Седемкратен Европейски шампион за Лудогорец

"Милан" е съперникът на "Лудогорец" в 1/16 финалите на тунира Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Седемкратен Европейски шампион за Лудогорец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нащте ще отстранят жабарите

години - Елате на Сан Сиро, да гледате на Левски сеиро. Поздрав от Подуене.

И Левски е шампион на България 26 пъти, а ЦСКА - 31. И какво от това? Днес пет стотинки не струват. Събрали чалгаджии, които се надлъгват с певачки и провинциални аматьори.

Ами защо никой не си спомня ПСЖ - Лудогорец . Не беше много отдавна . Какъв е проблема да повторят упражнението ?

Май съм пророк. ;) В статията "Румениге критикува Хофенхайм за мача с Лудогорец", един говореше как вратаря им накрая излизал напред. Където Лудогорец изпусна да вкара на опразнената врата и да стане пръв в групата. Та ще се цитирам за статията за Хофенхайм: Можеха да получат гол накрая. Изпуснатата възможност може да е фатална за Лудогорец - вероятно ще им се падне по-силен отбор. ;)

Че Лудогорец ще го поемат седмоъгълен е ясно, но поне да е с прилична игра.

Милан - 341.2 mln. euro. Ludoklec - 45,20 Mill. €. Малка разлика.

Сега е моментът да се покаже нещо! А и някой трансфер може да се уреди - цял свят ще гледа. Кога друг път нашите бразилци щяха са излезат срещу такива грандове, какво повече искат от спортната си кариера?! Играят нон стоп, гастролират по цяла Европа, вземат си добри пари, всички им правят евала, какво повече му трябва на един средно талантлив футболист...

Бил е 7 кратен,сега е посредствен тим в Италия!!!! Напълно преодолим съперник!!!! Милан поне за момента не е тази сила,която беше преди!!! Лудогорец са извадили късмет с този посредствен отбор за момента в италианското първенство...

Посредствен отбор с трансфери само лято 2017г. за 250 млн. евро. Ти чуваш ли се какво говориш? Почнахте да слагате много рано рибата в тигана...

Това е с цел да се омаловажи както винаги съперника на Лудогорец.Няма значение кой е срещу тях за някои коментиращи или е в криза в момента , или излизат с резервите или тревата е малко по-различна.Важно е да се омаловажава.

ей на това му се казва "кон да ти го натресе". Ай чиститу....

Хайде хейтърите навън.С уважение към Левски и ЦСКА.Лудогорец играе силно срещу грандове и се дъни срещу младоци.Милан е далеч от класата си от преди години но не и за подценяване.Имаме шанс играли сме и с по големи грандове.

А! Ай честитооо... Ще биете бе, няа се плашите. Все едно играете с Локо Сф... Ако не вярвате на Нас, питайте Тиквунов, той ги разбира тия работи...

Ще ги направим на криви!

Ехххх, голям резил ще падне !! Затова ние Льефскари и Цьесекарьи си стоим у дома! Щот сме патриоти и тупаме местните грандове. Туй Бирои, Слаия, Йетър, Моряците - праим ги на мат и маскара. Ний сме шампионите, а разградчани, като са прости да взимат точки от европата, да ни давсат хилядарки от Уефата и да се резилят! Ам чи тъй де! Те като са прости а ний вьелики!

Май по-добре беше да отпаднат! Че сега идва резил! Голям резил!

123, т.е.:тъп, по-тъп, най-тъп!!!

Абе мунчо, всяка точка в Европа носи много пари и подобрява коефициента на страната! Какви глупости ги говориш?

Милан сега не са в най-цветущо състояние те и затова са в Лига Европа, така че Лудогорец има уникален шанс да сътвори историята си като елиминира италианците.Може на много хора да им звучи невероятно, но аз познавам състоянието на Милан и при едни грозни затворени мачове от Лудогорец и малко шанс може да ги елиминират.

бах ги у жабарите

Само до си починем, че тез 19 годишните германчета ни взеха здравето от тичане..