Гришо: Мечтата е титла от Големия шлем

Григор Димитров сподели, че се чувства много щастлив непосредствено след победата си над Денис Новак в първия кръг на Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Мечтата е титла от Големия шлем | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... дано не се накенза срещу макензи... успех!

В интерес на истината големите спортни фирми много се изкривиха с цветовете на екипите последните години. Най-тъпото е, че на даден турнир има 10 и повече играча с абсолютно еднакви екипи и когато играят един срещу друг е отврат. Поне да го направят като във футбола, да има и резервни екипи и изобщо да има някакво разнообразие. Стига с тоя агресивен маркетинг.

В интерес на истината глобалния "елит" владее всичко - бизнес, политика, "медии", спорт... и си прокарва внушенията хибридно, по всички канали. В момента една от натрапваните за актуални теми е за "третия пол", "социално обусловения" и "традиционните роли" на мъжа и жената. Т.нар. "звезди" са нещо като водачи на стадото.

Не върви Григор по добър път на този етап, въпреки доброто класиране. И пембяната фланелка е знак за същото. Дано по-нататък успее. Да реализира възможностите си. Би било вълнуващо, наистина.

Доколкото разбрах,тези розови екипи вървят в комплект със сутиени!?Само не разбрах къде се слагат -отдолу или отгоре на фланелката!?

Не са сутиени - очила са.