Наистина ли Федерер е най-възрастният №1?

Роджър Федерер се събуди в понеделник като официален №1 в мъжкия тенис и с рекорд - на 36 г. и 195 дни е най-възрастният играч, стъпил на върха в ранглистата.

Обратно в новината

Коментари - Наистина ли Федерер е най-възрастният №1? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някакви си 3 години няма и тогава, ако това са най, най, то Р. Фед. ще е 1 за вс. времена. Не че сега не е със своите почти 100 титли, ама това е др. тема.

Нещата са точно така. Тилдън и Розуол са по-възрастни като 1.

В стремежът си да изсмучат нещо "интересно" от пръстите си и да си зарабоят хонорарчето, някои журналисти надминават и себе си дори. Повече от ясное, че тенис е имало и преди Федерер да хване ракетата, ще има и след него. Никой никога не е твърдял, че именно той е най-възрастния играч #1 за "всички времена", защото всяко време си има своите #1. Впрочем, Бай Динко от нашта махала е най-възрастния #1, защото и на 62 години печелише всички турнири по тенис в махалата, ама нашето класиране се определяше не само по спечелени мачове, но и в комбинация с изпитите бири след турнира...ни Федерер, ни който и да е било могат някога да го достигнат!

Без конкуренция е и на шест поредни турнира US Open от 1902-а до 1925 г Редакторчетоооо, Това не са ли двадест и няколко години все пак???

Как така друг, а не америкос е първи? Не може така, те са първи дори в класация на приматите!

федерер е наполовина американец,

Федерер е добър играч, но е хитър, пресметлив, алчен и лицемерен. Зад гърба му стоят много организатори, рекламодатели и хора с финансов интерес.

Световно неизвестен, но мнооого завистлив! Та, зад кой състезател няма организатори, рекламни агенции, много пари? Или според теб грабва ракетата и на поляната, пък който дойде и почва да играе.

Впрочем е точно така.Добавям и ехиден.колкото и да се старае си личи.