Безличен ЦСКА с грешна стъпка на ”Армията”

ЦСКА и "Черно море" направиха нулево равенство на стадион "Българска армия" в двубой от 22-ия кръг на Първа професионална лига.

Обратно в новината

Коментари - Безличен ЦСКА с грешна стъпка на ”Армията” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недей да ми казваш какво знам и какво не знам.Запази си квалификациите и определенията за хората , които познаваш.Много ти беше голяма устата когато пишеше за Лудогорец и когато обясняваше как даже отбори от Б група щели да направят по-добри мачове пък сега ми караш от девет кладенца вода , когато единия от отборите който беше изредил не показа нищо знчимо на терена.И другия отбор , който беше споменал се представи зле , но срещу Ботев.И там и тук ти казвам , че когато започнат да играят така , че да надиграват и бият Лудогорец тогава може да се замислим евентуално и може би дали ще направят по-смислени мачове срещу Милан.Като си от Локо Сф си гледай в паничката и се радвай на грандиозните им победи някъде там из селата и паланките , недей да съдиш отбори , които играят на високо ниво и представят страната ни достатъчно успешно.

абе ще се засилим ама неможем да захапем,много кален беше терена!сега и рязанградския тим започва с издънките!само гледаите сеир!

Друго си е да ти се надупят в Стара загора!

Това ако е ЦСКА, аз съм космонавт!

Къде е сега оня със смешния псевдоним Тиквун Тиквов да го питам ЦСКА след като се измъчи за равен с Черно море как точно щеше да се представи по-добре срещу Милан.Големи ви устите само.

етрополе щяха да бият,ама съдията е виновен,че не им даде дуспа

НАЗЕМЕН КОНТРОЛ: ТАЗИ ВЕЧЕР ЦСКА СОФИЯ СЕ ПРОСТИ С ТИТЛАТА!ПРИЧИНИ:ПЪРВО,ТРЕНЪОРЪТ Е ГОЛЯМ СЛАДУР,НО НЕ Е ДОБЪР МОТИВАТОР,ВТОРО:ДОРИ И ДА СА ТЕХНИЧАРИ,ПОЛОВИНАТА ИГРАЧИ СА БАВНИЦИ,ТРЕТО:ПОЛОВИНАТА ПЛЮС ЕДИН ОТ ИГРАЧИТЕ НА ТЕРЕНА ТРЯБВА ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ!

За какви армейци говоpеше пpез цялото вpеме коментатоpчето? Може би, се е pодил cлед 9.09.2016г ?

Все едно гледах първия мач между Лудогорец и Милан,където Милан с три паса стигаха до вратата на Лудогорец,а те както днес мъчиха играта,а и публиката на ЦСКА със слабата и безлична игра.Добре,че предчувствах тази слаба игра и гледах по телевизията СЕМЕЙНИ ВОЙНИ,които бяха по интересни от мача.Абе ЦСКА вие искате ли да направите нещо в българското първенство или не?

Как да си обясним факта,че като изключим равния в Търново,всички загубени от Тирето точки са в София?..

Просто не му е мястото там!

за отбор от микре това е нормално...играе на чущ терен...

Само като си представя как тия от тирето-ментето газят през Алеята на славата и тъпчат терена на " Армията "... Жалко за истинските армейци!

Безличен преименуван литекс

Амииии, тъй като Лудогорец не са в много добра форма - нека конкурентите да помагат с каквото могат

Tи таквоз на чужд гроб не плачи те Лудогорец сами ще се оправят

таквоз уж начи шампиони ....... май пак ще се разнмине

кастриран Асан не се появява след гавра над Делиорманец, но след загуба на чобарите или говедарите е първа пушка. поне тогава е първа пушка тук и винаги е много компетентен.

Като изпуснете питомното ще гоните дивото...гришата ще ви разпродаде....какъв клуб беше 2 полуфинала за купа европейски шампиони! всички други вкл Л-ц са виждали полуфинал само по Тв!Язък!