Потвърдиха, че Гришо е бил болен във финала

Турнирният директор на надпреварата в Ротердам обяви, че Григор Димитров е бил болен още преди началото на финала и това е повлияло на представянето му.

Обратно в новината

Коментари - Потвърдиха, че Гришо е бил болен във финала | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички недоволстват от представянето на григор а някои знае ли колко коства да си на висота постоянно. имам трима сина и тримата играят теннис в ук. преди дни единят игра два турнира за два дни единят по-слаб на книга но с по-силни састезатели, другят по-силен на книга но с по-слаби састезатели. и какво стана спечели по-слабя с трудните саперници на дригят ден се провали в по-силнят. това какво прави го по-слаб састезател ли? не просто постоянството е много трудно да се потдаря. които го може печели редовно но да се постигне коства много време и опит. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дааа,в последните години ,всеки посъдим излиза болен по документи и затова не може да бъде държан отговорен за престъпление,за побой,за убийство,за загубен мач.....

Всички тролове към Сибир ,ХОДОМ- МАРШ!!Хайде при татко Путин!Браво Гришо!Каквото можеш го правиш,продължавай напред като се възстановиш!Ти си велик БЪЛГАРИН!!!Обичаме те и ти вярваме!

Соросоидта да даде тон за песен.

Българинът отвърна с думите "не се преструвам". Той се "разболя" и в София. Психика "0" !!! Това е нашия психар...Що се отнася за Федерер - в този турнир още от началото "отвяваше" съперниците си за нула време във всеки един мач, така че нашия не си е правил абсолютно никакви илюзии за победа...и взе, че се "разболя" отново ))))

аъде цао бе

Човек, роден от жена. Всеки може да се разболее. Когато са Жокера, Федерер или пък Мъри го приемаме. Но щом е нашето момче трябва да е от камък ли?

И как по-точно израза "I'm not tanking" го преведохте " Не се преструвам"?! Григор в прав текст му каза, че не е предал мача нарочно, а не че не се "преструва".Нерде Ямбол, нерде 'Стамбул

Ха ха ха ха .Прозрачен български манталитет!Бием ли противника най-великите. Паднем ли почват се оправданията. Но не можем да му се сърдим,все пак парите са нещото което движи света!

Скъса му килотите.

не се ядосваите, тва са тролове, които за 5 лева могат да продадат и маика си и децата си, те само могат да плюят, а иначе са си цигани и простаци от селските обори и свинарници.злобата ще ги доварши. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Срам ме е, ме съм българка като ви чета гнусните коментари!

Нямаш причини да се срамуваш - повечето не са с българско самосъзнание, ако и да са български граждани и долу горе да пишат на български. Доста е тъпо, да им се връзваш така.

Хаха ние русснаците под всяка статия за Гришо Пишо показваме какво можем! Повече статии за него да има, че да има къде да се изхождаме.

Ти си доказан идиот и руска подлога и няма никакви съмнения за теб но пък и кой ли ви смята за живи все още:)))))

Поредната лавина гадости... Личеше си, че не е добре физически и по-време на мача. Не знам дали е заради прословутата контузия в рамото или друг проблем, но е факт. Мисля, че наистина е бил контузен и за София, защото дори да не вземе много пари, все пак и точките са важни при положение, че загуби доста от началото на годината и има да наваксва.Не е достойно да се плюе по този начин без да се знае истината. Друг е въпросът, че можеше да присъства на турнира в София, да зарадва децата и да привлече повече зрители, които щяха да дойдат дори само, за да го видят на трибуните. Факт е, че не е много патриотично настроен, говори развален български, малко кифлее със селфита и показност, но той е продукт на свят на суета и много пари. Факт е обаче, че е и най-добрият тенесист представлявал някога България и скоро няма да има друг на неговото ниво. Съмнително е държавата да му е помогнала с нещо, но сега всички трупат рейтинг с името му, а при всеки по-слаб мач върху главата му се изливат кофи с помия. Все пак до името му седи бългаският флаг и ни носи не малко приятни моменти. Нещо което не може да се каже за коментаторите тук. Погледнете се малко с критични очи и се засрамете от злобата и жалките си души.

Е, ако беше бил, всичко щеше да е наред. С един- единствен сериозен мач срещу Рубльов да стигнеш до финал на турнир от ATP500 си е жив късмет.

Не мога много да се съглася с теб! Понякога коментаторите и журналистите наистина преувеличават, говорейки за него, но тази седмица наистина игра много добре. Първия му сет с Гофен наистина беше страхотен и двамата направиха игра. За мен най-трудния му мач беше срещу Крайнович. Сърбина е страшно стабилен, докато на Рубльов му трябва само малко да му разклатиш нервите.

злобно, завистливо племе, склонно кам предателство.нямаме равни по това определение

Така е, но лично аз не виждам смисъл да се радваме на някакъв тенесист нищо, че е българин, след като сме затънали до шия в "с извинение" лайна. Журналистите ни подмиват с хладка вода да се радваме на някакви си спортни успехи, отвличайки вниманието ни от проблемите на обществото и държавата!

Прав си! Бербо 1 и Бербо 2 го доказват!

Щом е българин трябва да има оправдание за загубата

Не ви ли светна най-сетне, че кой каквото и да говори, става дума за пари! При това, много пари! Григор по тази причина загърби София, защото и парите там бяха мижави, и рейтингът никакъв, а и рискът да загуби от някой аутсайдер съвсем реален. Григор избира турнирите и това си и чист маркетинг. Вярно, унизи ни, вярно, остави децата, които го чакаха за автограф, с напразни насежди, вярно, постъпи грозно... но тава е спортният бизнес. Там няма патриотизъм, а и Григор отдавна е забравил Родината...

Най-точният коментар!

Стига с тая родина бе, всеки си гледа интереса.

Когат човек не може да върже двата края от безпаричие е нормално да мисли основно за пари! Но когато ги имаш много, и пак мислиш само за тях, значи ти е сбъркан чипа!

На зомбитата които всеки ден храчт тук няма нужда от чип,вие сте зомбирани още с раждането си защото сте се родили РОБИ В ДИКТАТОРСКА ДЪРЖАВА и няма как на дърти години да промените нещо,зомбитата се лекуват точно както холерата!!!

Тъй, тъй... Хасково е в Долна Саксония и Григор проведе учебна тренировка и после даваше автографи на германчета, а не на българчета. Късата памет не е на хубаво.

Разбира се, че така ще каже Крайчек. Най-скъпите билети за най-краткия мач на турнира! Акционерите са недоволни за имиджа на скъпата си инвестиция. Един Гофен щеше да задържи маестрото на корта три сета.

той е кьорав. Извади си окото с топката. Вече ще играе на параигрите

Браво Гришо, оправда доверието! Инвестирах сериозна сума на 2:0 за Роже и за няма и час средствата бяха удвоени. Жалко, че толкова рядко играеш срещу Федерер!

Сульо, нищо не си залагал нито пък спечелил. Ти си обикновен форумен трол.

Коефицента за дедо не е надвишавал 1.5, как ли си я удвоил?

На калпава ракета корта и пречи...

Е, сега по_добре ли се чувстваш? Мисля, че Гришо нищо не ти дължи. Търси сметка от други за скапания си живот.

Свалям ти шапка Грищо! Търпение! Ще дойде и твоят ден!

Кога? 30.02.2312г. OK.

лани.... тъпо е да се оправдава и да омаловажава с измислена болест работата на Маестрото...но кога ли григор се е показвал достоен като човек! Сети се за болестта си след 6: 2 и 2:0 а до тогава хич не изглеждаше да е болен ...

Бил болен....това е номер на организаторите, защото публиката е дала парите си да гледа голям финал,а се получи пародия на голям тенис, и по този начин не искат да смекчат недоволството на хората....

А Бердих що се разболя и даже не игра изобщо след това? А тъпанарче кажи?

ами и нашия да беше направил като Бердих. Да беше обявил преди мача болестта си и да се беше отказал.. Съвсем разбираемо, но сега е чисто оправдание.

Моля ви не пишете обиди и глупости.Федерер имаше шанс,защото нашето момче наистина беше болено.И точно затова издържа само два гейма.Федерер щеше да падне и той го знаеше,затова се усмихваше под мустак след мача.

И къде е болката - рамото, лакетя, глезенът или между краката!?!?

"Ту му млякото горещо,ту пък друго нещо..."

кам всички българи: простете на хаитерите, ден на прошка е

ами да ни поиска прошка тогава

Заврете си мръсните усти някъде. Без прошка за вас. Защо изобщо ви има?

Как пък все когато трябва да се представи добре, намира някакво извинение нашият Бербо 2?

Тоя или е болен или контузен или и двете. Спрете да ни занимавате с тази персона. На всеки който малко разбира от тенис му е ясно, че времето на Димитров мина. Сега му остана да идва с София и да взима парите на баламите в Арена Армеец.

Турнирът в София е минало -успокой се. А времето на Григор тепърва предстои. И Бедрих се отказа на мача с Гофен поради вирус, но в Чехия още никой не го е линчувал.

Отказа се ! Това е едно! А когато си играл, а после търсиш оправдание за слабата си игра и загубата е нещо, съвсем друго! Или не?

До първия пробив Григор изглеждаше напълно нормално, намаза си ръчичките с кремче преди старта, ухили се за снимка, нямаше никакви индикации, че нещо не му е в ред. В момента, в който Роджър го подпука, нашият изведнъж грохна - и психически, и физически.

циркаджията си намери майстора

направо му съдра гащите .

Не мога да разбера злобата на комплексара който никога с нищо не е блеснал но храчи по известните с такава сила,че рекорди поставя......това е спорт бе малки душици,победителят е само един и непрекъснато се сменя защото всеки иска де е той но става с труд,с огромен труд а вие панелни плъхове сте способни само да оплювате и да хействате защото за това не се изисква напрежение.....колко сте жалки дори вие си го знаете и за това е толкова голяма злобата ви към всеки който е постигнал нещо сам а не е чакал някой да му даде или пробута.......ще си умрете със злобата си като отровна мишка в дупката си!!!