Годината на новия №3 в света

Григор Димитров спокойно може да обърне поглед назад към 11 фантастични месеца, съставили най-добрата спортна година в живота му.

Обратно в новината

Коментари - Годината на новия №3 в света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е ясно кой е спортист на годината, мъж на годината и всичко най позитивно на годината, но нали таим и зрънце хейтърство в душите си, нека определим "цървул на годината"... Аз гласувам за интелектуалния титан, перото страшилище, нежния глас на прехода... едикой си, никой си Жигулин, не всеки може с едно изречение да те разсмее и потресе от ужас, това е самородният талант удавен блатото на собствените си комплекси и изпърдян животец!

Тази статия може да се обобщи с една дума - израстване. Григор израсна от участник до шампион. Продължавай да растеш, Гришо! Чакат те 1 и шлема.

Де си бее Волгин ли Жигулин ли беше?

Хвала, хвала, хвала! Що за хора сме когато един успех става причина отново за разногласие а не ни обединява! Опомни се българино!

Ами ние русснаците действаме коварно - пускаме корени на нихилистични мисли воглаве с нашия агент товарищ Влгин. И сами си виждате резултата - га га га (както казваме ние, русснаците)!

Един съвет, ако е възможно? Намерете си друг повод за радост, а не като се опитвате да отнемате радостта на другите!

Браво Григоре! Нека се пукат от яд злобните руски тролчета.

Добре де, какви руски призраци, пардон тролове, те гонят? Спортна новина, за Григор ..... и тролове!?!?! Има един много поучителен клип в ютуб за едно девойче, което обяснява, че за всичко са виновни комунистите. Изгледай го.

Григор даде пример на всички хора как да се борят с демоните си. За да успеят.

Има една японска кукла, която има тежест отдолу и винаги се изправя от легнало/паднало положение. Името й, в превод е "Седемдесет и седем пъти падни, седемдесет и седем пъти стани".

Всички, които хейтвате Григор, замислете се, че сте в топ 3 само в очите на майките си като дори това не е сигурно ако майка ви има повече от 3 деца ;)))

... и номер едно в очите на баща си, ако знае, разбира се, че другите две не са от него...