Коментари - Агентът на Григор: Шансовете за участие са 50/50 | corner.dir.bg
назад

Агентът на Григор: Шансовете за участие са 50/50

Шансовете на Григор Димитров да участва на тенис турнира в София са 50 на 50, обяви пред "България Днес" неговият мениджър Георги Стоименов.

Обратно в новината

Коментари - Агентът на Григор: Шансовете за участие са 50/50 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 26

"Не знам дали ще успеем през този сезон да сме номер 1. Има време и за това. Важното е Гришо да играе добър тенис и да е здрав", добави мениджърът на Димитров. АМА ТОЗИ КАКВИ ГИ ГОВОРИ, ТЕ СЪВСЕМ НИ ВЗЕХА ЗА АБДАЛИ..

Григолета ( мъжкия вариант на Николета ) в края на тази година ще е извън десетката. Ловя бас с всеки на всякакви суми.

Жалко, че това е решението на синята династия Малееви- Берберян и зет им Стоименов-агента на Гришо, която иска да командва тениса в България! Гришо, ако действително уважава феновете си, не трябва да се подчинява на решението им! Майката казала, бащата го питал всичко това е да не стане смешен Гришо и да може да излезе от измислената ситуация -болки в гърба!

Продължавайте да си купувате билети ..... може и да дойде Гришо ..... поне като зрител ....

Ха, каква изненада ....... Преумора в предсезонната си подготовка ли, е.аси аматьора, страшния професионалист, мани се, и от този чакай нещо позитивно ..... Детско оправдание и бебешки акъл, щом толкова години вече, не си знае възможностите, как, какво и колко да тренира ...... Губенето на точки и незащитаването на същите, директно го изстрелва назад, падайки в ранклистата със страшна скорост турнир(Бризбейн, АО, София и пр.) след турнир ..... С това темпо в края на годината обратно извън топ 40 ....

Леля му Никол щом е няма, процентите са по-скоро 100, че няма да играе. Долнопробна сапунка разиграват в момента и не знам кого смятат, че лъжат.

Кауна няма да играе на турнира в София, няма да играе за България на купа Дейвис.Аз какво ви казах бе 80%-ви дебили дето го боготворите.

Пожелавам му да оздравее и да продължи да играе на нивото, на което игра срещу Кириос, в последния им мач на АО.

С един куршум два заека - догодина няма да има причина да се разхожда изобщо до родината си. Просто миналогодишното му участие (и победа) бяха една добре организирана ПР акция. Да е жив и здрав и дано някой ден си подреди ценностите.

ОБЯВИ КОНТУЗИЯ,ЗА ОПРАВДАНИЕ ОТ СЛАБАТА ФОРМА.ЕДВА ЛИ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ОСТАНЕ В ДЕСЯТКАТА.

Домакински турнир, с голям шанс да го спечели. Няма логика да не иска да играе. Явно наистина има контузия.

Идиотите липсата на логика не ги бърка.

Хе-хе, айде няма нужда за какво заявява участие, пък после си измисля причини да не играе!? Ясно ни е! Още повече пак започна да не може да говори български. Така първия път, като додрапа до топ 10, българския рязко му се влоши, после като пропадна, акцента му изчезна. Сега пак е успешен и отново майчиния му език му става труден на гражданина на Монако.

...Григор си е човек като всички нас ....много здраве и успех му желая ...

Е, много ясно, то затова са ни и ясни причините да не му се играе в София или в националния отбор. Няма как да накараш някой да върши неизгодно му нещо, то е въпрос на желание и мироглед. Иначе жив и здрав да е, той кой желае зло на напълно непознати граждани на Европа?

TIREX

отдавна трябваше да Заложите че няма да спечели турнирчето хем нагласено хем позорно.

Григор няма да играе на турнира в София, няма да играе за България на купа Дейвис, и ми говори български с лек акцент. лайнце!

хмм. това ми звучи на лошо организирана предсезонна подготовка. Как може да се пресилиш толкова рано през сезона, не ми се струва нормално. Кондиционният спец да го сменя.

На мен ми звучи като професионален тенис на най- най-високо ниво (топ 3, с амбиции за номер 1).

Опраскан напълно професионално от 49-ия.

Извинявам се на всички, но аз съм причината тази Година Григор да не играе в София. Просто си купих за първи път билети за полуфиналите и финала с надеждата да го гледам ако може и двата дни и моят карък се обади ;)))

Разбрахме че няма да играе. Жалко че вече си купихме билети. Е за догодина ще знаем.

Няма да играе в София - това искат да ни кажат ! Само че станаха големи дипломати !