Пеле няма колебания в дебата ”Меси или Роналдо”

Всепризнатият Крал на футбола - Пеле, няма колебания в отговора на въпроса кой е по-добър - Меси или Роналдо?

Обратно в новината

Коментари - Пеле няма колебания в дебата ”Меси или Роналдо” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много неправилно е да се съпоставят футболисти един на друг.Меси е талант, докато Роналдо постига всичко с много труд и тренировки.Меси не е постигнал нищо в националния отбор на Аржентина, докато Кристиано е дал много.На световното изтича 2 или 3 пъти и след това гледа мача без билет и отблизо , както казваше един голям наш футболист.Ако треньора имаше смелост да го смени резултата със сигурност нямаше да бъде такъв.Само с статистика не става истинско сравнение.

Роналдо - Феномена е по-голям от тия двамата взети заедно.

Ти си боклук!

как сте колеЖке?

Пеле,голям си!!

айде да се разменят един сезон Меси и Роналдо и да видим реално колко струва джуджето. Цял живот играе в един отбор и всички играят за него , така и баба знае! Прееба Иниеста за златната топка тоя боклук!

сополанко,Пеле е ЦАРЯ НА ФУТБОЛА а ти не си дори боклука по подметките му за да се обаждаш

Чети, бе, младеж, чети статистика. В Ла лига Меси има 8 асистенции от началото на сезона, Роналдо 2. През последните 8 сезона няма нито един, в който Роналдо да изпреварва Меси в този компонент. А местата си няма да разменят, защото на Меси неговото е бетонирано, а Роналдо, с четирите си гола от началото на сезона и с лигавщините и капризите си е на дузпата. И явно няма мераклии да си сложат таралеж в гащите, че да го вземат и той да почне да се прави по-велик от всички в отбора, взети заедно.