Кристиано е №5 по заплата и това не му дава мира

Кристиано Роналдо е №5 в света на футбола по заплата, стана ясно от годишното изследване на "Форбс".

Обратно в новината

Коментари - Кристиано е №5 по заплата и това не му дава мира | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малкото джудже все едно е син на Гриша Ганчев !

хеи брато много си прав!като се има в предвид че месси е два пъти по добър от балерината(роналдо) нормално е месси да взима два пъти по голяма заплата!!!

Нарцистичен, гейзероподобен комплексар. Това му е проблема на тоя тънкопишковец. Ако не беше Сър-а, тоя още щеше да цъка по паважа в Португалия и да бере портокали за прехрана. ЦСКА-р съм, ама тоя и Барбука са от едно котило - гейзероподобни, комплексирани тънкопишковци.

фи?.. хи-хи...

С мизерните 21 млна, го докараха до просия. Мъчно ми е за него, добро момче беше а стигна до кофите за боклук.

Както казваше чичо ми,лека му пръст,на един не му стигат за хляб,на друг за самолет,но всички са еднакво нещастни

ако работеше в БАН

бреех, дейба, жив да го оплачеш...

Лаком циркаджия! Свършено е с това гевезенце!!!

Роналдо е до Меси по класа и е естествено да е недоволен при тази статистика.

дкми

20 милиона са му малко ли на тоя гелосан гей? Айде стига де... да слезе на земята. Нито е толкова добър, нито е незаменим.

21 милки в евро годишно след данъците са около 900 000 евро на месец или 30 000 евро на ден!!! С хеликоптер да води всяка вечер проститутка до Дубай на вечеря с му-шу за десерт, пак ще му остават достатъчно за жената и чаветата. Я, хайде, мола ви се!!! А от реклама печели още толкова...

прекалено много кинти се дават на някакви неграмотни момченца да ритат топка. Ако им плащат по милион на година преди данъци ще е по-реално.

Така е защото сега хората в света са фрашкани с пари. Ходят на всички мачове, абонират се за всички канали, и си купуват всякакви боклуци от фен магазините.

Не знаех, че има такава огромна разлика в заплатите им, над два пъти, но прав е Роналдо. Не може джуджето да взема толкова пари, като последните няколко години не са печелили Шампионска лига, докато Реал я спечели три пъти. Иначе аз съм на мнение, че не на Роналдо му е малка заплатата, а на другите е нереално висока.

Като му е малка да се маха от реал и да се моли на Барселона да го вземат или на китайците,там май му е мястото

На Гейналдо му е реално ниска...Това е разликата в класите с Меси изразена парично.

Преди последния договор на Меси, Роналдо взимаше повече... По повечето показатели Роналдо е недостижим за Меси, като не забравяме, обаче, че в следващите години на Роналдо ще му става по-трудно, заради разликата във възрастта с Меси. Обективно Роналдо е недостижим за Меси, като физика и само донякъде свързаните скорост и експлозивност, съответно и демараж, както и като доказал се в различни отбори, че е лидер и с постоянна игра, а не е бил заобиколен от по няколко полузащитника, които винаги са в списъците за златната топка, както е бил заобиколен винаги Меси. Иначе, Меси има страхотно водене на топката и невероятен поглед върху играта. Също е егоист, като Роналдо, но може би малко по-малък и по-прикрит... Ако не беше полузащитната линия на Барселона, щеше да се говори само за вечния лидер Роналдо...