повече от депутатите например.

-не слуша чалга -не гледа турски сериали -не псува -не си хвърля боклука през балкона -не си хвърля фаса от прозореца на колата .........??...верно бе едва ли е българин

Кучето много обича тениса. Ходи да търси топката зад телевизора. Винаги пускам тенис заради него.

Олее е е е олее олее