Григор отстъпва с още една позиция от понеделник

Григор Димитров ще отстъпи с още една позиция в ранглистата на ATP и от понеделник ще е номер 5.

Обратно в новината

Коментари - Григор отстъпва с още една позиция от понеделник | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онемях като видях Чилич да играе на Дейвис за Хърватия. Долу продажника Григор. Отнемете му лиценза. Нека бъдем егоисти.

Скоро ще излезе от десятката!

Мосю Грегори, жител на Монако, ако беше наистина родолюбец, трябваше да бъде в София - дори и да не играе, просто да присъства на откриването на турнира, да даде автографи на децата, да се извини, че не участва... Но, явно на него въобще не му пука за България. Никакъв проблем нямаше да има да го видим на трибуните и да се разбере, че не играе, защото има някаква контуция. Но, истината е, че този турнир е нискоразряден, с много слабо участие и хилав награден фонд. И ако някой от играчите извън 20-тицата (то май по-напред няма) го победи, Грегори ще се смъкне още по-надолу. Вавринка се включи едва след като нашият юнак се отказа, така че, доколкото знам, няма нито един водещ тенисист в София. А да играе за стотинки, това вече отдавна не е по вкуса на Грегори.

pompai

Гришо прави планове за атака на поне 2-то или 1-во то място и за това тази година е така.

докато е в топ 10 ,че скоро ще му е непостижима цел.

"...новината няма да е изненада." Не само няма да е изненада, ами даже не е и новина! Факт, който се знае от 2 седмици. Дирска работа...

Сега има да защитава едни 1000 точки от Синсинати и 1500 от мастърса в Лондон които ще му дават спокойствие,Защото са втората половина на годината. Естествено за масърса в Лондон 2018 не се знае дали ще участва. ДРУИТЕ ОКОЛО 2000 СА ЛЕСНО ПОСТИЖИМИ, АКО Е ЗДРАВ.

Естествено списвача на статията не е много в час, като казва, че до края на февруари може да има още размествания. На практика единствено може Гришо да си върне преднината пред Зверев ако се представи добре в Ротердам. Нито Фед, нито Чилич могат да бъдат бутнати от сегашните си позиции, нито Тийм може да прогресира до края на Февруари. Та така...

Така е! Който пада, губи позиции! А още не се е развихрил, след завръщането си Ноле!

Тъпунгерчо, ако не си разбрал Ноле не само не се е развихрил, ами и китката си оперира миналата седмица. От къде се пръквате такива бе?!?

C другата ръка, бе, бате!