Кирьос: Ако Григор повярва, ще спечели турнира

Ник Кирьос за пореден път не спести суперлативите си към човека, от когото загуби осминафиналния си двубой на Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Кирьос: Ако Григор повярва, ще спечели турнира | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кириос от 9 срещи с Федерер, Надал и Джокович има 5 победи. Смятат го за изключителен талант и австралийците се надяваха да спечели турнира. Победата на Григор е уникална.

Надал какво мисли по въпроса?

Живеем в най хубавата държава и сме най добри .Повярвайте хора

Абе , няма ли кой да каже на коментаторите преди начален удар да мълчат. В залата по това време муха да бръмне ще се чуе , а те говорят понякога двамата даже едновременно.

Чест му правя, браво за думите му, достоен е за уважението ми !!!

Няма се учудя ако папардака с бялата коса, водещ се баща на кириос да получи инфаркт, или поне инсулт..... Той много мразеше българите..... Ама изяде намазания....

Кирьос е пич.и е добър тенисист.твърди се че е много готин приятел.а с Григор са приятели.

Никога няма да се гордея с победа над подобен слабак като кирьос... Всеки който малко разбира от тенис знае какво имам предвид.

слабак е когато губи, а? смешен разбирач си

Слабак , а ?!! Скрий се , бе смешник ! Разбирам неграмотния ти пост , Българският не ти е майчин език . Прибирай се в катуна да гориш гуми .От тенис разбираш , колкото от граматика . Браво , Гришо !!!!

Слабака с 36 аса!!!!Аллооо разбирача,я се скрий!

Chefo77

... и с 90% сервиси с над 200 км/ч. Егати слабака. Смятай ако беше силен какво щеше да е.

Да, такъв слабак, че асовете за нищо ги няма и даже и при втори сервис блъска с 200км в час... по едно време така се развихри, като нищо можеше да обърне мача. На 1/8 финал на голям шлем няма слабаци. Освен това той като цяло е нервозен и изнервящ съперник, а и публиката беше негова.

Не се притеснявай. Едва ли ще ти отдаде възможност да се срамуваш затова, че си победил слабака Кириос.

Последно,как е правилно: .Кириос .КирГиос .Киръос

Кирьос

????

Не го обиждайте,Ник е голям пич,Гришо а на теб здраве,късмет и успех.

Много здраве на дежурните хейтъри / омразници от катуни, чужди амбасади и нпо- фекалки ! Благодаря Ти , Гришо !

С играта си от последните 3 мача Григор предупреди следващите си съперници- ''АКО ИСКАТЕ ДА МЕ ПОБЕДИТЕ ТРЯБВА ДА СЛЕЗЕТЕ С МЕН И ДА МИНЕМ ЗАЕДНО ПРЕЗ АДА''! Или както биха казали спартанците - ''ТРЯБВА ДА МЕ УБИЕТЕ,ИЛИ ДА СТЕ ГОТОВИ ДА УМРЕТЕ НА КОРТА!":) Гришо все повече се превръща в биткаджия като Анди Мъри и Надал. ;)Това е много повече от това да си повярва;)

Ох, слезни малко на земята бе.- Кви спаранци, кви траки и какви македонци?!

Преди мача прогнозирах: Григор - Ман Гаал 3 на 0. Ами, познах, а и мисълта ми беше не за точния резултат, а за почти адаша на Ван Гаал.

"Хулиганът" на съвременния Тенис говори, като Джентълмен за Григор. И е страшно Прав в оценката си. -------------- Какво и аз да кажа - този турнир е "На война, като на война". Тук Няма слабаци. -------------- На Григор желая "от пътищата, най добрият път". Само да е ЗДРАВ.

Хулиганът говори като джентълмен, защото спонсорите не прощават. Знаем, че в големия спорт парите са водещи и Кирьос ще не ще, ще влезе в пътя. Никой няма да ти даде спонсорски договор, ако постоянно псуваш съдията, чупиш ракети и се държиш инфантилно.

Chefo77

Япа, можеш ли по движението на устните му да разбереш колко пъти напсува съдията? Само аз видях 2. Имам някакви спомени, че и Джокович нещо ги хранеше ... Ама той пък какъв тенисист е ... Спонсорите ги интересува да има интересни мачове, не да бъде джентълмен. А историята помни доста груби играчи с добри спонсори ;)