Малтийци разбиха ”Левски” в контрола (видео)

Тежка загуба сполетя "Левски" в първата му зимна контрола на остров Малта - 0:3 от местния шампион "Хибърниънс.

Обратно в новината

Коментари - Малтийци разбиха ”Левски” в контрола (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е в обора... И така ще бъде. Не случайно говедата са от района, чието име произлиза от старата притча за Подуене. А именно, кал и мизерия в края на 19-ти век, когато говедарите сутрин си казвали, че калта им стигала до под уя... И от тогава, до под уя, до под уя, та станало Подуене. Но все в калта. И до днес говедата са там, до под уя в калта на футбола ни!

А бе не разбрахте ли бе ТЪПАНАРИ .Повече от 19 години ИГРАЕТЕ БЕЗ ЖЕНТРАЛНИ НАПАДАТЕЛИ,И как искате да печелите.Чорбата и другите отбори ПОСТОЯННО КОПУВАТ НАПАДАТЕЛИ,А ВИЕ ТЪПАНАРИ ИЗГОНИХТЕ ДАЖЕ И ДОБРИТЕ НИ ЮНОШИ ПЪЛНИ ТЪПАЦИ СТЕ.

Пак ни забавляват Лецки.

Тези не ги ли е срам да петнят името на Апостола. Има ли друг народ или нация, която да кръщава футболните си отбори с имената на големите си Герои дали живота си за отечеството? Това е наш български патент и резултата от това е, че сега вместо имената на тези Герои да ни сплотяват в трудни времена, те ни разделят и всеки ден четем скверни надписи по стените или чуваме изречени гнусните думи "К*р за Левски", "Долу Левски", а в Пловдив и "Долу Ботев" и т.н. Това трябва да звучи като песен в ушите на нашите неприятели и явно затова заслужаваме съдбата си и сме на път да изчезнем като нация.

Колко са жалки рогатите палячовци. Това да не ви е ДС, това е футбол!

Вече и в Малта се превиват от смях на сините от ЛЕВЛУК!

самилецкиту бате ний сми най великите ут село пудуване

choko73

Съдията ги поряза! Ако им беше свирил като в БГ първенството и купата...

мисля си, че за тази загуба е виновен саво Киро Гела! Мамка му и мръсник!

Каквото можаха - направиха момчетата. Раздадоха се, вложиха се изцяло, зведелинчовците не играли, сега започвала подготовката. Да поредно падение, но в истинските мачове щели да стигат до европейски висоти. Ха дано, ама ...

Познатата от сто години синя тишина!И после се цупят,че ги наричат юроидЕоти!Браво на роско и неговия водач!Никакви смени-така сте си добре!

Който се смее последен се смее най - добре ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Но се случва на последния да не му остане глас!

ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

за смях си е, прав си.

га си прав, прав си! ето в Антверпен още не могат да спрат със смеха, а мина повече от четвърт век.

Говедата счупиха тъпомера! Малтийците ще ги викат вече за спаринг партньор.

Великите географски открития продължават... никой български отбор, никога не е губил от малтийци... ама тези успяха... :))))))))))

"Вероятно защото малтийското първенство е в разгара си, местният тим изглеждаше по-бърз, по-агресивен и по-точен в действията си." и аз си помислих, че е точно заради това. няма нищо общо с окуцелите играчи, ама нищо общо. похвално е, че са пуснали десетокласник да порита. още по-похално ще е, ако го пускат поне през мач-два или с/у всеки отбор от долната половина.

Смешно, но очаквано, имайки предвид развитието на клуба през последните години. Явно трябва да се стигне дъното, за да се замислят управляващите.

Що бре, мен така ме кефят, а и помагат яко за пропуските ни по география.

Само уевскииииии, йееееее

Kalin

Ми......така до края на шампионата;-)

К'во ми мИекаш ве,нежен!